Én is most agyalok, mit nézzek, mert eddig olvastam, de most váltani kellene....Steve írta: Ja amúgy nem nézem ezt a szart. Netflix+egy kis whiskey kombó lesz, ha elaludt a lányom.
Kicsit sem érdekel a mai.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 29., szombat 20:28
Én is most agyalok, mit nézzek, mert eddig olvastam, de most váltani kellene....Steve írta: Ja amúgy nem nézem ezt a szart. Netflix+egy kis whiskey kombó lesz, ha elaludt a lányom.
Kicsit sem érdekel a mai.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 29., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 29., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 29., szombat 20:15
lerovidithettem volna azzal, hogy remelem, remy a chelseaval tart ma este.Mickey írta:Az attól függ.... mennyit utalsz ?'shutterisland írta: van barki rajtam kivul, aki ma guardiolaeknak szurkol ?![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. május 29., szombat 20:14
De akkor egy percet se nézz belőlewZoLee7 írta:
Engem aztan pont nem erdekel ez a donto. Olajos csapatoknak az uefa megmentette a focit, szart sem er de en nem dobom meg a nezettsegi adatokat![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 29., szombat 20:13
Az attól függ.... mennyit utalsz ?'shutterisland írta: van barki rajtam kivul, aki ma guardiolaeknak szurkol ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 29., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 29., szombat 20:08
Engem aztan pont nem erdekel ez a donto. Olajos csapatoknak az uefa megmentette a focit, szart sem er de en nem dobom meg a nezettsegi adatokatillgner írta: Persze jobb lenne, ha mi játszanánk a döntőt, de ez a döntő mindig a futball ünnepe. Ráadásul két hasonló stílusú edző meccse lesz a mai, mert Tuchel példaképe Pep volt, ha jól tudom. És végre lesznek nézők is, mégha csak 15 ezren is. Ez már bőven elég ahhoz, hogy megnézze a futballszerető ember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 29., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 29., szombat 19:55
Es remeljuk a meccset is megnezitek.Caraway írta:helyette majd a baratnom vegigszenvedi velem itthon.![]()
Remelem eltaktikazza megint, ket unszimpatikus csapat, de inkabb kante vigyorogjon mint pep a vegen.flori írta:Pep már variál.Sterling kezd csatárban.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 29., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 29., szombat 19:46
El kell venni az ilyet.Caraway írta: Engem se erdekel egyaltalan, pedig en szeretem a PL-t.Dehat ez mar iden egymas ellen a kb 5.meccsuk lesz, fullra erdektelen. Kb 10 ev utan az elso alkalom lesz, hogy nem nezzuk egyutt haverokkal, helyette majd a baratnom vegigszenvedi velem itthon.
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 29., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 29., szombat 19:38
Akkor én biztos nem vagyok fociszereto.illgner írta: Persze jobb lenne, ha mi játszanánk a döntőt, de ez a döntő mindig a futball ünnepe. Ráadásul két hasonló stílusú edző meccse lesz a mai, mert Tuchel példaképe Pep volt, ha jól tudom. És végre lesznek nézők is, mégha csak 15 ezren is. Ez már bőven elég ahhoz, hogy megnézze a futballszerető ember.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. május 29., szombat 19:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 29., szombat 19:03
Plusz egy, rettentően érdektelen a számomra is.ateeemadrid írta: Kit érdekel amúgyis egy City Chelsea, összesen van 100 szurkolója a 2 csapatnak, azok is azért, mert nem értenek hozzá.Mintha 1 szar carling cup lenne.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 29., szombat 18:10
Hja, ettől még az is nagyobb szám, amit Remy írt a besztlíg topicban....ateeemadrid írta: Kit érdekel amúgyis egy City Chelsea, összesen van 100 szurkolója a 2 csapatnak, azok is azért, mert nem értenek hozzá.Mintha 1 szar carling cup lenne.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. május 29., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 29., szombat 17:40
Tejesen érdektelen az egész számomra is. Majd nyáron nézem a Fradi selejtezőit.Mickey írta: Nehéz hozzászokni...azóta sem néztem döntőt.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 29., szombat 17:38
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem