A lehetőségeinkhez mérten szerintem is a legjobb választás, már csak a csapat kemény magja és a zökkenőmentes átmenet miatt is! Imádni való az öreg, nem nagyon lehet nem szeretni és remélhetőleg a Sors most majd visszaad neki valamit abból, amit akkor elvett Tőle, mikor full igazságtalanul kibaszták a mai napig érthetetlen módon.
A baj az, hogy ezek 2013/14-ben voltunk es meg mindig itt van a jatekosok 90%-a

Utóbbi sokat elmond a helyzetünkről, gyakorlatilag még mindig abból a csapatból élünk!

Véleményem szerint, ha idén másként is alakult volna a háttérsztori, Zizou legkésőbb jövőre akkor is biztosan elhagyta volna klubot, akár elkezdi a generációváltást végre, akár nem (de hogy nem fejezte volna be teljesen, az is fix). Ha így nézzük, még akár jól is elsülhet a dolog az öreggel. Tekintéllyel, hangulattal biztosan nem lesz gond; ami pedig az építkezést, illetve a foci új szeleit illeti Zizounál vélhetően nem lesz semmivel sem rosszabb, vagyis csak felfelé vezethet az út.
Illetve még valami, most azért a reális elvárások sem ugyanazok ezzel a csapattal, mint amik 2014-ben voltak. Elsősorban a hazai porondon (bajnokság, Kupa) kellene helytállnia és nem a BL serleget hajszolnia egy feszt!

Arra majd ott lesz az őt követő és a "kétkedő fanyalgók" által most is óhajtott új generációs fritz edzők egyike 1,5-2 év múlva (hozzátéve, hogy én se bántam volna adott esetben, de ez most megint nem volt opció ilyen-olyan okokból). Annyira meg azért nem sz@r keret ez még így sem (erre a legjobb példa az idei év), hogy ez teljesíthetetlen, illetve megugorhatatlan feladat legyen Carlo papának. Én nagyon örülök, egyben drukkolok neki!