sonic írta:
mexes írta:
Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs
Contenak sincs. Teljesen epeszunek sem mondhato. Idealis rovidtavra.
Azért sztem Contenak több vesztenivalója van, mint Ancelottinak. Carlo egy középcsapatból jönne ide, ő a körülményekkel sokat nyerne, plusz több nagyobb név kerülhetne a listájára, esetleg még belföldön reális esély van, hogy leesik neki egy bajnokság vagy kupa. Ancelottinak szerintem korából ítélve ez egy karrier végi felívelés lehetne, ilyen utolsó nagy dolog, ha meg nem jön össze legalább mondhatja, hogy megpróbálta, az Evertonnal amúgy sem fog semmit nyerni.
Conte pedig eddig akárhol volt nyert valamit, sztáredzőként hivatkozik rá a média, scudettoval jönne ide, elvárás vele szemben, hogy nyerjen valamit, aztán ha pont kifogna egy 0 kupás szezont, mint ami idén volt, akkor komoly presztízsveszteség lenne az ő marketingjében, mivel még fiatal úgy hivatkoznának rá, hogy a bukott Real edző és elképzelhető, hogy kettétörné a karrierjét, mint Mourinho-nak. A portugálnál is szerintem nálunk tört meg a "varázs". Igaz, neki a mai napig jó a marketingje...