Igen, azért írtam, hogy kvázi.ferni írta: 61 éves és az Evertonnál volt eddig.
Nem értem.
A tizedik Evertonnál volt eddig, ahol tét nélkül levezetett volna még pár évig, utána meg jöhetett volna egy Samp mondjuk.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. június 1., kedd 16:41
Igen, azért írtam, hogy kvázi.ferni írta: 61 éves és az Evertonnál volt eddig.
Nem értem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. június 1., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 1., kedd 16:36
61 éves és az Evertonnál volt eddig.Swineherd írta: Pintusnak Carlóval is kell majd foglalkoznia, mert kvázi nyugdíjból lesz visszahelyezve a munkaerőpiacra.![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. június 1., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 1., kedd 16:24
Abban a szezonban tudtunk a legjobban rotálni, az annak is volt köszönhető.ferni írta:Figyu, nézd már meg a Juve Real BL döntőt kérlek, annak is a második félidejét, ha az nem győz meg akkor semmi sefüst írta: Ezt a Pintus bálványozást én nem tudom hova tenni. Biztosan remek szakember, de azért nem remélném, hogy pusztán a személyétől megoldódnának a problémáink. Nehogy nagyot csalódjatok, hogy itt van velünk, de valahogy mégsem történik csoda.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 1., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 1., kedd 16:15
Figyu, nézd már meg a Juve Real BL döntőt kérlek, annak is a második félidejét, ha az nem győz meg akkor semmi sefüst írta: Ezt a Pintus bálványozást én nem tudom hova tenni. Biztosan remek szakember, de azért nem remélném, hogy pusztán a személyétől megoldódnának a problémáink. Nehogy nagyot csalódjatok, hogy itt van velünk, de valahogy mégsem történik csoda.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 1., kedd 16:13
Ebben a szezonban annyi serult volt, hogy ha kicsit is jol vegzi a dolgat, akkor mar szembeotlo lesz a munkaja.füst írta: Ezt a Pintus bálványozást én nem tudom hova tenni. Biztosan remek szakember, de azért nem remélném, hogy pusztán a személyétől megoldódnának a problémáink. Nehogy nagyot csalódjatok, hogy itt van velünk, de valahogy mégsem történik csoda.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. június 1., kedd 15:47
sztem arra még perezék isMester77 írta: Igazolásokra, in/out kiváncsi leszek
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 1., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 1., kedd 15:40
nem bizony, csak majdnem az összes problémánkMester77 írta: Ha valóban jön vele Pintus úgy ketten nagy fegyver tény lehetnek
Amit én varok:
Militao - Nacho maradjon játékban ( Alaba is csak akkor kerüljön be, ha kiérdemli. Ne a nevek alapján tegye össze a védelmet)
Miguelt a szélen ne tékozolja el
Isco, Marcelo már ne kapjanak új esélyt
Valverde kerüljön be a kezdőbe
Elől tegyen rendet
Nem sok ez, megoldható
Igazolásokra, in/out kiváncsi leszek
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. június 1., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 15:29
Nem csak a játékosokPad'em írta: Kész Ancelotti 3 éves szerződése. Official bejelentés bármikor.
A játékosok meglepettek, de örülnek.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. június 1., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 1., kedd 15:28
adok neki fél évet.Pad'em írta: Kész Ancelotti 3 éves szerződése. Official bejelentés bármikor.
A játékosok meglepettek, de örülnek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 1., kedd 15:23
Nem lennék meglepve. Carlo szereti, James meg csípi a Madridi klímát.Pad'em írta:Tudsz vmit, James is visszajön?babaking írta: Ha Carlo nem fog változtatni és újra a James Isco Marcelo hármassal kezd, akkor nem lesz hosszú életű nálunk az biztos.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 15:16
Pheco mar hegyezi.Pad'em írta:Tudsz vmit, James is visszajön?babaking írta: Ha Carlo nem fog változtatni és újra a James Isco Marcelo hármassal kezd, akkor nem lesz hosszú életű nálunk az biztos.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 1., kedd 15:15
Amilyen volt az idei támadószekciónk röhögve befért volnaTudsz vmit, James is visszajön?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 15:14
Tudsz vmit, James is visszajön?babaking írta: Ha Carlo nem fog változtatni és újra a James Isco Marcelo hármassal kezd, akkor nem lesz hosszú életű nálunk az biztos.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem