Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 30., vasárnap 6:46

Professore írta:
Berti írta:

Nekiment már kétszer ennek a csapatnak vkpval és le lett meccselve, valamit kellett húzni. Én nem vagyok oda érte, de ami itt megy az már eurob felé fröcsögés, semmi más.
Az hogy mennyi pénzt költ el az engem teljesen hidegen hagy, de azt viszont látom, hogy évek óta az egyik legszebb focit játszatja a csapataival. Emiatt én elismerem, bármennyire is szar emlékeim vannak a barcas évei után.
A szépség relatív. Nekem a szép a Jupp felé Bayern volt nem a tiken-taken buzulas... De na ízlések és pofonok.

Ettől meg Pepp egy durvan túlértékelt kokler. A Barca után mindig beleült a tutiba és X év után is csak a mai bukott BL döntője van.
https://imgur.com/4pjYzIu :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 30., vasárnap 5:54

Ez majdnem olyan jó mintha mi nyertük volna. :kalapos:
És legalább Hazard is boldog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 30., vasárnap 5:18

https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_liga ... ek-2829279

Ez mi a f...sz? :lol:
Ez nagyon kemény amit lenyomnak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 30., vasárnap 3:08

Én most fejeztem be a mai mulatozást és írom a kommentet, hogy kb 4szer kattintottan totál máshova random azt hogy be tudjam ezt befejezni... :mrgreen:
Nekem van egy gyerekkori barátom, aki még az Abra korszak előttről Dinamo Londonos és vele nézhettem ezt a meccset, hát gyerekek, akkora élmény volt hogy ez a bohóc pep megint túl agyalta és teljesen jogosan
nyerte meg a Chelsea, hogy arra szavak nincsenek.
Persze, voltak City helyzetek, de ez a Chelsea egyszerűen szépen és okosan játszott végig minimális hibával és teljesen megérdemeltéten nyertêk meg és Pep meg végigmozizta a meccset :lol: :lol: :lol: Rüdiger meg ... :lol:
Nem látom ezt a Ramos - Salah féle dolgot, pedig ez sokkal szándékosabb volt, de mondjuk max sárga volt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 30., vasárnap 1:21

Istenem, hat sikerult, osszejott, Pep ismet belebukott. Nem tudom hanyadjara mar, szamolni sem tudjuk :lol: ne haragudjatok, de a legszebb orom a karorom, imadom nezni a fejet amikor ures tekintettel nez maga ele, megvakargatja a fejet es arra gondol, kiket kene meg leigazolni es vajon mennyi penz kell meg a sikerhez :lol: nem mondom, szep dolog a PL, de ilyen kerettel ez volt a minimum, ha most megnyertek volna a blt, egy szavam nem lett volna, befogta volna a szamat, de igy, a LEGNAGYOBB bohocok egyike, banatos harmatvirag, bekullogott az oltozobe, vesztesen. Ismet.
Es a legnagyobb jelenet volt, hogy az ezust ermet csokolgatta, hat majdnem beszartam, mintha mar az is nagy eredmeny lett volna, hogy idaig eljutottak... pff.

De hogy ne csak a rossz folyjon ki a szamon, gratulalni kell a Chelseanek, abszolut megerdemelten nyertek meg, tobb remek teljesitmeny is volt naluk, elsosorban Kante volt prima. Low Zsolt pedig bl gyoztes! Fantasztikus dolog.
:goat:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 29., szombat 23:45

Megvan az első két kalap jövőre:

Pot 1

Chelsea
Manchester City
Villarreal
Atletico Madrid
Bayern Munich
Sporting
Inter Milan

Pot 2

Juventus
Paris Saint-Germain
Barcelona
Real Madrid
Sevilla
Manchester United
Liverpool
Borussia Dortmund
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 29., szombat 23:45

Haaland BL gólkirály. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 29., szombat 23:38

