Realista24 írta:Elképzelem az igazgatótanácsot;sonic írta:
En nem mondtam hogy felteteleket hataroztak meg neki, csak hogy azt szerette volna a vezetoseg ha o csinalja meg. Ha nem igy lett volna felallitjak es keresnek mast. Zidane reszerol semmi erre iranyulo erdeklodes nem mutatkozott a latottak alapjan teljes ittlete alatt. Ettol fuggetlenul ha nem all fel magatol a vezetoseg turelmesen varta volna hogy hatha jovore neki kezd. Annak ami teljesen egyertelmu hogy mindenkeppen szukseges.
De Zidane felallt es elsetalt, plusz irt egy levelet amiben sertodotten mutogat valkire aki nem bizott benne es nem tamogatta.
Hat nekem ez erdekes.
Nevezzük ki Zidane-t újra, majd ő elhozza a forradalmasítást, mert ő olyan típus. Jó, nevezzük.
Egy év eltelt. Volt reform? Nem, de nyert egy bajnokságot. Jól van, jövőre tuti megcsinálja. Várjuk ki.
Második év is eltelt. Volt reform? Nem. Nyert valamit? Nem. Jól van, így már tuti megcsinálja jövőre, kivárjuk.
Még el is tudom képzelni, hogy így volt, kiegészítve azzal, hogy Zidane mondta ok, megcsinálom és elmondta, hogy mit szeretne, kiket szeretne, majd a vezetőség mondta; ZZ, nem figyelsz? Covid van, kibaszarintanak minket a BL-ből két évre. Szóval lesz egy Kubo, Odegaard, Jovic, Ceballos, Bale ötösöd, mint erősítés. Mucha suerte!
Csak nem értem mit várt a vezetőség akkor a második ZZ érától, ha nem azt, hogy rebuild lesz? Még nosztalgiázni a 40 éves emberekkel, mert nyertek 3 BL-t zsinórban?