Hát én nagyon nagyon távolról sem vagyok Hamilton drukker, de ez pont fordítva van, Verstappen ha büdösebbet fingana az is Hamilton hibája lenne. Legtöbbet ennek a sportnak a fanboykodás árt. Bármi történik a másik csal, miért nem büntetik, miért van szerencséje, egyforma autóban az én kedvencem jobb lenne...Sajnos ez sosem fog megváltozni.lestat írta:alexoxladjackoxi írta: Én sem vágom miért kell kiforgatni az ember szavait. Hamilton a valaha volt egyik legjobb F1-es versenyző, de az, hogy legalább annyira szerencsés, az sem elvitatható. Az sem kevésbé szánalmas, ha valaki ezt nem ismeri el, mint az, hogy valaki meg szóvá teszi. Egyébként meg Verstappen idén apróbb hibákat vét csak, Hamiltonnak már több nagyobb is volt. Hosszú még a szezon, de úgy tűnik besülni látszanak azok, akik szerint Max éretlen lenne egy bajnoki csatában. Kár ezért a maiért, 10 ponttal tovább nőhetett volna az előnye...
Végre már Kiminek is lett pontja, ideje volt. Vettel megSokat dobna a mezőnyön egy ilyen Vettel, én régen nem csíptem, de már sajnáltam az utóbbi időben, és örülök a sikerének. Alonso is szép pontokat zsákolt.
![]()
Itt semmit nem lehet megjegyezni Hamiltonrol mert jonnek a vèdöügyvèdek...kár hogy megy a ferdítès ezerrel.
Jobban aggasztja oket ha szidjak mint minket a makkja.
![]()
Én a tegnapi futam után még mindig csak azt nem értem Bottas mi a fenét csinál mostanában