Valahol igaza van,keves ilyen klub van akik ilyen megrogzotten uldozik a bl projektet ennyi befektetessel es megseCsabi írta:Which clubs in terms of ambition and project, can compete with PSG today?”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. június 7., hétfő 12:02
Valahol igaza van,keves ilyen klub van akik ilyen megrogzotten uldozik a bl projektet ennyi befektetessel es megseCsabi írta:Which clubs in terms of ambition and project, can compete with PSG today?”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. június 7., hétfő 11:57
Which clubs in terms of ambition and project, can compete with PSG today?”
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. június 7., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 7., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 7., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. június 7., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 7., hétfő 10:21
Mi néz ki jobban? Pénzzel nem tudsz sportszakmai sikereket venni hosszútávon. Már a bajnokság megnyerése is gondot okoz nekikrealistahuni írta:Ennyi. Lehet utálni őket, én is utálom. De ez a psg projekt jobbnak néz ki, a pénz nagy úr. Én még mindig tartom, hogy addig kellett volna hozni amíg Cé itt volt. Mostmár nem fog jönni Vinoval meg discomfort urasággal labdázni.Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mit lép mbappe. Őszintén szólva azért mindent figyelbe véve nem biztos, hogy szarul jár azzal, ha marad. Pénz szarásig, csapat is lesz körülötte, mert pénzért megvehető, saját ország, sajat város, stb. Masik oldalt kb a komolyabb kihívás, presztízs, álmok vannak. Azért a játékosok nagy része maradna az elsőnél...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 7., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 7., hétfő 10:14
Ennyi. Lehet utálni őket, én is utálom. De ez a psg projekt jobbnak néz ki, a pénz nagy úr. Én még mindig tartom, hogy addig kellett volna hozni amíg Cé itt volt. Mostmár nem fog jönni Vinoval meg discomfort urasággal labdázni.Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mit lép mbappe. Őszintén szólva azért mindent figyelbe véve nem biztos, hogy szarul jár azzal, ha marad. Pénz szarásig, csapat is lesz körülötte, mert pénzért megvehető, saját ország, sajat város, stb. Masik oldalt kb a komolyabb kihívás, presztízs, álmok vannak. Azért a játékosok nagy része maradna az elsőnél...
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. június 7., hétfő 10:10
Manapság már minden a pénzről szól, sztem hosszabbítani fog.CS0ki írta:
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mit lép mbappe. Őszintén szólva azért mindent figyelbe véve nem biztos, hogy szarul jár azzal, ha marad. Pénz szarásig, csapat is lesz körülötte, mert pénzért megvehető, saját ország, sajat város, stb. Masik oldalt kb a komolyabb kihívás, presztízs, álmok vannak. Azért a játékosok nagy része maradna az elsőnél...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. június 7., hétfő 10:00
Nyilván más benne lenni, mdg kívülről minden más, de ha rolam beszélni igy a "főnököm", biztos lépnék. Mar par honapja volt egy hasonló nyilatkozata, amin felkaptam a fejem, hogy mbappe, neymar nem megy sehova, itt lesznek a teljes pályafutásuk alatt, vagy valami hasonló... Anyádat!Steve írta: Úristen hánynom kell ezektől az Al-Khefír nyilatkozatoktól.
Érted Perez évtizedekig Monopolyzott, hogy felépítse a Realt a toppra, ez meg idejön és még a pofánkba is röhög és megaláz, hogy megvesz minket szaros kis európaiaikat kilóra.
Komolyan okádnom kell ettől.
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. június 7., hétfő 6:28
Az a baj hogy mindig van az a pénz amiért fel rugd az álmaidRealista24 írta:Szerencsére a szerződésnek van egy vége, így Mbappen áll a dolog.Babinho írta: Ez a legidegesítőbb ezekben. Ezek az arab nyavaják azt hiszik egész Európa az ő rabszolgájuk csak mert végtelen pénzük van.
Az hogy a játékos is mit akar az mind1. Enyém vagy amíg én úgy akarom...köpedelem
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. június 6., vasárnap 23:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. június 6., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 6., vasárnap 21:53
Szerencsére a szerződésnek van egy vége, így Mbappen áll a dolog.Babinho írta: Ez a legidegesítőbb ezekben. Ezek az arab nyavaják azt hiszik egész Európa az ő rabszolgájuk csak mert végtelen pénzük van.
Az hogy a játékos is mit akar az mind1. Enyém vagy amíg én úgy akarom...köpedelem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 6., vasárnap 21:52
Nasser Al-Khelaifi: He is one of the best players and he will win the Ballon d'Or for many years, I am 100% sure of that. He has everything he needs to stay at PSG. Where can he go? Which clubs in terms of ambition and project, can compete with PSG today?”ziro4vr írta:Egy igazi fasz ez a csávó. Remélem egyszer valamelyik kurvája elvágja a torkát álmában.Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 6., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 6., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 6., vasárnap 21:29
Egy igazi fasz ez a csávó. Remélem egyszer valamelyik kurvája elvágja a torkát álmában.Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 6., vasárnap 21:25
Na ez alapján, ha kizárja az ingyen távozást, akkor a nyáron behúzzuk..Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem