Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 27., vasárnap 20:25

R.M.C.F írta:Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100..... :D :D

A mindent tudó és mindent megmondó mrcf :lol: :salute:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 20:15

h3x0r írta:
Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.
Engem nem érdekel a sok vakegér. Én értelmes, széles látókörű emberekkel akarok fórumozni, nem pedig vérpistikékkel és fél művelt idiótákkal. Aki csak ennyit lát a körülötte világból, és ilyen könnyű félrevezetni, azzal én nem szoktam foglalkozni.

Amúgy meg nincs sok különbség a 91 és a 100 milla között ezen a szinten. Ha "csak" 91 milla, akkor is áron felül lett véve, kivéve, ha CR mennyiségben nekiáll gólt termelni, de tartok tőle, hogy ez a veszély nem fenyeget.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 19:19

Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.

CRonika
Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!

HozzászólásSzerző: CRonika » 2013. október 27., vasárnap 18:16

Előre szólok h nem olvastam el senki hozzászólását se,mert nem volt gépem,szóval nem tudom mi az általános vélekedés a tegnapi meccsel kapcsolatban! Valamint ismétlést se néztem!

Néhány mondatban a véleményem: Szerintem ezt a meccset simán meg tudtuk volna nyerni. Csalódtam mindkét csapatban,a barcában azért mert azt gondoltam h jobbak,nem láttam egy meccsüket se totál 90 percig idén (najó de a Milan ellen fél szemmel),de jó eredményeket produkáltak,és neymar-messi rejszolás megy mindenhol.... magunkban pozitívan csalódtam,a második félidőben szerintem lefociztuk katalánékat,igen LEFOCIZTUK őket. Nem a szó klasszikus értelmében,de réges rég láttam (najó bayern tavaly) azt h a barcánál látványosan többet birtokolja egy csapat a labdát,és amilyen helyzeteket sikerült kidolgozni... nem beszélve a 11-esekről amit nem kaptunk meg,a kezezés az első félidőben tiszta,CR-é meg sztem véleményes,kár h nagyon látszott h esni akar.
Ha 12 éves divatköcsögök lennnénk akkor mondhatnánk h Varane és Lopez hibáztak a góloknál... tavaly ők voltak nálam az év emberei CR mellett,(értsd: kedvencek,elfogult lehetnék velük szemben,most mégsem leszek az). Lopez szerintem mind2 gólban benne volt,főleg a másodiknál,ha 1v1-ben van a védő miért kell kijönni 10 méterre a kaputól? Blődség volt. :-@
Varane sincs formában,"csak" átlagos volt. A második gólnál 1v1-ben a védőnek hátrálni kell,nem egyből kilépni,mert Sánchez van olyan fürge h bármelyik oldalra megtolja,és akkor Lopezzel kerül szembe. Így ott én őt nem hibzátatnám,max annyiban h a futóversenyt elveszítette csúnyán... :-@
Ancelotti elszúrta,sokat vállalt így elsőre,olyat próbált ki amit még eddig egyszer sem. Inkbb maradt volna a tavalyi taktikánál.
Őszintén szólva én semmi extrát nem látok ebben a katalán csapatban idén EDDIG,megvertek minket,de ahogy visszaemlékszek a helyzetekre,hát 2 is lehetett volna közte a javunkra,de helyzetkihasználásunk még mindig 0.
Isco miért ne mjátszott? Erőltettük Bale-t, 0 erőnléttel. 3 "futóbolondot" akart előre az olasz,de ez azért nem ilyen egyszerű h majd szétfutjuk őket.... nem lűttam h ki tehette volna oda a labdát nekik,Modricon kivűl persze,de ezzel a Ramos-Khedira (mitkeresmégitt??) társulattal kp-n nagyon egyedül volt.... :x

Kicsit összeszedetlen lett a kommentem,(12 óra munka után vagyok épp),de nagyjából ennyi a véleményem,most elolvasom h ti hogy látjátok :D

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 17:20

ziro4vr írta:
h3x0r írta: 91
hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innen :(
nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 17:08

megállapítható, nincs különbség a két csapat között
Van,jelenleg a barca még jobb,összeszokottabbak,a kicsik ellen rendre hozzák a meccseket,mi még ott nem tartunk.

Idővel meglehetnek,és szerintem meg is lesznek.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 16:46

Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100..... :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 27., vasárnap 15:58

Most így belegondolva a Ramosos esetbe, mennyire szánalmas, hogy ott van arra a posztra egy Casemiro, aki rendre jól játszott az előszezonban (tudom régen volt, de arról is csak Ancelotti tehet, hogy meccshiányos), erre inkább berakja arra a posztra azt a Ramost, akinek soha semmi köze nem volt a középpályához. Az év vicce.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 27., vasárnap 13:14

h3x0r írta:
Matt009 írta:a 100 millás Bale
91
hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innen :(
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 13:09

Matt009 írta:a 100 millás Bale
91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 27., vasárnap 12:59

Tegnap 2 11-est nem adott meg a játékvezető,ez egyértelmű tény....Adrianot ki kellett volna ez is egyértelmű tény...ezért aztán lehet itt azt mondani,hogy nem ezen múlott,mert ezen IS.
Meg természeresen az elbaltázott 1. félidőn,amit mint taktikailag,mint szerkezetileg,mint pedig a kezdőbe delegált játékosokkal edzőbá el :cens: ott...nem kicsit,nagyon...
Aztán a második játékrészben,észbekapván korrigált,a cseréi ültek,a játék képe előnyünkre változott....a baj az,hogy a barcelona az első félidőben sem játszott jól,csak mi nem tudtuk még azt sem,hogy milyen eseményen veszünk részt...
Megvédeném Varanet,és egy kicsit Lopezt is....a francia sokszor nagyon jókor avatkozott közbe,mindig igyekezett megjátszani a labdát,nem vaktába elrugdosni...Lopeznak meg azért voltak nagy mentései,amik bravúr szagúak voltak,de a gól az egyértelműen az övé...egyébként Varane ha ujból játékban lesz,akkor olyan lesz mint régen,ezt merem állítani....csak sok volt a kihagyás,ez látszott a játékán...
A többiek...nos Ramos kpn való kezdetése baklövés volt,Khedira megint belépett támadófelelősnek...egyébként nem értem hogy a francba keveredik ő oda...Ronaldo belül szenvedett,de mikor visszament szélre,akkor azért látszott hogy hasznos...az már nem rajta mulott hogy nem kapott büntetőt,vagy Khedira elbaltázta a ziccert...Carvajal tetszett,nem is értem tanult kollegám miért adott neki 0 pontot,ő is mint Varane,megjátszotta a labdát,nem vagdosta el...Modric hasznisan játszott,csak nem volt játszótárs és így nehéz...DM meg a butábbik énjét vette elő sajnos.Illara jól szállt be,egyből lett valami fazonja a kp-nek,Benzema meg zseniálisan...bből többet,és akkor nem lesz itt baj.És Jesé bizonyította hogy helye van a Real Madridban,mert bejött és meg is lett az eredménye...azt tette amit tennie kell...gólt rúgott.
Összességében,ha ez a tendencia marad,akkor nem aggódok,remélem Ancelotti kezdi megtalálni a csapatát...a fejlődés a regnapi meccs alapján lemérhető,de a mesternek NEM SZABAD még egy olyan hülyeséget csinálnia,mint tegnap az első félidőben,sem taktikailag,sem szerkezetileg,sem felállításban....
Ja igen...és Bale...hát neki még...keresik a helyét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Rudi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, C.Ronaldo, Varane, Gerrard
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: Rudi » 2013. október 27., vasárnap 11:42

Sziasztok. Lenne egy kérdésem; rendelt-e már valaki a madridom.hu-ról mezt ,és ha igen ,milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban. Jó minőségű,rendben volt a feliratozás ,jó méretet kapott-e stb. Tudom hogy nem ide való ,de nem találtam meg hová máshová írhatnám. Előre is köszönöm.

hugo
Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: hugo » 2013. október 27., vasárnap 11:35

Ami nekem a legnagyobb örömet okozta, hogy évek óta először nyugodt,baráti hangnemben tudtuk kibeszélni a classico-t a barcás kollégákkal, a meccs előtt és után is.
Ez a meccs teljesen más hangulatú volt mint a Nagyarcú Mourinho vs Álúriember Guardiola meccsek és ez jó.
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 11:12

Csak néhány gondolat. Sok mindent leírtatok helyettem, én pár dolgot írnék le, amit én másként látok.

- Először is hagyjuk már azt, hogy épül a csapat. Nem. Nem épül. A tavalyi kerethez képest 2 új játékos volt a kezdőben, a többiek már a csapat tagjai évek óta. Tudjátok mi az, amikor a 0-ról épül a csapat? Na az, ami 2009-ben volt. Ez nem a 0-ról épül. Ennyi erővel a Barca és a BM is még épülnek, ergo ugyanannyira félúton járnak, mint mi.

- Edzői hibák. Ancelotti idén már a sokadik meccsét cseszi el, de még nem volt olyan meccs idén, amit az ő zseniális húzásával nyertünk volna meg. Ez azért komoly kritika az öregnek. Egy ennyire buta kezdőt felállítani... Bale? Könyörgöm minek? A vak is látja, hogy formán kívül van, nem találja a helyét, az erőnléte a béka segge alatt, és akkor bepakoljuk a kezdőbe... Ha nem akarta kezdetni Benzemát, akkor legalább Iscot pakolta volna fel a kezdőbe, de ne egy minden szempontból félkész játékost...
A másik Ramos kp-n kezdetése. A játék képe ugyan mást mond, de véleményem szerint ez volt a kevésbé súlyos hiba, mert ez akár ki is fizetődhetett volna, ha kihúzzuk az első félidőt 0-0-lal. A taktika valahogy egyébként szerintem így nézett volna ki, hogy bunkerfoci 60. percig, utána Benzema be, Isco be, Illara be és a már kicsit fáradt Barcát lefocizzuk. Nem egy hülye gondolat, de Ramos tök fogalmatlan ahhoz, hogy a kp-n játsszon, és ha Ancelotti látta a korábbi klasszikusokat, akkor azt is tudja, hogy a Pepe vkp dolog mindössze egyszer fizetődött ki búsásan, és később megannyiszor csak betli volt. A cserék ezek után persze, hogy lendítettek a játékunkon, mert egyrészről ez volt a terv, másrészről meg annyira kuka volt az első félidő, hogy ennél csak jobb lehetett. Így ezt én nem értékelném nagy edzői húzásnak.
Az meg, hogy első el classicoja az ne legyen már Ancelotti védelme, mert Tatának is az első Barca-Realja volt, és elviekben neki kellett előre lépnie, nem nekünk, mert tavaly bizony mi uraltuk ezeket a meccseket.

- A második félidei játék fejlődés? Szerintem nem. Ha az lenne, akkor a Juve ellen is kellett volna már látszania ezeknek a dolgoknak. 3 nap alatt nem jön létre ilyen szintlépés. Beszorítottuk a Barcát, mint ahogy megtettük azt korábban is párszor. A Barca kevésbé támad le, kevesebbet birtokolja a labdát, taktikusabbak, így több csapat fog felettük dominálni. Nem akkora érdem ezt a csapatot lefocizni, mint a Pep-féle brigádot anno. Ettől függetlenül tetszett, amit láttam. A kulcs nyitja inkább az volt, hogy motiváltan mentünk előre, mint az állat. A többi meccsen nem voltak motiváltak a fiúk? :hmmm:

- Benzema. Ennek a gyereknek kell két tasli, hogy 2 hétig mindkét szeme lila és zöld színben pompázzon. Tegnap látszott rajta az akarás, a küzdés, a motiváltság. Jó megmozdulások sorát villantotta meg. Ha a Barca ellen megy, akkor mások ellen miért nem? Ha ezt a Benzemát látnám hétről-hétre, leszarnám, hogy nem rúg gólokat. Mert ez a Benzema hasznos, és tényleg ez a játékos kell nekünk. De a kontrasztra, amit a tegnapi és a többi teljesítménye között fennáll, csak a motivációs gond lehet a magyarázat. Jó úton halad a karrierjének lerombolása felé.

- Jesé. :salute: :salute: :salute:
Jövő héten a kezdőbe vele. Már rég kiérdemelte azt, hogy egy meccsen kezdő legyen, itt az ideje, hogy Ancelotti tökös legyen és be merje rakni a Juve ellen meg utána hétvégén a bajnokin is. Itt az ideje, hogy ismét a mi kutyánk kölyke legyen a Real legnagyobb csillaga. Ha valakinek van rá esélye, akkor ő. Nem biztos, hogy sikerülni fog neki, de akármikor beáll, nem lóg ki lefelé, többet tesz hozzá a játékhoz, mint a 100 millás Bale. Meg kell kapnia a lehetőséget.
Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
Az itt lesajnált Pep is keresi a csapatát a BM-ben, Lahm a vkp meg ilyenek, de mégis folytatják az alázást a bajnokságban és a BL-ben is. Ez nem lehet kifogás.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 11:01

madridronie írta: Xabi (Illarra) és Modric kapja meg szépen a karmesteri pálcát; Balet építsük szépen fokozatosan fel/be, Varanet, Iscot hozzuk ismét formába aztán csókolom! :mrgreen:
Ezeken kívül Benzemával kell még valamit kezdeni, és Jesével.

És ezek után nagyon jók lehetünk. Minden adott hozzá.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 27., vasárnap 10:57

Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
Ehhez idő és türelem kell.
Ez bizony így van; Xabi, Varane visszatérésével és Bale felépülésével viszont immár teljes lesz a kerete, szóval a következő hetekben, hónapokban most már meg kell, hogy találja a csapatát! :roll: Xabi (Illarra) és Modric kapja meg szépen a karmesteri pálcát; Balet építsük szépen fokozatosan fel/be, Varanet, Iscot hozzuk ismét formába aztán csókolom! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 10:13

Gondolom most rám reagálva írtátok ezt.
Annyit mondok, hogy az elmehet a búsba, nem egyenértékű azzal, hogy követelném a menesztését..
És írtam arról is, ha nem is így konkrétan, hogy a második félidőben javított az öreg. És remélem ő tud tanulni belőle, nem úgy mint az elődje.
És nem hiszem magam okosabbnak, az csak egy vélemény, egy meglátás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. október 27., vasárnap 9:57

sentry írta:Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.

De az én k*rva anyámat, hogy én ezt gondolom és még időt is adok neki. Nem küldöm el a fél keretet és a világ egyik top edzőjét nem nézem senkibe és a gép előtt ülve nem hiszem magam okosabbnak.

Nem elég mástól hallgatni a sok hülyeséget bakker, még itt is a sok pesszimista is teli hányja,sírja a fórumot hetente. :agree:
Ezt nagyon adom, ráadásul még így is, hogy nincs összeállva a csapat nem nagyon volt Barca fölény.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 27., vasárnap 9:22

Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.

De az én k*rva anyámat, hogy én ezt gondolom és még időt is adok neki. Nem küldöm el a fél keretet és a világ egyik top edzőjét nem nézem senkibe és a gép előtt ülve nem hiszem magam okosabbnak.

Nem elég mástól hallgatni a sok hülyeséget bakker, még itt is a sok pesszimista is teli hányja,sírja a fórumot hetente. :agree:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. október 27., vasárnap 9:14

Nem akarok sok mindenről írni, mert ezt előttem bőven megtették, sőt lehet erről is írtak már, mert nem olvastam el mindent. De én úgy gondolom, hogy ez a meccs egy jó lecke volt. Egyértelműen érezhető, látható a kontraszt a két félidő, a két felfogás, a két játék között. Egyértelműen kitűnnek az első félidő hibái, melyek jelzik Carlo eddigi hibáit is, és Mou hibáit is (bár ő nem a Barca ellen követte el őket). A második félidőben meg megfigyelhetőek voltak a megoldások is. Ezekből, ha nem tanul az öreg, nem tűnik fel neki, nem veszi észre, akkor mehet a búsba.

Véleményem szerint:
-Isco-Illara-Modric kp. (bájdövéj Casemiroval mi a rák van??)
-Carvajal egyértelműen.
-Marcelo (bár ma nem ficánkolt, és bár nincs mellőzve a brazil, de többször kezdett Coentrao indokolatlanul is az ő kárára.)
-Jesének sokkal több lehetőség (nem csak a gólja miatt)
-valamint Benzema is.. lehet nem fossa a gólokat, de én konkrétan ezt leszarom. Megteszi Cé, és idővel, ha bejön a biznisz, és formába lendül, beépül, majd talán Bale is. Annak ellenére, hogy a francia nem egy életveszélyes játékos, nagyon hasznos, és én nagyon szurkolok neki. És lehet a Bernabeu közönsége nem tesz jót neki, és idegenben kéne nyomatni leginkább, talán jobban tud ott bizonyítani, otthon meg csapathatná Jesé/Morata (fontos a sorrend), de sajnos ez nem igazi megoldás....
-Ja és igen.. Balenek még idő kell. Addig nyomja DM/Jesé, és folyamatosan építsük őt be. Cserekén fél órákat már simán kaphat, később félidőket, aztán szép lassan tovább. Csak tavaszra legyen meg, ott bl-ben nagyon kellhet majd, meg bajnoksághajrában.

Vissza: