Ez aztán az előrelépés

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. június 1., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 1., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. június 1., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 1., kedd 18:00
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. június 1., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. június 1., kedd 17:34
Végleges keret.Bogdán Ádám (Ferencváros), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország)
Bolla Bendegúz (Mol Fehérvár FC), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Mol Fehérvár), Kecskés Ákos (FC Lugano – Svájc), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország)
Cseri Tamás (Mezőkövesd), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Holender Filip (Partizan Beograd – Szerbia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (Bristol City – Anglia), Loic Nego (Mol Fehérvár), Schäfer András (DAC – Szlovákia), Sigér Dávid (Ferencváros)
Hahn János (Paksi FC), Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Schön Szabolcs (FC Dallas – Egyesült Államok), Szalai Ádám (Mainz – Németország), Varga Kevin (Kasimpasa – Törökország), Varga Roland (MTK Budapest)
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 1., kedd 15:09
HozzászólásSzerző: istimester » 2021. június 1., kedd 14:59
Egészen konkrétan a nulláról mínusz 10 százalékra estek vissza a pontszerzési esélyeink.BlancoMark írta:
Hát azért itt még csak nem tartunk.![]()
Viszont ez így Kalmárral kombóban már komoly veszteség, ők ketten húzták a középpályát egyértelműen.![]()
Nem sok esélyünk van a csoportból tovább menni, a lényeg hogy a selejtezőkre felépüljön maximálisan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 1., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. június 1., kedd 13:18
A Nemzeti Sport Online viszont úgy tudja, a szeméremcsont-gyulladás kiújulásáról nincs szó, de a magyar középpályás nincs megfelelő fizikai állapotban a hosszú kihagyás után, ezért valószínűleg nem szerepelhet majd az Európa-bajnokságon.Remy írta: Márciusban pályára léphet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hogy lehet ennyire elbaszott éve szerencsétlennek. Egészen elképesztő és elkeserítő.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. június 1., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 1., kedd 12:20
Hát azért itt még csak nem tartunk.Marky írta: Ha igy folytatja, jovore vissza is vonul...![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 1., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 1., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 1., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. június 1., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. május 27., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 22., szombat 12:57
Annyira nem olvastam utána,hogy a fizetését végülis emelték az új szerződéssel? De ha nem is emelték akkor logikus a Lipcse szempontjából.Realista24 írta:Egy évet, amit kihagyott (tudom csak fél) rahuztak.Steve írta: Szoboszlai szerződéshosszabbításáról mit gondoltok amúgy?
Én nyilván örülök neki és az ember csak a legjobbat kívánja neki és jó, hogy a csapata a bizalmat mutatja felé.
De ettől függetlenül, magát a dolgot nézve(félretéve, az érzelmi részét,hogy az ember szurkol neki) azért érdekes ez. Egy percet nem játszott még ott és a magasabb szinten és nem tudta megmutatni, hogy megérdemli a bizalmat.
Nyilván megfogja én ebbe nem kételkedem, de maga dolog érdekes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 22., szombat 12:51
Egy évet, amit kihagyott (tudom csak fél) rahuztak.Steve írta: Szoboszlai szerződéshosszabbításáról mit gondoltok amúgy?
Én nyilván örülök neki és az ember csak a legjobbat kívánja neki és jó, hogy a csapata a bizalmat mutatja felé.
De ettől függetlenül, magát a dolgot nézve(félretéve, az érzelmi részét,hogy az ember szurkol neki) azért érdekes ez. Egy percet nem játszott még ott és a magasabb szinten és nem tudta megmutatni, hogy megérdemli a bizalmat.
Nyilván megfogja én ebbe nem kételkedem, de maga dolog érdekes.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem