Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 7:38

Kerlon írta: En jelenleg Allegrinek szavaznek bizalmat, aztan Raúl.
Kb hivatalos nála már a Juve, ma az is lesz.

Poch v Conte - perpill velük tárgyalunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 7:36

Azért ugye minden hírt nem hisztek el amit az öreg berak? :mrgreen:

Uborkaszezon van, nyilván most össze leszünk hozva mindenkivel ahogy a kopasz is. Nem mondom, ha elmegy a psgbe azért kiakadok kicsit, de az sem kizárt.
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 28., péntek 7:27

Ennyi, nem való edzőnek. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 7:26

Érződik, hogy ez nem olyan elvallas, mint az elozo. Szerintem amugy Perez meghulyult, ESL, Vinicius felek eroltetese, stb... lehet Zizouval is osszerugta a port.

Pocchetinonal azt irjak, hogy a Spurs vinne vissza es targyalnak.

En jelenleg Allegrinek szavaznek bizalmat, aztan Raúl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 28., péntek 7:18

Akkor nem valo edzonek. Ez mindenhol igy lesz, es ha jol emlekszem az elnok is kiallt mellette. Zidane reszerol ez egy nagyon gyenge indok sajnos. Viszont teljesen mind1, tavozott.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 28., péntek 7:16

Anthony írta:
Pad'em írta: Zidane wants to join a new team IMMEDIATELY. He's not taking a break. @lequipe
Ha ez igaz, akkor ez nagyon gáz.

Először ott hagyta a csapatot, az nagyon tökös volt, de megértem: ha azt mondják eladják CR-t, és Bale érinthetetlen, akkor egyértelmű.

De most mi a gond? Ennél jobb kondíciók melyik csapatnál lesznek?
Ezt ilyen cserbenhagyásnak érzem. Nem nagyon szokták otthagyni a csapatokat az edzők.
Kb nevetségessé teszi a Madridot ezzel.
A hírek szerint az nem tetszett Zidane-nak, hogy ősszel egyáltalán nem bíztak benne, ráadásul ezt szivárogtata is valaki a sajtónak, plusz kilátásba helyezték a kirúgását a BL csoportkörös kiesés esetén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 28., péntek 7:06

Pad'em írta: Zidane wants to join a new team IMMEDIATELY. He's not taking a break. @lequipe
Ha ez igaz, akkor ez nagyon gáz.

Először ott hagyta a csapatot, az nagyon tökös volt, de megértem: ha azt mondják eladják CR-t, és Bale érinthetetlen, akkor egyértelmű.

De most mi a gond? Ennél jobb kondíciók melyik csapatnál lesznek?
Ezt ilyen cserbenhagyásnak érzem. Nem nagyon szokták otthagyni a csapatokat az edzők.
Kb nevetségessé teszi a Madridot ezzel.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 28., péntek 7:03

flori írta: Elkezdték Perezt is kikezdeni a spanyol lapok. Egyre többen kérdőjelezik meg az ő helyet az elnöki székben.

- Nulla kupás szezon
- Szuperliga botrány
- Nem ismeri be hogy romokban a keret
- Nem tudta megtartani Zidanet
- Nincs egyezség a kapitánnyal
A Szuperligával amúgy mi a helyzet? Elálltak tőle Perezék vagy még mindig kötik az ebet a karóhoz, miszerint szerződésszegés kilépni abból?
Örülnék ha ettől elállnának végre.

A többi dolgot tűröm. A vírushelyzet és a sérülések, illetőleg Hazard alkalmatlansága nem varrható a nyakába, emiatt a szezontól nem vártam sokat. A keretet egy-két helyen, főként a támadó harmadban kell frissíteni, amúgy nincs romokban. ZZ-ről tudtuk, hogy bármikor váratlanul fel tud állni, Ramos meg fafejű és van nála már jelenleg több jobb opciónk a keretben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 2:28

Zidane wants to join a new team IMMEDIATELY. He's not taking a break. @lequipe

Real Madrid have contacted Mauricio Pochettino. Confirmed by @SaberDesfa

Antonio Conte is in talks with Real Madrid, confirmed. @lequipe

Real Madrid are in no rush to chose Zidane’s successor. @marca

:roll:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 27., csütörtök 23:50

Elkezdték Perezt is kikezdeni a spanyol lapok. Egyre többen kérdőjelezik meg az ő helyet az elnöki székben.

- Nulla kupás szezon
- Szuperliga botrány
- Nem ismeri be hogy romokban a keret
- Nem tudta megtartani Zidanet
- Nincs egyezség a kapitánnyal
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 23:47

Antonio Conte is in pole position for Real Madrid. @Glongari

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 23:22

istimester írta:
kierkegaard írta: Szerintem azért rinyál mint egy real madrid drukker is. Ahhoz képest mi mindent behúzott zidane..elég sok kritika érte amiatt ahogy a csapat játszott. Nem is kell messze menni ilyen fórumért. Itt is volt nem egy.
De Zidane a végén általában nyert.
Ha nincs az utolsó hónapos duplanevű bírói hadjárat, most is nyert volna.
Ez elég nagy különbség.
Keblemre druszám :agree: :kalapos:

Abszolút osztom.

Engem ami személy szerint felszab, hogy az úgy meg van említve, hogy nyíltan elcsaltak minimum 2-3 meccset idén. Az úgy mellékesen meg van említve, hogy világrekord mennyiségű sérüléseink voltak. Az mellékes, hogy covid. Az mellékes, hogy mit csinál gyök2 játékosok rohangálnak madrid mezben, akik labdát nem tudnak átvenni(és ez teljesen eltogadott), vagy bárki bármit csinál szarnak a fociba.

Nem tudom szerintem sokkal nagyobb bajunk van, mint Zidane hülyeségei. Teljes gőzzel tartunk, egy közép/jó csapat szintje felé,miközben én azt éreztem ZZ tartott még ezzel a szarral is egy szintet.

Ne legyen igazam, hogy lehet ez még rosszabb is.

De reméljük a frissítés az új edző új színt hoz…

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. május 27., csütörtök 22:53

Én nem sírok utána. Sosem felejtem el a triplázást, ezzel ismét örökre beírta magát a RM és a futball történelemkönyvébe. De én tartom, hogy edzői képességei több szempontból limitáltnak bizonyultak, én örülök, hogy megpróbálhatja más is. Ez az utolsó idény meg... Persze kovid meg sérülések meg vékony keret, de ennek ellenére nem sok mindenkinek nyelték volna le, hogy oda vissza szopat minket egy Donyeck, csúfos kiesés a kupából, kínszenvedés játékkép, nulla kupás szezon. Ezt meg, hogy nem képes kiállni és elmondani, hogy mi van, számomra elfogadhatatlan. Értem, hogy utálja a firkászokat, de akkor üljön le a RMTV riporterével, és mondjon el dolgokat. A szurkolóknak! Mert csak rájuk magunkat hiába

ronaldo99
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 27., csütörtök 22:36

Ha sokan nem értenek is egyet, szerintem egyértelműen mindenki jól járt azzal hogy ZZ felállt.

ZZ azért mert egyszerűen nem tudta elengedni a cimbiket és eléggé elkezdte rombolni a szobrot amit az első időszakában felépített.

A klub pedig azért mert így igaz hogy több éves késéssel, de végre el lehet kezdeni a jövő csapatát építeni.

Azt viszont sajnálom, hogy addig húzták ezt a dolgot amíg így beszűkültek a lehetőségek.

Ha Pochettino tényleg elérhető, akkor én őt választanám. Főleg ha Allegri tényleg megy a Juvéhoz. Conte, hát nem tudom szerintem ebből a hármasból ő lenne a legnagyobb lutri. De akár jól is elsülhetne. Mondjuk a játék képén sokat nem tudna rontani az biztos...

Mindenesetre én is köszönöm ZZ-nek az elmúlt éveket, főleg az első időszakot és a legjobbakat kívánom neki.

Azért én jobban szerettem nézni azt a Madridot amiben 5-ös mezben nyomta mint azt amelyikben öltönyben.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 27., csütörtök 21:43

dzsi91 írta: Odakell dobni Raúlt és bízni benne,hogy legalabb fele olyan jó edző mint Zidane.Ja és alárakni egy baszó keretet.
akkor maradt volna Zizu, ha baszó keret lesz :D

bárki jön, én legalább 2 évet adnék neki, ha lesz átalakulás nem várható semmilyen komoly eredmény az első év végén

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 27., csütörtök 21:29

Raul. Más megoldást nemlátok. Az összes opció katasztrófa 0respect (Real Madrid szinten). Odakell dobni Raúlt és bízni benne,hogy legalabb fele olyan jó edző mint Zidane.Ja és alárakni egy baszó keretet.

De félek,hogy Zidane azért offolta a dolgot mert látta kik jöhetnek és kik nem a nyáron.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 27., csütörtök 20:33

Azt amúgy nem értem, hogy szegény Pochettino miért van ennyire lenézve itt. Féltávnál érkezett és több pontot szedett össze, mint az azóta übersztár edzővé váló Tuchel. Megnyerte a kupát és egész jól vitézkedtek a BL-ben is, csak kiütötte a Barcát és a Bayernt is. Nem volt az olyan rossz performance kezdésnek.
Swineherd írta: Amúgy mennyi pénzt emésztene fel Conte 3-5-2-je?
Mondjuk nem ragaszkodik hozzá, mert játszatott már 3-4-2-1-et és 3-4-3-at is...

Ha ebből megoldja, ami most van, akkor egy újító, egy jövőlátó, egy táltos.
Mókás ezt olvasni az idei év után, mikor is ZZ előszeretettel alkalmazta a 3 védős felállást és ennek köszönhetően vertük meg pl a Poolt is. Ha csak aprópénzből élünk, akkor pl:

-------Karim-ide kell valami csatár, Mbappe nem olcsó
------Odegaard(Fede,Lukita)
Miguel(Mendy)-Kroos(Blanco,Lukita)-Case(Fede)-Hakimi(Odri, Carvajal)
---Mendy(Alaba)-Nacho(Alaba,Chust)-Militao(Nacho)

Kelle még csere védő, támadó csere meg van most is dögivel. Hazard, Varane, Asensio, Isco meg a többi lom eladásával meglenne a pénz Mbappéra is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 27., csütörtök 20:01

RaúlCF írta: a természetes merci ZZ hangulaton túl azért nekem kicsit nem tetszik ez a megunom és megyek dolog. csillagászati áron elhozzuk akit akar de bocs meguntam. itt maradtak a haverok de bocs meguntam. évek óta Mbappén dolgozik Perez de bocs meguntam. kit érdekel mit makognak a firkászok.

akik meg jöhetnek helyette úgy hogy a modern német edzőket elvitték maradnak az olaszok vagy nagy pénzért idehozzuk Pochettinot aki nem bírt a Lille elitjével. Allegri stabil csapatot csinál és ennyi. se lefele se felfele nem lóg ki stabil és hatékony. Conte ahova megy bajnokot csinál. lehet mondani hogy összeveszik a vezetőséggel de ennek mindenhol jogos oka volt. Chelseanél szarból bajnokot csinált aztán szartak azt igazolni akit kért. Inter bajnokot csinál és eladják a fél csapatot alóla. itt azért más helyzet van. és lehet mondani hogy feltölti a csapatát töltelékkel csak ez a Real Madrid nem az Inter itt más igazolások vannak. az lett volna jó ha ZZ marad de megint beadta az unalmast. mindegy melyik olasz jön szerintem bajnok lesz. a blhez meg úgyis garnitúra csere kell
Meg mindig inkabb ez legyen, mint a Mourinho fele vergodes x even keresztul. Igy erzi, elmondta, megtette amit kell.

Mi csak koszonettel tartozhatunk neki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 27., csütörtök 16:43

Swineherd írta: Amúgy mennyi pénzt emésztene fel Conte 3-5-2-je?

Ebből nem lehet megoldani. Maximum elvegetálni 1 évig, amíg beépíti az újakat, majd a kövi szezonban hazai szinten versenyképessé tenni őket a bajnoki címre. BL szerintem nem mostanában lesz.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 27., csütörtök 16:34

Amúgy mennyi pénzt emésztene fel Conte 3-5-2-je?

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Vissza: