Ez ilyem nyugtassuk magunkat es kaparunk valami pozitiv gondolatert feelingsonic írta:Konnyen lehet. Szerintem jonne conte egesz stabja.Faust írta: Az idegbeteg melle jonne Pintus is?

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 28., péntek 18:58
Ez ilyem nyugtassuk magunkat es kaparunk valami pozitiv gondolatert feelingsonic írta:Konnyen lehet. Szerintem jonne conte egesz stabja.Faust írta: Az idegbeteg melle jonne Pintus is?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 28., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 28., péntek 18:51
Konnyen lehet. Szerintem jonne conte egesz stabja.Faust írta: Az idegbeteg melle jonne Pintus is?
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 28., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 28., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. május 28., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 28., péntek 18:31
Elvileg mára hívott össze a vezetőség meetinget, hogy megvitassák az edző kérdést. Eddig mire vártak? Biztos vagyok benne, hogy ZZ már jóval korábban közölte a szándékát.Csabi írta: tehát akkor zz elment
allegriről lemaradtunk
pochettinót meg nem engedik
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 28., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 28., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 18:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 15:09
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 28., péntek 14:59
Az arabok meg nem hülyék, hogy egy kb 200 milliós játékost ingye nelengedjenek jövőre. Úgyhogy ha Perez ki akar várni, akkor tuti valahogy ráveszik a hosszabbításra. Főleg ha esetleg ZZ odamenne hozzájuk.flori írta: Perez is willing to wait Mbappe until he finishes his contract. He doesn’t want trouble with Qatar, which is the country from which PSG affairs come from. The priority for Perez is not to irritate the emir of the Arab Country.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 28., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 28., péntek 14:03
+1KAG írta: Nálam magasan Pochettino a nr1 az elérhető edzők közül.
-Madridista, itt akar lenni, nem csak a pénz és a hírnév motiválja
-Tud spanyolul
-Leginkább az ő focija az, ami közel áll a madridi filozófiához
Egyébként, ha bárkit lehetne hozni, én Klopp-ot próbálnám ki.
De sajnos Ő nem reális.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 28., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 28., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 28., péntek 12:05
+1, a bajnokok játéka mindig egyszerűnek tűnt, mert nyertek..ikelemen5 írta:Csak annyi, hogy szerintem ZZ sokkal több, mint egyszerűen jól motiváló edző.h3x0r írta:
Kicsit kifejtened? Lehet a reggeli kave meg nem ert le, de nem nagyon ertem, hogy ezt most pont mire irod.
Szerintem rengeteg taktikai utasítás volt, nem annyi, hogy menjetek fel, és játszatok jól. És általában kiváló meccstervekkel rukkolt elő.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 28., péntek 10:31
Allegri bejelentese a juvenal szerintem meg ma megtortenikArjenMagicRobben írta:Ezt akkor nagyon jól leplezték a srácok, mert ebből semmi nem látszott. Taktikailag nagyon képzett edző kellene most nekünk, csak sajnos ilyen nem nagyon van elérhető jelenleg. Conte az, de neki van millió egyéb baja amiért nem hoznám ide. Ha Kloppot el lehet hozni a Pool-tól akkor jöhet, de ezt kétlem. Szóval maradt Allegri és Pochettino. Nulla tapasztalatos Raúlt semmiképp nem most kellene kipróbálni szerintem.ikelemen5 írta:
Szerintem rengeteg taktikai utasítás volt, nem annyi, hogy menjetek fel, és játszatok jól. És általában kiváló meccstervekkel rukkolt elő.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. május 28., péntek 10:19
Ezt akkor nagyon jól leplezték a srácok, mert ebből semmi nem látszott. Taktikailag nagyon képzett edző kellene most nekünk, csak sajnos ilyen nem nagyon van elérhető jelenleg. Conte az, de neki van millió egyéb baja amiért nem hoznám ide. Ha Kloppot el lehet hozni a Pool-tól akkor jöhet, de ezt kétlem. Szóval maradt Allegri és Pochettino. Nulla tapasztalatos Raúlt semmiképp nem most kellene kipróbálni szerintem.ikelemen5 írta:
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 28., péntek 10:11
De ezt en is irtam, hogy a motivalas mellett mindegyik ellenfelhez megvoltak a mas es mas taktikai utasitasai. Viszont az idei szezonban en nem lattam olyan vegtelensegig begyakorolt tamadasokat, amiket meccsrol meccsre hasznalunk. Viszont otlettelen, ellenfellel szemben megallo, majd visszapasszolo szelsoket annal inkabb.ikelemen5 írta:Csak annyi, hogy szerintem ZZ sokkal több, mint egyszerűen jól motiváló edző.h3x0r írta:
Kicsit kifejtened? Lehet a reggeli kave meg nem ert le, de nem nagyon ertem, hogy ezt most pont mire irod.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem