Pad'em írta:
kiserik írta:
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.
Aki meg ilyen marhaságokat mond, hogy 20+ játékost vett, az nem ismeri az olasz csapatok átigazolási szokásait, illetve akkor azt is meg kellene említeni, hogy Allegri idejében mennyi játékost igazolt a Juventus (100+).
Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.
Kolarov: 1,5m
Moses: kölcsön
Vidal: 1m
Young: 1,7m
Godin: free
Lazaro: 22,4m (őt nem tudom, hogy Conte akarta e, egyértelmű bukás, és nem is játszott Conte alatt szinte)
Alexis Sanchez: free
Darmian: free
A lényeg az, hogy 4,5 millió euróért vett a padra 7 kiegészítő embert, akik nem sírnak a padon és tapasztalt csereemberek. Tyű-ha, ez ám a csúnya dolog. Közben meg itt is rendre felmerül, hogy erre meg arra a posztra kellene hozni valami idősebb, a padot tűrő, de megbízható cseréket.
Én továbbra is amellett vagyok, hogy jöjjön Conte 1-2 évre, hozza vissza Pintust meg Hakimit, üvöltse le a koloncok fejét, aztán meg jöjjön egy igazán Real kompatibils edző és mehet újra a focivilág megkukizása