Szép álom volt.
Tuti meghódítjuk a világot ezzel a bacó kerettel.
Látom lelki szemeim előtt ahogy a két analfabéta(Bale, Hazard) vigyorognak a sérültlistán...
Nem baj, legalább a BL-ből is kizárnak Minket...GG Perez.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. június 3., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 3., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 3., csütörtök 10:56
Akkor nem lesz Eterno Arbeloa? Már kezdtem beleélni magam....Realista24 írta: It's looking very likely that Davide Ancelotti will be Carlo's assistant coach. The club is against incorporating any former player for that job. [@MarioCortegana]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 3., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. június 3., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. június 3., csütörtök 9:00
Valószínűleg a nagy különbség ZZ, Conte és Carlo között. Korábbi hírek szerint a vezetőségnek megvan az elképzelése a jövőt illetően. Meglátjuk.Realista24 írta: Carlo Ancelotti will accept whatever squad Real Madrid gives him. He will let the club work on the signings and the sales they want to make. @elconfidencial #rmalive
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 3., csütörtök 8:51
Így van.Realista24 írta: Olvastam olyat is, hogy azt mondta mindneki előtt ott a lehetőség, hogy bizonyítson.
Szóval nyilván ezt nyilatkozta, aztan majd elválik idővel.
Június van, van edzőnk. Egy új játékos. Kezdetnek nem rossz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 3., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 3., csütörtök 7:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. június 3., csütörtök 7:51
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 3., csütörtök 5:10
Engem megvett kilòra az öreg..“A klub történelme és tradíciója az, hogy támadó, szórakoztató és intenzív játékot kell nyújtani a pályán. A mutatott foci stílusának támadónak és szórakoztatónak kell lennie, mert ez jellemző a klub történelmére, és mert ezt várják a szurkolók is”.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 3., csütörtök 4:27
HozzászólásSzerző: RicsiReal33 » 2021. június 2., szerda 23:10
Egyébként ebben nagyon nagy igazság van ! Benz el 3 an csúcsformában nagyon kemény lenne . De ahogy írtad ez egy szép álom marad .kiserik írta:Az a csúnya, hogy ha a paci meg a hambis hozná azt, amit tud legalább 1 évig, akkor úgy megkukiznánk a világot, hogy a 18 karika is kevés lenne. De szép álomferni írta:
Gyerekek, ha nincs pénz és kedve támadna focizni nincs jobb opciónk.
Ilyen egyszerű, azért a Spursben a végére észhez tért picit.![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. június 2., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 2., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 2., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 2., szerda 22:23
ez is joFenoo írta:Torquemada írta: „Még csak most érkeztem meg. Az elkövetkezendő pár napban beszélnem kell Sergio Ramosszal, hogyan vélekedik a jövőjéről. Még mindig számítok Gareth Bale, Isco és Marcelo játékára is. Szerintem elég motiváltak ahhoz, hogy bizonyítsák, helyük van a klubnál – mondta Ancelotti"
Gratulálok, ülj le, fiam, egyes.Nem tudom, mit nézett az elmúlt években, de hogy nem focit, az biztos. Ha már nosztalgiázunk, akkor már inkább Solarit túrták volna elő, ha jobbra nem telik. Ő legalább ezeket az arcokat beárazta, ha mással nem, ennyivel már akkor is előrébb lennénk.
Itt aztán lesz generációváltás rendesen, ha már így indulunk..Remélem, Bélával még hosszabbítás is lesz...
Mi ez a fordítás?![]()
“I have lot of affection for Bale, for Isco, for Marcelo… They’re Real Madrid players and that motivates them. The only judge is the pitch. They have to train well and show the coach that they can play for Real Madrid.”
Ez azért kicsit más.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. június 2., szerda 22:18
Realista24 írta:Na, én ezt olvastam.Fenoo írta:
Mi ez a fordítás?![]()
“I have lot of affection for Bale, for Isco, for Marcelo… They’re Real Madrid players and that motivates them. The only judge is the pitch. They have to train well and show the coach that they can play for Real Madrid.”
Ez azért kicsit más.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 2., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 2., szerda 21:50
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem