Na.. Pedig már kezdtem szoktatni magam a gondolathoz..Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.

Jóezígy, mert Contera nincs pénz..
Akkor Raul+Guti, azt jólvan..
Carlo comeback esetleg?

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 28., péntek 14:34
Na.. Pedig már kezdtem szoktatni magam a gondolathoz..Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 28., péntek 14:32
Erre +1. Bárki is jön, Raúlt (vagy akár Xabi Alonsot) raknám is oda az edző mellé.ziro4vr írta:Na ebben kivételesen egyetértünk, másodedzőnek én is hoznám fel RaÚlt, de egyelőre nem töbnek.Jim írta: én legalább másodedzőnek alkalmaznám Raúl
ha külsős jön, nem baj ha van 1 a klubbot jól ismerő ember is a stábban![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 14:31
Na ebben kivételesen egyetértünk, másodedzőnek én is hoznám fel RaÚlt, de egyelőre nem töbnek.Jim írta: én legalább másodedzőnek alkalmaznám Raúl
ha külsős jön, nem baj ha van 1 a klubbot jól ismerő ember is a stábban![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 28., péntek 14:30
Nekünk olyan edző kell, akit ki kell vásárolni. És majd amikor kirúgják akkor is fizetni vagy 2 évig nekiTottinho írta:Real Madrid’s priority is Pochettino. He is the favourite. @diarioasPad'em írta: Meeting underway to chose the next Real Madrid coach. @SQuirante
The meeting is between Florentino Perez, Jose Angel Sanchez and Pedro Lopez. The race for the next Real Madrid manager begins now.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 28., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 28., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 28., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 28., péntek 14:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 28., péntek 14:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 28., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 28., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 28., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 28., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 13:50
Jose Angel Sanchezt amugy eltakarithatnak mar a klubtol, o szorgalmazta Benitezt is es az is lehet, hogy Zidanet is furta passzivan a vezetosegben.Pad'em írta: Meeting underway to chose the next Real Madrid coach. @SQuirante
The meeting is between Florentino Perez, Jose Angel Sanchez and Pedro Lopez. The race for the next Real Madrid manager begins now.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2021. május 28., péntek 13:46
Real Madrid’s priority is Pochettino. He is the favourite. @diarioasPad'em írta: Meeting underway to chose the next Real Madrid coach. @SQuirante
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 28., péntek 13:15
Hamarabb buktatnák meg a játékosok az edzőt... sztem láttunk már ilyet...Berti írta:
Ez ha nem tetszik Ramoséknak, akkor lehet keresgélni mást.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 28., péntek 12:46
Dupla D írta: Anélkül, hogy Conte mellett kardoskodnék. Azt ugye tudod, hogy tavasszal nem is egyszer játszottunk 3-5-2-ben? Ha mindenki egészséges a védők közül, akkor lehet, hogy ez lett volna az általános felállásunk.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 28., péntek 12:42
Anélkül, hogy Conte mellett kardoskodnék. Azt ugye tudod, hogy tavasszal nem is egyszer játszottunk 3-5-2-ben? Ha mindenki egészséges a védők közül, akkor lehet, hogy ez lett volna az általános felállásunk.raul 4 ever írta:Chelsea 2. szezon teljes bukóBerti írta:
Hol is bukott meg eddig?
Akár hol volt a közepesből csinált győztes csapatot.
Én abszólút őt preferálnám. A játékosok sokkal magasabb tempóra kell kapcsoljanak és Conte nem az a féle, aki elnézeget meccseken át egy impotens Viniciust vagy egy tötyögős Asensiot. Fede-LV féle robotolós játékot fogja elvárni és a fegyelmet. Ez ha nem tetszik Ramoséknak, akkor lehet keresgélni mást.
Szívesen megnéznék egy stabil-fegyelmezett Real Madridot, nem is tudom mikor láttam utoljára.
Inter első 2 szezon ugyanaz volt, mint ez, csak most behúzták, mert nem volt ellenfél
A Juvénál meg ment a sírás, hogy a keret sz@rra se való, és (az általam igaz, h nem sokra tartott) Allegri csak elvitte őket bl döntő(k)ig..
1 pill megijedtem, hogy Ramos szívesen látott vna egy ilyen Conte típusú csávót az öltözőben, de akkor 'hálisten nem..
Igen, csodás lenne a 352.. Nézhetnénk Eslijángot, hozna Benz mellé vmi darabos csatárt... jujj, hideg is kirázott..
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem