R.M.C.F írta:Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100.....![]()
A mindent tudó és mindent megmondó mrcf

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 27., vasárnap 20:25
R.M.C.F írta:Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100.....![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 20:15
Engem nem érdekel a sok vakegér. Én értelmes, széles látókörű emberekkel akarok fórumozni, nem pedig vérpistikékkel és fél művelt idiótákkal. Aki csak ennyit lát a körülötte világból, és ilyen könnyű félrevezetni, azzal én nem szoktam foglalkozni.h3x0r írta:Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkorvagytok.
Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 19:19
Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkorvagytok.
Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
HozzászólásSzerző: CRonika » 2013. október 27., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 17:20
nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkorziro4vr írta:hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innenh3x0r írta: 91
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 17:08
Van,jelenleg a barca még jobb,összeszokottabbak,a kicsik ellen rendre hozzák a meccseket,mi még ott nem tartunk.megállapítható, nincs különbség a két csapat között
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 27., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 27., vasárnap 13:14
hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innenh3x0r írta:91Matt009 írta:a 100 millás Bale
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 13:09
91Matt009 írta:a 100 millás Bale
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 27., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: Rudi » 2013. október 27., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: hugo » 2013. október 27., vasárnap 11:35
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 11:12
Az itt lesajnált Pep is keresi a csapatát a BM-ben, Lahm a vkp meg ilyenek, de mégis folytatják az alázást a bajnokságban és a BL-ben is. Ez nem lehet kifogás.Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 11:01
Ezeken kívül Benzemával kell még valamit kezdeni, és Jesével.madridronie írta: Xabi (Illarra) és Modric kapja meg szépen a karmesteri pálcát; Balet építsük szépen fokozatosan fel/be, Varanet, Iscot hozzuk ismét formába aztán csókolom!:Đ
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 27., vasárnap 10:57
Ez bizony így van; Xabi, Varane visszatérésével és Bale felépülésével viszont immár teljes lesz a kerete, szóval a következő hetekben, hónapokban most már meg kell, hogy találja a csapatát!Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
Ehhez idő és türelem kell.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. október 27., vasárnap 9:57
Ezt nagyon adom, ráadásul még így is, hogy nincs összeállva a csapat nem nagyon volt Barca fölény.sentry írta:Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
Ehhez idő és türelem kell.
De az én k*rva anyámat, hogy én ezt gondolom és még időt is adok neki. Nem küldöm el a fél keretet és a világ egyik top edzőjét nem nézem senkibe és a gép előtt ülve nem hiszem magam okosabbnak.
Nem elég mástól hallgatni a sok hülyeséget bakker, még itt is a sok pesszimista is teli hányja,sírja a fórumot hetente.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 27., vasárnap 9:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 9:14
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem