Contét amúgy most teljesen elvetették? 2 napja még olyan hírek érkeztek, hogy tárgyalnak.Pad'em írta: Marca szerint Ancelotti lett az első számú opció.
AS-nél Poch a favorit, várjuk tud e lépni Párizsból, ha nem akkor Raul vagy Carlo.
Conte viszont off.

Edző és vezetőség
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Re: Edző és vezetőség
Mondjuk Carlo fizuja sem kevés, 12 millió euró körül kap.
Plusz élő szerződése van az Evertonnal.
Plusz élő szerződése van az Evertonnal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2021. június 1., kedd 12:16-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tőlem jöhet Carlo papa csak nelegyen olyan kártékony mint Zidane. Még pár trófeát nehezen tudnék lenyelni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
flori írta: Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.
OMG.A többiek mellett mi szól?

Pochettino mellett mi szól?A francia bajnokság második helye?

Ha így megyünk sorba akkor senki sem jó a Real kispadjára.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marca szerint Ancelotti lett az első számú opció.
AS-nél Poch a favorit, várjuk tud e lépni Párizsból, ha nem akkor Raul vagy Carlo.
Conte viszont off.
Conte viszont off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Azért sztem Contenak több vesztenivalója van, mint Ancelottinak. Carlo egy középcsapatból jönne ide, ő a körülményekkel sokat nyerne, plusz több nagyobb név kerülhetne a listájára, esetleg még belföldön reális esély van, hogy leesik neki egy bajnokság vagy kupa. Ancelottinak szerintem korából ítélve ez egy karrier végi felívelés lehetne, ilyen utolsó nagy dolog, ha meg nem jön össze legalább mondhatja, hogy megpróbálta, az Evertonnal amúgy sem fog semmit nyerni.sonic írta:Contenak sincs. Teljesen epeszunek sem mondhato. Idealis rovidtavra.mexes írta: Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs
Conte pedig eddig akárhol volt nyert valamit, sztáredzőként hivatkozik rá a média, scudettoval jönne ide, elvárás vele szemben, hogy nyerjen valamit, aztán ha pont kifogna egy 0 kupás szezont, mint ami idén volt, akkor komoly presztízsveszteség lenne az ő marketingjében, mivel még fiatal úgy hivatkoznának rá, hogy a bukott Real edző és elképzelhető, hogy kettétörné a karrierjét, mint Mourinho-nak. A portugálnál is szerintem nálunk tört meg a "varázs". Igaz, neki a mai napig jó a marketingje...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Contenak sincs. Teljesen epeszunek sem mondhato. Idealis rovidtavra.mexes írta: Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nagy szerencse hogy James nem kölcsönben van.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Deja vu van.füst írta: Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba.
Csak akinek nincs vesztenivalója.

- Becks23
Nem hiszem, hogy bárkinek most a Real kispadja álomállás lenne.Faust írta: Ha van esze, nem jon vissza. A Tizedik utan csak azert lett kirakva, mert Modric leserult es leolvadtunk, most mennyi lenne a turelem…? Mind tudjuk.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ezen gondolkoztam én is.füst írta: Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba. 

Ha van esze, nem jon vissza. A Tizedik utan csak azert lett kirakva, mert Modric leserult es leolvadtunk, most mennyi lenne a turelem…? Mind tudjuk.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem is. Ha Perez felulteti a csapatot a nosztalgia expresszre Ancelottival akkor adtunk a szarnak egy pofont.flori írta: Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- flori
Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Carlo papa egy jo opcio, rutinos, tapasztalt, a klubbon belul is van tekintelye a 10. utan. Le kellene ultetni melle Rault, Gutit vagy Xabi Alonsot, hogy kikupalodjanak es meg lenne oldva a potlasa is, ha lemondana/kirugnak.
Anno epitett o nagy csapatokat mondhatni a semmibol, szoval a csapatepites reszetol en nem felnek. Inkabb az az aggaszto, hogy a Bayernben siman kiturtak Mullerek, az Evertonnal pedig nem tudott csodat muvelni.
Anno epitett o nagy csapatokat mondhatni a semmibol, szoval a csapatepites reszetol en nem felnek. Inkabb az az aggaszto, hogy a Bayernben siman kiturtak Mullerek, az Evertonnal pedig nem tudott csodat muvelni.
- Becks23
Én szerintem teljesen más mentalitásra van szükségünk most.
- Sorrentino
Hát nem tudom. Örülnék is, meg nem is Carlo-nak. "Építeni" tud, de most először "rombolni" is kéne, hogy legyen egy jó alap, amire lehet építeni.

Örülnék Ancelottinak. Tartom hogy olyan edzőre van szükségünk mint Zidane. Aki nyugodt, skit szeretnek a játékosok, és ismeri 100%ban a klubot.
Mindenképpen jó lenne Raúl vagy Xabi is másodedzőnek.
Nekem még a másik jelöltem Roberto Martinez lenne. Nem tudom meddig akar még válogatottnál bohóckodni, de lassan megunhatná. Őt is szívesen látnám.
Mindenképpen jó lenne Raúl vagy Xabi is másodedzőnek.
Nekem még a másik jelöltem Roberto Martinez lenne. Nem tudom meddig akar még válogatottnál bohóckodni, de lassan megunhatná. Őt is szívesen látnám.
Jöjjön a Mister.
Én nagyon csípem Ancelottit.Mellé felhoznám Rault ugyan azt csinálnám mint Zidannnal.
Félteném én is az öreget amúgy.

Én nagyon csípem Ancelottit.Mellé felhoznám Rault ugyan azt csinálnám mint Zidannnal.
Félteném én is az öreget amúgy.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,