HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. június 7., hétfő 20:47
Az olajosok témához.
Korábban írták, lassan 20eve van a kékeknél Abra papa, es eddig leesett 2 BL is nekik. Tovább gondolva, ott van Övrebö mester, illetve a Mu elleni dontojuk is. Könnyen lehetne ez tobb kupa is már. Bőven jó ez igy. szemely szerint nekem ezzel semmi gondom nincs. Szvsz nekem a cselszi politikája és pénzhasznalata nem basz fel semennyire. Középsuliban anno osztálytársam Chelsea szurker volt, akkor még a Zola korszakban voltak, sokszor volt téma a csapat. Hogy onnan hova jutottak mára, ez szép teljesitmeny, plusz tradicionális klub. Szoval rendben van.
Ami engem felkur ugy isten igazabol es a tokom kivan ezzel, az a nagyképű, lenéző flexeles, hogy a city csere CB kre kolt el milliokat, aztan ezustérmet csokolgatom a kopasz fejemmel es a címlapokra kerulok, hogy respect. A padon meg ül egy sterling, mahrez, aguero harmas...
Vagy hogy egy wiijnaldum megegyezik valakivel mindenben, aztan kozbeszolok, hogy helo, adunk ketszer annyit, gyere ide. Jojoo, ilyenkor nyilvan a jatekos is hibás, illetve zsoldos mentalitasu playerek voltak/lesznek. De baszki... most sem sikerült a bl, nem baj, veszünk egy hakimit, egy camavingat, meg uj szerzodest bappenak.
A nagy real madrid meg imadkozik, hogy borja mayoralt vegye meg a roma, (tudom, hogy nem)hatha lesz par millionk. Beszaras.
Rég elfogadtam, hogy ebbe az iranyba tartunk, elszállt itt már minden. A fizuk is. Ez van.
Csak ne ilyen nagyképű gecik módjára akarják "megmenteni a focit"