En ertem amit irsz, de en eredetileg arrol beszeltem, hogy az ESL csapatok hatba szurtak az UEFA-t, mert az uj sorozatuk kinyirta volna a BL-t.wZoLee7 írta:Szóval akkor nem az ESL vagy annak kezdeményezői a hibásak, hanem az UEFA, akikkel Perezék épp hogy együtt akartak működni. Ceferinék mondhatták volna hogy okés, csináljuk, vegyetek be minket is, de nekik az egész torta kell mert irányítás mániás idióták akik csak azt nézik mekkora összeg van az euro jel előtt.h3x0r írta:
Ha az uefa olyan szabalyt ir, hogy az esl csapatok nem indulhatnak a hazai bajnoksagokban (jelenleg ilyen szabaly nincs, de volt rola szo, hogy elkezdik irni), akkor a nagy csapatok nelkul kevesebb lenne a tv-s bevetele mondjuk a spanyol liganak, kevesebb penz csorogna az alsobb osztalyokba, jo par csapat tonkre is menne. Az mar erdekes tema, hogy egy ilyen szabaly mennyire allna meg a helyet a birosagokon.
Azt is megemlitettem, hogy nekem tetszik az ESL, meg az uefanal fontos a sajat zsebek tomkodese. Majd elkuldes elott hozza irtam zarojelben, hogy mennyi csapat ment volna tonkre, aminek semmi ertelme nem volt, mert csak elvitte a beszelgetest a lenyegi temarol egy teljesen mas iranyba.