Lehet itt arcoskodnia az arabnak, de Mbappé nem az a kaliber akivel csak úgy ki lehet cseszni vagy feltenni a lelátóra anélkül, hogy mindenki megutálná a PSG-t. Ráadásul a jövendőbeli játékosaik előtt is leírnák magukat, fiatalon garantáltan nem igazolnának oda nagy sztárok.
Egyetértek, kicsit más kávéház a francia, mint mondjuk Verratti esete. Lehet itt izmoskodni, de attól még mindig farmer liga a francia a többihez képest. Az idei égés után pláne nem lenne ekkora arcom.
Kicsit én is elengedtem ezt az Mbappé bizniszt idénre, főleg ZZ távozása miatt, de attól függetlenül én fehérben látom őt, majdnem annyira egyértelmű, mint anno CR-nél. Itt van a jövője. Lehet, hogy nincs pénz és szar a helyzet, de a csapatot és Perezt is nyomja a súly, hogy iszonyatosan szar a támadórészleg, valamit változtatni kell, akár hitel árán is. Ha a teknős kicsit akaratosabb lesz és lépne idén, akkor csinálhat bármit az elnök, ekkora nevet nem fog tudni csak úgy zsarolni.
Egy El Clásicón játszani, nem ugyanaz, mint a Real vagy a Barca ellen játszani egy BL meccsen. Egyik vagy másik előtt bajnoknak lenni vagy egyikkel vagy másikkal BL-t nyerni, továbbra is a legfelső polc.
Ez meg a másik. Néha nem is értelek titeket, nyilván rossz a pénzügyi helyzet, de soha nem lesz a City vagy a PSG az előbbiek szintjén. Nagyobb úr lett a pénz, de ha véletlen megunja valamelyik sejk ezt a játszadozást, akkor mennek vissza a helyükre ezek a csapatok. Pénzen nem lehet történelmet, tradíciót vagy kupákat venni, ezerszer láttuk már. Leeshet véletlen, de csak ideig-óráig tartósak ezek a sikerek, akik tényleg nagy játékosok és nem csak ki szeretnék maxolni karrierjük pénzügyileg (Wijnaldum..) mind ezekhez a klubokhoz vágynak.