persze Lengyelországba nem mehet be, mert orosszal van megoldva, úgyhogy ma még egy antigén tesztet is csináltattunk.
röhej.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 9., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. június 9., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 9., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 8., kedd 19:51
Mit várunk a srácoktól, mikor már a felnőttek is ilyenek? Nyilván nem mindenki, de rengeteg helyen látom ezt. Már az én generációmban (huszon eleje) is sok olyan van, hogy nem bírok velük beszélgetni, mert nyomkodják a telefont, oda sem figyelnek arra, hogy mit beszél nekik az ember. Mondjuk ez egyben bunkóság is. Szerintem sokat számít az is, hogy hol nő fel a gyerek. Én vidéken lakom (nem kisváros, echte faluDonát írta: Nem tudom mennyi fórumozónak van már gyerkőc otthon, bár igazából nem csak szülők véleménye érdekel, én is előtte vagyok még. Viszont van a családban több 10 körüli srác, és látom, hogy szinte állandóan nyomják a telefonokat, tableteket, ritkább esetben laptopot, konzolokat. Egyelőre náluk csak a játékok és youtube megy, más nem igazán, közösségi média felületek sem. Elmondásuk alapján a barátaik is hasonlóan nyomják. Tudom, ilyen generáció ez, nem boomerkedni akarok, bár talán mégis, mert aggaszt a jelenség. Szóval mindenki véleménye érdekel. Titeket aggaszt a túlzott kütyüzés, tiltjátok, tiltanátok, előny, hátrány, bármi. Ha nem csak nekem érdekes ez a téma, írjatok!
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 8., kedd 19:45
Szerintem ameddig olyan contentet fogyaszt, ami a korosztalyanak valo es nem kerulhet kapcsolatba olyan emberekkel, akikkel nem kene, addig ezzel nincs baj. A jol beallitott szuloi felugyelet a kulcs.Donát írta: Nem tudom mennyi fórumozónak van már gyerkőc otthon, bár igazából nem csak szülők véleménye érdekel, én is előtte vagyok még. Viszont van a családban több 10 körüli srác, és látom, hogy szinte állandóan nyomják a telefonokat, tableteket, ritkább esetben laptopot, konzolokat. Egyelőre náluk csak a játékok és youtube megy, más nem igazán, közösségi média felületek sem. Elmondásuk alapján a barátaik is hasonlóan nyomják. Tudom, ilyen generáció ez, nem boomerkedni akarok, bár talán mégis, mert aggaszt a jelenség. Szóval mindenki véleménye érdekel. Titeket aggaszt a túlzott kütyüzés, tiltjátok, tiltanátok, előny, hátrány, bármi. Ha nem csak nekem érdekes ez a téma, írjatok!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 8., kedd 19:38
10 éves lesz a fiam.Dupla D írta:10 éves öcsém is ugyanez. Állandóan youtube videók, csak tabletes játékok. Egy meccs nem köti le.Donát írta: Nem tudom mennyi fórumozónak van már gyerkőc otthon, bár igazából nem csak szülők véleménye érdekel, én is előtte vagyok még. Viszont van a családban több 10 körüli srác, és látom, hogy szinte állandóan nyomják a telefonokat, tableteket, ritkább esetben laptopot, konzolokat. Egyelőre náluk csak a játékok és youtube megy, más nem igazán, közösségi média felületek sem. Elmondásuk alapján a barátaik is hasonlóan nyomják. Tudom, ilyen generáció ez, nem boomerkedni akarok, bár talán mégis, mert aggaszt a jelenség. Szóval mindenki véleménye érdekel. Titeket aggaszt a túlzott kütyüzés, tiltjátok, tiltanátok, előny, hátrány, bármi. Ha nem csak nekem érdekes ez a téma, írjatok!
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 8., kedd 19:30
10 éves öcsém is ugyanez. Állandóan youtube videók, csak tabletes játékok. Egy meccs nem köti le.Donát írta: Nem tudom mennyi fórumozónak van már gyerkőc otthon, bár igazából nem csak szülők véleménye érdekel, én is előtte vagyok még. Viszont van a családban több 10 körüli srác, és látom, hogy szinte állandóan nyomják a telefonokat, tableteket, ritkább esetben laptopot, konzolokat. Egyelőre náluk csak a játékok és youtube megy, más nem igazán, közösségi média felületek sem. Elmondásuk alapján a barátaik is hasonlóan nyomják. Tudom, ilyen generáció ez, nem boomerkedni akarok, bár talán mégis, mert aggaszt a jelenség. Szóval mindenki véleménye érdekel. Titeket aggaszt a túlzott kütyüzés, tiltjátok, tiltanátok, előny, hátrány, bármi. Ha nem csak nekem érdekes ez a téma, írjatok!
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. június 8., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: cart » 2021. június 8., kedd 16:26
Nekem azt mondta a háziorvos hogy tőlük lehet kérni annak, akit ő oltott. Oltopontnál nem tudom hogy van.csababarca írta: Sziasztok.
Tipp arra, hogy az oltási igazolást (papir), angolul megszerezzem? Lengyelországba megyünk, védettségi kártyám hiába mutogatom…konzulátus mondta hogy kell angol nyelvű cucc.
HozzászólásSzerző: Petr » 2021. június 8., kedd 16:19
csababarca írta: Angliából jött haza mostanában valaki repülővel?
mire kell számítani beléptetésnél?
gondolom az ottani oltást a hajukra kenhetik.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 8., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 7., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 7., hétfő 18:36
Ha más nem hivatalos fordítóirodában lefordíttatod. Azt el kell fogadniuk.csababarca írta: Sziasztok.
Tipp arra, hogy az oltási igazolást (papir), angolul megszerezzem? Lengyelországba megyünk, védettségi kártyám hiába mutogatom…konzulátus mondta hogy kell angol nyelvű cucc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 7., hétfő 18:25
Elég megnezni az utolsó öt válaszod. Csak a negatívum árad belőle.alexoxladjackoxi írta:Igen, de én a 20-as éveim elején járok...impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.Szó sincs asszonyról meg családról.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 7., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. június 7., hétfő 17:39
Maga az érzésre gondoltam, hogy mindenkinél megvannak, hogy nem tudsz elmenni tetszés szerint, csak mindenkinél más az ok-okozat.alexoxladjackoxi írta:Igen, de én a 20-as éveim elején járok...impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.Szó sincs asszonyról meg családról.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 7., hétfő 17:31
Igen, de én a 20-as éveim elején járok...impossible írta: Ezek a dolgok mindenkinél megvannak, mi is már lassan 1 éve próbálunk elmenni sörözni a haverral, de valami / valakik "asszonyok" általában közbeszólnak, sajnos ahogy az ember öregszik egyre több dolga lesz és egyre kevesebb ideje, 20-as években az ember még annyira nem értékeli ezeket az időket, mindenki később jön rá. Gyerek, munka, házasság, otthoni feladatok, edzés stb. sajnos ez a covid időszak is eléggé sok depressziót szült. Nehéz most a helyzet, de bízzunk benne, hogy hamarosan a szar alábbhagy és minden visszatér a régi kerékvágásba.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. június 7., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 7., hétfő 16:42
Mondjuk ja, nálam ez is eléggé gázos, mert nem vagyok nagy társaságember, 2-3 haverom van, de ők meg eléggé antiszociálisak. Covid előtt mindig mentünk iszogatni is pl. a már emlegetettel, de mostanában már nem vevő erre sem annyira. Mint mondtam változott ebben-abban az élete, meg szerintem ő is. Meg ugye azzal a másik 1-2-vel meg nem mindig összeegyeztethető a dolog, nem az van, mint régen, hogy hetente többször is összeültünk akár. Távolság, munka, stb...Marky írta: Nincsen semmi baj veled, az emberek nagy resze ugyanugy megtapasztalja ezeket az erzeseket, de csak kevesen kepesek errol beszelni. Ha mar arra rajottel, hogy van valami gond es errol beszelni is tudsz, akkor lenyegeben a problema nagy reszet mar meg is oldottad, mert a negativ erzesek "nem tudnak blokkolni".
Keress egy szakembert es probald pozitiv dolgokkal korbevenni magadat. Itt a jo ido, vegre nem kell maszkot hordani, lehet talalkozni a baratokkal, a csajok is egyre rovidebb ruhakat hordanakszoval minden adott ahhoz, hogy most megtapasztald az elet derusebb oldalat is.
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 7., hétfő 15:58
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem