Chelsea 2. szezon teljes bukóBerti írta:Hol is bukott meg eddig?raul 4 ever írta:
Conte kb Mourinho 2, ugyanazt a sz@rt erőlteti, amíg vagy bele nem bukik, vagy fel nem áll..
Akár hol volt a közepesből csinált győztes csapatot.
Én abszólút őt preferálnám. A játékosok sokkal magasabb tempóra kell kapcsoljanak és Conte nem az a féle, aki elnézeget meccseken át egy impotens Viniciust vagy egy tötyögős Asensiot. Fede-LV féle robotolós játékot fogja elvárni és a fegyelmet. Ez ha nem tetszik Ramoséknak, akkor lehet keresgélni mást.
Szívesen megnéznék egy stabil-fegyelmezett Real Madridot, nem is tudom mikor láttam utoljára.
Inter első 2 szezon ugyanaz volt, mint ez, csak most behúzták, mert nem volt ellenfél
A Juvénál meg ment a sírás, hogy a keret sz@rra se való, és (az általam igaz, h nem sokra tartott) Allegri csak elvitte őket bl döntő(k)ig..
1 pill megijedtem, hogy Ramos szívesen látott vna egy ilyen Conte típusú csávót az öltözőben, de akkor 'hálisten nem..
Igen, csodás lenne a 352.. Nézhetnénk Eslijángot, hozna Benz mellé vmi darabos csatárt... jujj, hideg is kirázott..