Ott van még valamelyik top csapat másodedzője a lá Queiroz vagy éppen Benitez is hozható Kínából vagy ahol most van, esetleg egy kis Ranieri de nekem azóta is remalmaim vannak hogy Luxemburgo bucsuzaskor azt mondta 1x még visszatér.Anthony írta: A hagyományok szerint most egy jó kis haszontalan Dél Amerikai edzőt kell kinevezni.
Vagy valami noname spanyol kóklert...
Megint ez a narratíva van, hogy azért ment el ZZ, mert nem érezte a klub támogatását...
Perez 100 százalékban mellette van, ennél több mi kellene??
Ki a tököm nem támogatja? Miért nem rúgták ki?
Ki számít még Perezene kívül? Sportigazgatót elvileg cseréljük, Butruageno nem hiszem hogy ne támogassa ZZ-t, ki van még?
Gyerekek komolyan ilyen pancser helyzetmenedzsmentet amit a klub és ZZ letol rég láttam. Ez már botrányos.
ZZ drága ilyen a foci egy top klubnál mindig lesznek elvárások. Lehet megérdemelné hogy máshol is kipróbálja milyen az edzősködés. 20 éve vagyok szurkoló de még edző ennyi türelmet, figyelmet mint ZZ nálunk nem kapott. Ha ez se elég hát... Másrészt meg kétszer felállász a padról, szárban hagyod a csapatot majd azt mondod hogy nem éreztem a támogatást hát wtf?