És ha Ő akar távozni, akkor mi van? (Voltak róla hírek.) Akkor is megtartjuk? Továbbá kell a pénz Bale-re és Agüerora. (Más kérdés, hogy én egyiket sem hoznám.)RealRaúl77 írta:Részleteke, az se kizárt, hogy az egészet, olvastam, de attól még megtartanám. Így lenne mindkét szélsőhátvéd posztra egy védekezőbb felfogású, és egy támadóbb. Elég nagy előny ez szerintem.Toky írta:Coentrao-t már annyiszor leírtuk, nem fogom még egyszer. Olvass vissza, ha érdekel.
Ronaldon (akit mondjuk Ő fizetett ki, és az Ő elnöksége alatt érkezett már) és Higuaínon, Marcelon, Pepén kívül most nem is jut eszembe ki az, akit a jelenlegi csapatból nem az Ő regnálása alatt hoztunk. Higuaínt és Pepét is eladta volna már korábban, de Mou kérte, hogy ne. Mourinho megy. Ezt tudom válaszolni a kérdésedre.RealRaúl77 írta:Pepe meg.. Oké, hogy nem Perez embere, de ez ennyire fontos?
Hiába az egyik legjobb, ahogy Khediránál úgy itt sem mi döntünk. És megint nem veszed figyelembe azt, hogy mi van, ha lépni akar (nála is volt róla cikk), illetve hogy kell a pénz.RealRaúl77 írta:Megosztó személyiség... Akkor is a világ egyik legjobb védője, és ez az, ami számít nekem, nem az, hogy ki hozta.
Abramovic a hírek szerint már attól morcos lett, hogy Mourinho miket kér. Leginkább a teljhatalom része zavarja. Korántsem olyan rózsás a kapcsolatuk, mint azt mi szeretnénk. Abramovic nem fog minden követ megmozgatni, hogy elvigye Mourinho-t. Bőven elég Neki, hogy ki kell fizetnie az évi 10 milliós fizetését.RealRaúl77 írta:Nem vagyok bent biztos, hogy Abra mást keresne. Mi is úgy vásároltuk ki, hát nehogy már -ahogy valaki írta a minap- mi legyünk a máltai szeretetszolgálat..Ha azt mondjuk, hogy pénzt kérünk érte, akkor Abramovic mást keres helyette
Alonso nem biztos, hogy elmegy. Olyan hírek is voltak, hogy kitölti a szerződését, és aztán a vezetés ingyen elengedi. Továbbá ha Khedira + ráfordítással lehetne egy nála jobb középpályásunk(Vidal vagy Pogba), akkor egyértelműen meg kell lépni. A padra attól még ugyanúgy megvehetjük a Kondogbia-Casemiro duó egyikét. Verratti/Alonso + Vidal/Casemiro-val szintén megvan a 4 ember. (Igen, csak azért is Vidal.Mike írta:Essien elmegy, Xabi is valószínű, és amúgy is lassan már inkább hátrányt jelent mint előnyt. Ha Khedira is elmenne marad 0 azaz NULLA középpályásunk. Khedirának mindenképp maradni kell. Ezzel nem azt mondom h a kezdőbe. Kiegészítő embernek tökéletes.

(Ja, és most esik le, hogy megint minden működik. Köszi fiúk!)