RaúlCF írta:
a bajnokságban jó focit tol. ez nem vitás. de mindig a blben jön elő ez a hülyesége. Monaco,Lyon,Spurs,Chelsea mindegyiknél valami hülyeséget akar húzni a megszokott alap csapatától és eddig egyszer sem jött be. ez is tény. bajnokságra jó a 2 kezdőnyi csapatával és jó focit is tolnak. blben meg jön a Pep és nullázza magát
Azt hiszi hogy na majd ő meghuzza a varatlant es utana megint o lesz az isten...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 29., szombat 23:35

de mindig a blben jön elő ez a hülyesége. Monaco,Lyon,Spurs,Chelsea mindegyiknél valami hülyeséget akar húzni a megszokott alap csapatától és eddig egyszer sem jött be.
Pont ez az, hogy annyira imádja magát, hogy muszáj valami "zseniálisat" húznia, amiről beszélnek az emberek, és hajtogathatják a stúdiókban, hogy ezt bizony Pep nyerte meg. Ő tényleg az a fazon, aki fejben már előre megtervezte miket fog csinálni és visszajátszogatta a Netflixes sorozatukat. Egy jó meccs utána meg végigböngészi a Twittert hány cummantották le a kommentekben.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 29., szombat 23:31

Berti írta: Nekiment már kétszer ennek a csapatnak vkpval és le lett meccselve, valamit kellett húzni. Én nem vagyok oda érte, de ami itt megy az már eurob felé fröcsögés, semmi más.
Az hogy mennyi pénzt költ el az engem teljesen hidegen hagy, de azt viszont látom, hogy évek óta az egyik legszebb focit játszatja a csapataival. Emiatt én elismerem, bármennyire is szar emlékeim vannak a barcas évei után.
a bajnokságban jó focit tol. ez nem vitás. de mindig a blben jön elő ez a hülyesége. Monaco,Lyon,Spurs,Chelsea mindegyiknél valami hülyeséget akar húzni a megszokott alap csapatától és eddig egyszer sem jött be. ez is tény. bajnokságra jó a 2 kezdőnyi csapatával és jó focit is tolnak. blben meg jön a Pep és nullázza magát

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2021. május 29., szombat 23:29

flori írta: Pepnek a marketingje zseniális. Elegáns cuccok, komoly színészet, eladható karakter. Nem lehet elvitatni tőle, hogy jó edző, de az a legendás miliő amit köré tesznek, az óriási vicc.
De ne féljünk, megint meglesznek a milliós igazolásai. Igaz 100 millió alatt, az nem számít. :lol:

Tuchel meg brutál, nagyon lenéztem, de le a kalappal előtte. Jó volt ez a Chelsea, szerintem bárki mást megvertek volna. De ettől függetlenül nem lesz korszakos csapat, mint a barca, a bayern vagy mi. A címvédéstől szerintem nem kell félni.
Én is szerettem volna ezeket leírni Tuchelről és Pepről, de ennél jobban nem tudnám megfogalmazni.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2021. május 29., szombat 23:27

Na tessék. Ennyit ért a milliardos csapat :)

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2021. május 29., szombat 23:27

dzsi91 írta:
Fieldvik írta:

Én nem sajnálnám tőle. Nem is tudom, hogy láttam-e valaha nála szerényebb és szimpatikusabb focistát.
Messi?

:kalapos:
Vagy Raúl Garcia.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 29., szombat 23:25

Pepnek a marketingje zseniális. Elegáns cuccok, komoly színészet, eladható karakter. Nem lehet elvitatni tőle, hogy jó edző, de az a legendás miliő amit köré tesznek, az óriási vicc.
De ne féljünk, megint meglesznek a milliós igazolásai. Igaz 100 millió alatt, az nem számít. :lol:

Tuchel meg brutál, nagyon lenéztem, de le a kalappal előtte. Jó volt ez a Chelsea, szerintem bárki mást megvertek volna. De ettől függetlenül nem lesz korszakos csapat, mint a barca, a bayern vagy mi. A címvédéstől szerintem nem kell félni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. május 29., szombat 23:27-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 29., szombat 23:25

Berti írta:

Nekiment már kétszer ennek a csapatnak vkpval és le lett meccselve, valamit kellett húzni. Én nem vagyok oda érte, de ami itt megy az már eurob felé fröcsögés, semmi más.
Az, hogy téged hidegen hagy mennyit költ, az attól még tény marad. Amit ez az ember elért a Barca után, azt nincs az az Isten, hogy egy Tuchel, Allegri, Conte, Pochettino, Klopp, Simeone nem érte volna el MINIMUM. Semmit, ismétlem, SEMMI extrát nem csinált Pep hosszú évek óta. Bayern bajnoki cím? wow... ennyi elköltött pénz után PL cím? Wow... ezek nem extrák, ezek minimum elvárások ilyen hátterű csapatoknál.

Erre képes felmutatni egy darab BL döntőt, és azt is úgy eltaktikázza, mint még senki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 29., szombat 23:22

Berti írta:
Remy írta:

Pep egy lófasz. Ultimate Messi cheattel nyert 2 BL-t. Aztán szétbaszott egy brutál Bayernt, olyanokat égett, hogy öröm volt nézni, majd a világ minden pénzével, dupla kezdőre való kerettel 1 darab elbukott BL döntőt tud felmutatni.

És ez rajta ment el. VKP nélkül játszani, miközben kb nem tudsz mondani csapatot, aki épkézláb VKP nélkül nyert bármi fontosat is. Vicc ez az ember. Egy cirkuszi bohóc, óriási, soha nem látott hype-al. Reformál, azt...

Közepesnél jobb edző, de ennyi lehetőséggel, pénzzel és idővel, más edzők is ezt, minimum hozták volna. Semmi extrát nem csinál az ember. Nincs extra statja a karrierjében.
A szépség relatív. Nekem a szép a Jupp felé Bayern volt nem a tiken-taken buzulas... De na ízlések és pofonok.

Ettől meg Pepp egy durvan túlértékelt kokler. A Barca után mindig beleült a tutiba és X év után is csak a mai bukott BL döntője van.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 29., szombat 23:21

Kibaszott beton volt ma Kante. Rajta kívül James és Havertz is kellemes meglepetés.

Drukkolok a kicsinek, méltó helyen lenne az aranylabda.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 29., szombat 23:19

Fieldvik írta:
Caraway írta: Akkor ha Kante ebt nyer, johet az Aranylabda? :mrgreen:
Én nem sajnálnám tőle. Nem is tudom, hogy láttam-e valaha nála szerényebb és szimpatikusabb focistát.
Messi?

:kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 29., szombat 23:19

Nem vagyok nagyon szomi mert itt van nekünk Casemiro, de ez a Kante iszonyat szimpatikus fazon. És még rohadt jó focista is.
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 29., szombat 23:18

Remy írta:
Berti írta: Kókler kopasz bohóc, mert kikapott ugyan attól a csapattól amelyik ugyan úgy minket is lemeccselt? :lol:
Jajj nagy vadállatság van már itt is. Nem kell kedvelni, de azért aki jó azt ismerjük már el.
Ennyi erővel a mi kóklerünk is a héten mondott fel, úgy hogy a szeretett szurkolóknak egy szeruszt sem mondott?

Ez a Chelsea említésre méltó. Itt látszik, hogy egy taktikailag helyre rakott és fegyelmezett csapat mit ér. Aztán szarba van nézve Pep, Conte, Allegri és várjatok Rault :lol:
Pep egy lófasz. Ultimate Messi cheattel nyert 2 BL-t. Aztán szétbaszott egy brutál Bayernt, olyanokat égett, hogy öröm volt nézni, majd a világ minden pénzével, dupla kezdőre való kerettel 1 darab elbukott BL döntőt tud felmutatni.

És ez rajta ment el. VKP nélkül játszani, miközben kb nem tudsz mondani csapatot, aki épkézláb VKP nélkül nyert bármi fontosat is. Vicc ez az ember. Egy cirkuszi bohóc, óriási, soha nem látott hype-al. Reformál, azt...

Közepesnél jobb edző, de ennyi lehetőséggel, pénzzel és idővel, más edzők is ezt, minimum hozták volna. Semmi extrát nem csinál az ember. Nincs extra statja a karrierjében.

Vissza: