Először is őszinte részvétem!Swineherd írta: Mivel lehet biztatni, bátorítani egy olyan embert, akinek az édesanyja 2017-ben majdnem meghal a 43-as vércukra miatt (előjele nem volt, gyógyszerét szedte, aztán egyszer csak reggel majdnem kóma jött, a hasnyálmirigy nem termelt tovább inzulint) és egy budapesti professzor helyettesítése kellett ahhoz, hogy életben maradjon. Aztán, rá kettő évre az édesapja a portájuk előtt, az utcán nyírta a füvet, befejezte azt, majd jött egy bedrogozott, totál részeg gyilkos, aki halálra gázolta(többgenerációs házban élt együtt a család); ezután pedig, majdnem két év elteltével a teljes gyógyulással hitegetett felesége hirtelen lefolyásban meghal petefészekrákban?
Én vagyok ez az ember.
A pszichiáter barátom és a pszichológus barátném eddig nem igazán jártak sikerrel, pedig eléggé jók a szakmájukban...
ui.: bocsánat, hogy ezt beírtam ide, de eléggé rám jár a rúd mostanság...
Az sem zavar, ha nem reagál senki, igazából csak ki kell írnom magamból a dolgokat.
Alapvetően az idő a legjobb gyógyir.
De amig ez nem következik be én azt hiszem ilyen időkben tudatosan kell erősnek maradni. Fejben harcolni, mindennap.
Tudatosan megnyílni másoknak ( akár ide is irhatsz szerintem többet hogy telnek a napok vagy hogy haladsz ezzel.)
Barátoknak többet beszélni. Jobban is fogod magad érezni és más szemszögre is fel nyithatjak a szemed.
És valahol neked is megkell ezzel békélni. A múltat nemtudod megválzoztatni. Fáj? Hát hogyne fájna.
De szerinted a szeretteid azt szerették volna hogy szenvedj?
Erősen kétlem.
A jövődre próbálj pozitivabban gondolni.
Annyi uj élményben lehet részed és annyi érdekes emberrel találkozhatsz még.
Tudom ez most nagyon távolinak tűnik,de ha nem adod fel, és őszintén dolgozol a mentális egészségeden.
Rendben leszel.
Nem ma, nem holnap. De elfog jönni az a nap.
Nyilván a veszteség mindig ott lesz. De már nem elviselhetetlül fog fájni.
Èn nagyon drukkolok ès remèlem fogod mèg látni az èlet szèpsègeit. Ès mèg sok örömben lesz rèszed.