Már ott is kevesen voltunk, de pont ezért volt egy kva jó fílingje, nekem akkor adta eléggé.
A pogót meg már nem is erőltetjük annyira, mint a fiatalabb éveinkben, bár most már jó lenne egyet csapatni, akár bármire is..

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 21., hétfő 14:19
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. június 21., hétfő 12:57
Ne is mondd...sonic írta: Sosem fogom megerteni hogy azzal az igenytelen szar zenevel hogy lehet telthazas koncerteket csinalni...![]()
Igen, a Mennyország Touristot nem mindig játszák mostanában, gondolom a tökük tele van már velealexoxladjackoxi írta: Nekem nagy csalódás volt ez a Tankcsapda koncert. Szinte végig csak az újabb számaikat nyomták, kb. 4-et ha letoltak a régebbiek közül. Még a Mennyország touristot sem játszották le.Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2021. június 21., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 21., hétfő 12:10
Nem tudom, de pont az iment lattam egy legifelvetelt egy parkos halott penz koncertrol. Hat ott nem kevesen voltak enyhen szolva pedig gondolom oda is kellett az igazolvany.alexoxladjackoxi írta:Illetve meglepően kevesen voltunk, bár ebben gondolom közrejátszott az is, hogy kötelező a védettségi.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 20., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. június 18., péntek 18:43
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 17., csütörtök 10:16
A legkevésbé sem vagyok az.davi10 írta: Nem tudom mennyire vagy pogózós arc, főleg az ilyen dolgokra írtam. Én itt találkoztam a legtöbb agresszív bunkóval akik ököllel jönnek, rugdosódnak meg dobálják a teli söröspoharat.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. június 17., csütörtök 10:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 17., csütörtök 9:46
Ez itt lesz közelben, azért is megyek erre. Azért elsőre hallani őket élőben, szerintem így is egy élmény lesz. Amúgy az uccsó bekezdésed miben mutatkozott meg?davi10 írta: Elég vegyes a setlist általában.
Ha a régebbi számaik érdekelnek, akkor ajánlom 25-én a Parkban őket (ha útba esik/belefér), akkor csak az első évtized dalait nyomják majd.
Aztán lesz még 2 koncert a 2. és a 3. évtized számaival, kíváncsi leszek, hogy a 3. koncerten mennyien lesznek
Én többször láttam őket, és készülj fel, hogy a legprolibb közönsége van egy Tankcsapda koncertnek. Voltam már sok rockegyüttes koncertjén, ilyen szempontból egyértelműen a Tankcsapda van az élen![]()
Hát ja, hidd el, én sem az új számaikért megyek el.sonic írta:En ravalyelott vagy egy evvel elotte (osszefolynak) voltam. Nagyjabol 1 regi szam 1 uj szam volt a sorminta. A hangulat is ez alapjan hullamzott. Mikor lement ket uj szam meg is ult kicsit a buli. Regen kifejezetten szerettem hallgatni oket, de azota modosult az izlesem kicsit. Viszont azert egy pokolbar, uljenek a fiuk olebe lanyok, stb szamoknal megvolt a nosztalgia faktor.alexoxladjackoxi írta: Voltatok mostanában Tankcsapda koncerten? A régi számaikat is szokták még rendesen pörgetni a fellépéseiken? Holnap látom őket először élőben, irtó kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Nagy kedvenceim.Bár tény, az újabb számaik sajnos nem olyan jók, mint a régiek.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. június 17., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 17., csütörtök 9:32
En ravalyelott vagy egy evvel elotte (osszefolynak) voltam. Nagyjabol 1 regi szam 1 uj szam volt a sorminta. A hangulat is ez alapjan hullamzott. Mikor lement ket uj szam meg is ult kicsit a buli. Regen kifejezetten szerettem hallgatni oket, de azota modosult az izlesem kicsit. Viszont azert egy pokolbar, uljenek a fiuk olebe lanyok, stb szamoknal megvolt a nosztalgia faktor.alexoxladjackoxi írta: Voltatok mostanában Tankcsapda koncerten? A régi számaikat is szokták még rendesen pörgetni a fellépéseiken? Holnap látom őket először élőben, irtó kíváncsi vagyok milyenek lesznek. Nagy kedvenceim.Bár tény, az újabb számaik sajnos nem olyan jók, mint a régiek.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 17., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. június 13., vasárnap 19:59
Beton.Hofi albumot erdemes csekkolni. Szerintem magasan a legjobb idei magyar megjelenes.ferni írta: Hát gyerekek, Gege összerakta ezt a Metamatika albumát, első 3 szám konkrétan zseniális kategória.
Hallgassátok meg a többit is, érdemes.
6363 - Arany
6363 - Én
6363 - Negatív
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 13., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 13., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 10., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 7., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 6., vasárnap 0:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 5., szombat 21:27
zsenireeed_ati írta: Bëlga & Kiss Erzsi, Krúbi, Dé:Nash - Össznépi trepni (hivatalos videóklip) (4K)
Nesztek![]()
Próbálom feldolgozni, de nem tudom mit láttam..![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem