Az edző mellett, kérdéses hogy mi lesz Ramos és Varane sorsa....persze ha mindkettő megy, akkor még érkezik egy belső védő, sztm.sonic írta:Ja, nagyban fugg attol hogy ki lesz az edzo, es mi lesz a jatekrendszer. Contenal vagy Pochettinonal is konnyen elkepzelheto 3 kozephatved egyszerre, haesetleg kozuluk kerul ki az uj edzo akkor meg alapember is lehet.Mickey írta: Piaci díj nincs, de cserébe zsíros az átutalás![]()
Ez egyébként a kutyát nem fogja érdekelni, ha megfelelő szintet produkál. Remélem nem levezetni jött.
Szerintem nem rá fogjuk építeni a kezdőt, bár az új edzővel még ez is elképzelhető, miért is ne... több poszton is fel fog tűnni, mind a kezdőt illetően, mind pedig padról beszállva.
Frankó jolly joker lehet
Pár éve nagyobbat szólt volna, (mondjuk Mendy helyett), de most is minőségi játékos és remélem profitálunk a játékából.![]()
Szerintem nem ZZ kerte, ez olyan Körte/Kroos fele oportunista dealnek tunik. Leigazoltuk mert adodott a lehetoseg. Ha feleolyan jol bevalik mint a masik 2 mar orulhetunk neki boven.
De egyébként 3 védős rendszerben simán lehet alapember is, 2 belső védős felállásban kevésbé tudom elképzelni, mint alapembert, mármint a védelem közepén.
Mindegy, majd az okosok eldöntik ott spanyolban, most simán jónak tűnik, meg persze optimista az ember, mégis csak egy klasszis játékos(vagy csak volt, fene tudja). ( bár azt sem tudom, mennyit játszott a bayoroknál, meg is lesem TM-ben