Amilyen volt az idei támadószekciónk röhögve befért volnaTudsz vmit, James is visszajön?![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 1., kedd 15:15
Amilyen volt az idei támadószekciónk röhögve befért volnaTudsz vmit, James is visszajön?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 15:14
Tudsz vmit, James is visszajön?babaking írta: Ha Carlo nem fog változtatni és újra a James Isco Marcelo hármassal kezd, akkor nem lesz hosszú életű nálunk az biztos.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 1., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 1., kedd 15:06
óóóóó, lesz itt akkor Marcelo meg Isco, de még Hazard is...sorra fognak megfiatalodniPad'em írta: Pintus visszatérése is megerősítve.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 15:04
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. június 1., kedd 14:59
Jim írta:Meg Marcelo isYazid írta: carlo papának isco is nagy kedvence volt, jól emlékszem?![]()
Jó szezon elé nézünk...
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 1., kedd 14:57
Meg Marcelo isYazid írta: carlo papának isco is nagy kedvence volt, jól emlékszem?
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. június 1., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 14:34
Kapasbol 3-4 nemet ficko. Csak hat ilyeneket kapkodva veszmegoldaskent nem lehet szerzodtetni. Kurvara el lett ez baszva, ZZ es a vezetoseg oldalarol is.Kerlon írta:Ki az új generációs edző?realistahuni írta: Azok után, hogy miket fröcsögött és bírózott ellenünk amikor a bayernnél volt nem gondoltam hogy visszahozzák.
Én személy szerint nem örülök, új generációs edzőre lenne szükségünk, Carlo mellett elment a foci.
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 14:31
Én amúgy remélem jól fog szerepelni Rómában, bírom, úgyhogy szar nézni, hogy milyen rosszul alakulnak a dolgai, amióta elment innen.Kercsó írta:Remy írta: Azért, ha Mou nem ír alá a Romához, lehet már itt lenne. Azért ez szerencse.![]()
az százas
mondjuk, neki még az Inter-Juve páros is kecsegtetőbb lett volna, mint a Róma
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 1., kedd 14:29
Ki az új generációs edző?realistahuni írta: Azok után, hogy miket fröcsögött és bírózott ellenünk amikor a bayernnél volt nem gondoltam hogy visszahozzák.
Én személy szerint nem örülök, új generációs edzőre lenne szükségünk, Carlo mellett elment a foci.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 1., kedd 14:29
Remy írta: Azért, ha Mou nem ír alá a Romához, lehet már itt lenne. Azért ez szerencse.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. június 1., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 1., kedd 14:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 1., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 1., kedd 14:18
Kérdés, hogy nálunk vagy a belga 3-banBecks23 írta:
Hazard jövőre gólkirály lesz![]()
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. június 1., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 14:05
Hazard jövőre gólkirály leszbabaking írta:ezek a hírek tetszenek. Főleg Pintus mester. Ha idén ö van, akkor állítom, hogy legalább 1 kupát nyerünk. Pont az az 1% hiányzott, amit az ö erőnléte nyújtott. Bár az lehet, hogy egy picit maszkolta volna a hibát.Pad'em írta: Antonio Pintus will be on Carlo Ancelotti's staff at Real Madrid. @elmundoes
Még egy előnye lenne Ancelottinak - lehet, hogy másodedzőnek be lehet mellé tolni Rault vagy Xabi Alonsot - ez a felállás Zizuval már bevált, így ök is a legmagasabb szinten tanulhatnák a szakmát
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 1., kedd 14:03
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem