Szerintem ameddig olyan contentet fogyaszt, ami a korosztalyanak valo es nem kerulhet kapcsolatba olyan emberekkel, akikkel nem kene, addig ezzel nincs baj. A jol beallitott szuloi felugyelet a kulcs.Donát írta: Nem tudom mennyi fórumozónak van már gyerkőc otthon, bár igazából nem csak szülők véleménye érdekel, én is előtte vagyok még. Viszont van a családban több 10 körüli srác, és látom, hogy szinte állandóan nyomják a telefonokat, tableteket, ritkább esetben laptopot, konzolokat. Egyelőre náluk csak a játékok és youtube megy, más nem igazán, közösségi média felületek sem. Elmondásuk alapján a barátaik is hasonlóan nyomják. Tudom, ilyen generáció ez, nem boomerkedni akarok, bár talán mégis, mert aggaszt a jelenség. Szóval mindenki véleménye érdekel. Titeket aggaszt a túlzott kütyüzés, tiltjátok, tiltanátok, előny, hátrány, bármi. Ha nem csak nekem érdekes ez a téma, írjatok!
Amikor gyerek voltam, az volt a divatszoveg, hogy ne nezzen a gyerek TV-t, mikozben en az angoltudasom alapjait a kodolatlanul foghato angol Cartoon Networknek koszonhetem
Egyelore a gyerek tema meg nincs kepben, de szeretnem a gyerekemet koran beavatni a techbe, ahogy anno engem is beavatott apukam/nagypapam.