Erre vennék egy jegyet esküszömBecks23 írta:Vegre lenne valaki aki eleg tokos ahhoz hogy a maradek hajat kitepje neki a hulyesegei miatt.Faust írta: De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.![]()

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 28., péntek 20:56
Erre vennék egy jegyet esküszömBecks23 írta:Vegre lenne valaki aki eleg tokos ahhoz hogy a maradek hajat kitepje neki a hulyesegei miatt.Faust írta: De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 28., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 20:14
tuti agyon fogja ütniFaust írta: Mondjuk azt megneznem, ahogy a kocogo aszenszio hajat leuvolti a fejerol, az teny. De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.![]()
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 28., péntek 19:53
Vegre lenne valaki aki eleg tokos ahhoz hogy a maradek hajat kitepje neki a hulyesegei miatt.Faust írta: De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 28., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 28., péntek 19:43
Kolarov: 1,5mPad'em írta:Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.
Aki meg ilyen marhaságokat mond, hogy 20+ játékost vett, az nem ismeri az olasz csapatok átigazolási szokásait, illetve akkor azt is meg kellene említeni, hogy Allegri idejében mennyi játékost igazolt a Juventus (100+).
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 28., péntek 19:34
Szerintem azert sem vagyunk vonzok az edzoknek mert egy elo legendat kell potolni akit mindenki szeret. Es ezt a lecet mindenki leveri, nem mellesleg 3blt nyert zsinorba.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Egyértelműen Ő lett volna a legjobb "rossz"....Baszhatjuk, ennyire nem látnak bennünk fantáziát az edzők vagy mi lehet az oka ennek?
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 28., péntek 19:29
Szerintem nem várt annyit, ameddig Perez tökölt.p.csabi1 írta: Azért kíváncsi lennék,hogy miért nem hozzánk jött Allegri.
Lehet tényleg eligérkezett a Juventushoz aztán már nem akart segget csinálni a szájából.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 28., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 28., péntek 17:43
Na ja.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Egyértelműen Ő lett volna a legjobb "rossz"....Baszhatjuk, ennyire nem látnak bennünk fantáziát az edzők vagy mi lehet az oka ennek?
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 28., péntek 17:00
Pad'em írta:Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.
Aki meg ilyen marhaságokat mond, hogy 20+ játékost vett, az nem ismeri az olasz csapatok átigazolási szokásait, illetve akkor azt is meg kellene említeni, hogy Allegri idejében mennyi játékost igazolt a Juventus (100+).
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 16:56
Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.Kerlon írta: Conte az életben nem alapoz, gyakorlatilag 1-2 szezonra rak valamit össze, aztán köszöni szépen.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. május 28., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 28., péntek 16:44
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.Kerlon írta: Conte az életben nem alapoz, gyakorlatilag 1-2 szezonra rak valamit össze, aztán köszöni szépen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 16:44
Ha már ez a hülye lesz, akkor a jó oldalát nézve mindenkepp egyik nagy pozitívum ez, hogy jönne vele Pintus is.Realista24 írta: Conteval jön Pintus is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 28., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 28., péntek 16:33
Ennel rosszabb idopont nincs is talan egy edzo eleteben, mint ilyen korulmenyek kozott alairni a Realhoz.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. május 28., péntek 16:24
Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem