Sehogy se jó ez.Faust írta: Nem sokaig tartana ki ez az allapot szerintem. Meg ne lassam meg egyszer Real mezben, akkor inkabb nezem ezt a futobolondot, o legalabb nem szarik bele az egeszbe.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. június 4., péntek 14:34
Sehogy se jó ez.Faust írta: Nem sokaig tartana ki ez az allapot szerintem. Meg ne lassam meg egyszer Real mezben, akkor inkabb nezem ezt a futobolondot, o legalabb nem szarik bele az egeszbe.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 4., péntek 14:32
Nem sokaig tartana ki ez az allapot szerintem. Meg ne lassam meg egyszer Real mezben, akkor inkabb nezem ezt a futobolondot, o legalabb nem szarik bele az egeszbe.Sierra írta: Jó igen, de hátha vkit hoznak, legalább egy embert. Meg ha Bale visszajön, még mindig inkább őt nézem mint a botlábú Vinit.
Sajnos ez a támadószekció vérgyenge.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. június 4., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 4., péntek 14:30
Egyelőre senki másról nem szólnak a hírek, a kölcsönjátékosokat lehet bevetni, de ők sem igen váltanák meg a világot...Sierra írta:irány a 14.Kerlon írta:Megjött a nyár igazolása, Pintus mester.![]()
![]()
Vinivel, Asensioval meg Ázárral.
![]()
![]()
Én amúgy félek Carlotól, hogy ugyanúgy fogja nyomatni Asensiot vagy Vinyót. Marceloról nem is beszélve..
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 4., péntek 14:26
Persze hogy nyomatni fogja, kit jatszatsz hosszutavon helyettuk? Az ugyanugy semmilyen Rodrygot? Vasquezt? Mert ha valaki azt hiszi hogy Pintus gatyaba razza a belga fasztarisznyat, annak bilibe log a keze.Sierra írta:irány a 14.Kerlon írta:Megjött a nyár igazolása, Pintus mester.![]()
![]()
![]()
![]()
Én amúgy félek Carlotól, hogy ugyanúgy fogja nyomatni Asensiot vagy Vinyót. Marceloról nem is beszélve..
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 4., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. június 4., péntek 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 14:19
Ha nem lesz más, őket kell.Sierra írta:irány a 14.Kerlon írta:Megjött a nyár igazolása, Pintus mester.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 4., péntek 14:13
Ha nincs heti 2 discomfort mar jok vagyunkfüst írta: Nagyon örülök hogy visszajött, de azért mérsékelném az elvárásokat, csodát tenni azért ő sem tud.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 4., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. június 4., péntek 14:09
irány a 14.Kerlon írta:Megjött a nyár igazolása, Pintus mester.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 4., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: dennson » 2021. június 4., péntek 13:08
Pad'em írta: Real Madrid called José Mourinho to offer him the manager job after Zidane left, but he said no as he is fully committed to AS Roma. The club then called Ancelotti, who immediately said yes. @elconfidencial Gondoltam![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 4., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 3., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 3., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. június 3., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 3., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 3., csütörtök 10:56
Akkor nem lesz Eterno Arbeloa? Már kezdtem beleélni magam....Realista24 írta: It's looking very likely that Davide Ancelotti will be Carlo's assistant coach. The club is against incorporating any former player for that job. [@MarioCortegana]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 3., csütörtök 10:31
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem