Kb hivatalos nála már a Juve, ma az is lesz.Kerlon írta: En jelenleg Allegrinek szavaznek bizalmat, aztan Raúl.
Poch v Conte - perpill velük tárgyalunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 7:38
Kb hivatalos nála már a Juve, ma az is lesz.Kerlon írta: En jelenleg Allegrinek szavaznek bizalmat, aztan Raúl.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 7:36
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 28., péntek 7:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 7:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 28., péntek 7:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 28., péntek 7:16
A hírek szerint az nem tetszett Zidane-nak, hogy ősszel egyáltalán nem bíztak benne, ráadásul ezt szivárogtata is valaki a sajtónak, plusz kilátásba helyezték a kirúgását a BL csoportkörös kiesés esetén.Anthony írta:Ha ez igaz, akkor ez nagyon gáz.Pad'em írta: Zidane wants to join a new team IMMEDIATELY. He's not taking a break. @lequipe
Először ott hagyta a csapatot, az nagyon tökös volt, de megértem: ha azt mondják eladják CR-t, és Bale érinthetetlen, akkor egyértelmű.
De most mi a gond? Ennél jobb kondíciók melyik csapatnál lesznek?
Ezt ilyen cserbenhagyásnak érzem. Nem nagyon szokták otthagyni a csapatokat az edzők.
Kb nevetségessé teszi a Madridot ezzel.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 28., péntek 7:06
Ha ez igaz, akkor ez nagyon gáz.Pad'em írta: Zidane wants to join a new team IMMEDIATELY. He's not taking a break. @lequipe
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 28., péntek 7:03
A Szuperligával amúgy mi a helyzet? Elálltak tőle Perezék vagy még mindig kötik az ebet a karóhoz, miszerint szerződésszegés kilépni abból?flori írta: Elkezdték Perezt is kikezdeni a spanyol lapok. Egyre többen kérdőjelezik meg az ő helyet az elnöki székben.
- Nulla kupás szezon
- Szuperliga botrány
- Nem ismeri be hogy romokban a keret
- Nem tudta megtartani Zidanet
- Nincs egyezség a kapitánnyal
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 2:28
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 27., csütörtök 23:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 23:22
Keblemre druszámistimester írta:De Zidane a végén általában nyert.kierkegaard írta: Szerintem azért rinyál mint egy real madrid drukker is. Ahhoz képest mi mindent behúzott zidane..elég sok kritika érte amiatt ahogy a csapat játszott. Nem is kell messze menni ilyen fórumért. Itt is volt nem egy.
Ha nincs az utolsó hónapos duplanevű bírói hadjárat, most is nyert volna.
Ez elég nagy különbség.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. május 27., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. május 27., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 27., csütörtök 21:43
akkor maradt volna Zizu, ha baszó keret leszdzsi91 írta: Odakell dobni Raúlt és bízni benne,hogy legalabb fele olyan jó edző mint Zidane.Ja és alárakni egy baszó keretet.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 27., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 27., csütörtök 20:33
Mókás ezt olvasni az idei év után, mikor is ZZ előszeretettel alkalmazta a 3 védős felállást és ennek köszönhetően vertük meg pl a Poolt is. Ha csak aprópénzből élünk, akkor pl:Swineherd írta: Amúgy mennyi pénzt emésztene fel Conte 3-5-2-je?
Mondjuk nem ragaszkodik hozzá, mert játszatott már 3-4-2-1-et és 3-4-3-at is...
Ha ebből megoldja, ami most van, akkor egy újító, egy jövőlátó, egy táltos.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 27., csütörtök 20:01
Meg mindig inkabb ez legyen, mint a Mourinho fele vergodes x even keresztul. Igy erzi, elmondta, megtette amit kell.RaúlCF írta: a természetes merci ZZ hangulaton túl azért nekem kicsit nem tetszik ez a megunom és megyek dolog. csillagászati áron elhozzuk akit akar de bocs meguntam. itt maradtak a haverok de bocs meguntam. évek óta Mbappén dolgozik Perez de bocs meguntam. kit érdekel mit makognak a firkászok.
akik meg jöhetnek helyette úgy hogy a modern német edzőket elvitték maradnak az olaszok vagy nagy pénzért idehozzuk Pochettinot aki nem bírt a Lille elitjével. Allegri stabil csapatot csinál és ennyi. se lefele se felfele nem lóg ki stabil és hatékony. Conte ahova megy bajnokot csinál. lehet mondani hogy összeveszik a vezetőséggel de ennek mindenhol jogos oka volt. Chelseanél szarból bajnokot csinált aztán szartak azt igazolni akit kért. Inter bajnokot csinál és eladják a fél csapatot alóla. itt azért más helyzet van. és lehet mondani hogy feltölti a csapatát töltelékkel csak ez a Real Madrid nem az Inter itt más igazolások vannak. az lett volna jó ha ZZ marad de megint beadta az unalmast. mindegy melyik olasz jön szerintem bajnok lesz. a blhez meg úgyis garnitúra csere kell
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 27., csütörtök 16:43
Ebből nem lehet megoldani. Maximum elvegetálni 1 évig, amíg beépíti az újakat, majd a kövi szezonban hazai szinten versenyképessé tenni őket a bajnoki címre. BL szerintem nem mostanában lesz.Swineherd írta: Amúgy mennyi pénzt emésztene fel Conte 3-5-2-je?
Mondjuk nem ragaszkodik hozzá, mert játszatott már 3-4-2-1-et és 3-4-3-at is...
Ha ebből megoldja, ami most van, akkor egy újító, egy jövőlátó, egy táltos.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 27., csütörtök 16:34
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem