Real Madrid’s 22 game winning streak under Carlo Ancelotti:
• 81 goals scored (3.7 per game).
• Cristiano Ronaldo - 28 goals in 19 games.
• 10 goals conceded (0.45 per game).
• 16 different goalscorers.
• 13 games scoring 4+ goals.
3,7-s gólátlag
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 2., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 2., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 11:06
Faust írta:Pont az a lenyeg, hogy senki.p.csabi1 írta:
Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?![]()
Egyetlen ember csinalhat kb barmit a Real Madrid edzojekent es ot ZZ-nek hivjak, de o inkabb tovabballt mert nem kapott eleg bizalmat.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 2., szerda 10:57
Pont az a lenyeg, hogy senki.p.csabi1 írta:Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?![]()
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 2., szerda 10:55
A baj az, hogy nem tudjuk miként gondolkodik a vezetőség Ancelottival kapcsolatbanp.csabi1 írta:Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 10:51
Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?p.csabi1 írta:
Nem unnyátok még ezt az ez is szar az is szar januárban ki lesz rúgva dolgot?Komolyan mondom ti a csapat ellen szurkoltok.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 2., szerda 10:49
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?p.csabi1 írta:Becks23 írta:
Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.![]()
Nem unnyátok még ezt az ez is szar az is szar januárban ki lesz rúgva dolgot?Komolyan mondom ti a csapat ellen szurkoltok.
![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. június 2., szerda 10:48
Ő (volt) az Infantil A (U-14) edzője.ateeemadrid írta: Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 10:48
Becks23 írta:Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.![]()
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 2., szerda 10:45
Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. június 2., szerda 10:43
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 2., szerda 10:42
Végre valamiben egyetérünk.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 2., szerda 10:41
Segítő, mint anno ZZ is volt, kapocs a játékosok meg az edző között.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 2., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. június 2., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 2., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 2., szerda 8:55
Köszönöm. Nekem ez továbbra is tekintélyt parancsolónak tűnik. Minden rendben.TheBull6 írta:Ennél frissebbet nem találsz róla.Dupla D írta: Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 2., szerda 8:46
En is remelem. Bar nemhinnem hogy Ancelottival bajszot akasztana, de jobb a biztonsag. Az egyetlen problema az hogy ha Varane is lelep akkor elkepzelheto hogy igazolni kell egy kozepso vwdot, az meg nem tul jo.füst írta: Remélem elmegy akkor Ramos, mert a táplálékláncban bőven Arbeloa felett áll. Sőt, szerintem Ancelotti felett is.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 2., szerda 8:42
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem