Kaptál tőlem is egy szavazatotziro4vr írta: Micsoda legendák a szavazásban. És Kerlon.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 27., csütörtök 20:40
Kaptál tőlem is egy szavazatotziro4vr írta: Micsoda legendák a szavazásban. És Kerlon.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 27., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: mocsok » 2021. május 27., csütörtök 20:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 27., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 27., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 27., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 27., csütörtök 20:08
Tessékkodo írta: Irjunk ki egy szavazast mi lehet az R24 nick mogott.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 27., csütörtök 18:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 17:36
Na de akkor írd meg miért!Realista24 írta: Cukik vagytok![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 27., csütörtök 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 27., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. május 27., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 14:33
Hmm.. 24 éves volt,amikor a distára regisztrált?!ziro4vr írta:Régóta érdekelt vajon az öreg Realista nevében az a szám egy burkolt felvágás, vagy annyi ajróért vásárolta az első suzukiját.Steve írta: A legdurvább ha majd 2sör után fórumozol, akkor azt sem tudod kivel beszélsz.
Van már Steven, HEVEvx..
Azt gondoltam regelek, mint R23 és mmate![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 27., csütörtök 14:30
Régóta érdekelt vajon az öreg Realista nevében az a szám egy burkolt felvágás, vagy annyi ajróért vásárolta az első suzukiját.Steve írta: A legdurvább ha majd 2sör után fórumozol, akkor azt sem tudod kivel beszélsz.
Van már Steven, HEVEvx..
Azt gondoltam regelek, mint R23 és mmate![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 14:13
HEHEvx írta:Nem en vagyok, azaz nem ő vagyoklordgabi írta: Üdv újra itt, Hehe, ha tényleg te vagy az.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: HEHEvx » 2021. május 27., csütörtök 13:43
Nem en vagyok, azaz nem ő vagyoklordgabi írta: Üdv újra itt, Hehe, ha tényleg te vagy az.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. május 27., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 27., csütörtök 11:37
Ez jó dolog viszonylag, de inkább csak a nagyon kicsiknél működhet.babaking írta: Amit már több helyen láttam azok felfestett KRESZ parkok az udvaron. Ezekkel játékos módon lehet az alapokat megtanítani a gyerekeknek.
Kerékpáros klub egészen sokat kampányol, hogy ezek normálisan meg legyenek csinálva, sok helyen sajnos nem sikerül továbbra sem, de javult bőven a helyzet az elmúlt 10 évben.babaking írta: Ami még segíthetne (bár még soha nem bicikliztem Pesten, csak más nagyvárosban, szóval nem tudom mennyire rossz a helyzet) az a táblák, felfestések megújítása, egyértelművé tétele.
91, nem volt semmi ilyen. Ezért mondom, hogy rendszerszinten kellene.Halfkey írta: Én tanultam KRESZT általános iskolában, a technika óra egy féléve az volt. 89-es vagyok.
Főleg a munkanélküliség miatt lett futárok. Bringán vagy motoron még nem ült kb egy sem korábban, de most úgy mennek, mint az ökör. Videózok a városban amikor megyek, van pár felvételem amin neccesen úszta meg a pizza a piros lámpánál keresztbe jövő autót...ziro4vr írta:Ennél már csak a futárok jobbak
Budapesten belül az embereknek egy nagy része teljesen feleslegesen száll autóba, pusztán azért, mert megteheti és inkább ücsörög a dugóban plusz fél órát. Valamelyik oldal készített most videót arról, hogy mi a helyzet az ingyenes parkolás után - nem egy ember akit megkérdeztek, saját állítása szerint képes fél órát körözni, hogy találjon parkolót.istimester írta: Ez elméletben jól hangzik, de onnantól kezdve, hogy (kis)gyereked van buknak a fejtegetések. Autó nélkül maga pokol.
Lime a legalja, ez aláírom. Én nem tudom hogyan nem sikerült még szabályozni ezeket.Süti írta: a sok elektromos rolleres segwayes, lábaközött egykerekes szaroktól őrülök meg.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 27., csütörtök 11:29
Hát épp ez az. Van egy réteg akinek autó nélkül nem megoldható. Viszont ez főleg egy városban ahol nem rossz a tömegközlekedés a kisebbség kellene, hogy legyen. Ha akinek nem muszáj nem ül autóba akkor akinek muszáj annak jobb lesz a közlekedés.istimester írta:Ez elméletben jól hangzik, de onnantól kezdve, hogy (kis)gyereked van buknak a fejtegetések. Autó nélkül maga pokol.babaking írta: De ez valahol célja is az egésznek: ha túl kényelmes autózni mindenki autózni fog, szóval valahol kényszeríteni kell az autósokat is arra, hogy más eszközt válasszanak ha tudnak.
Néha én is bringával járok a munkahelyre (20km-20km), alapvetően tudni kell felmérni a helyzetedet. Egyszerű a matek. Ha ütköztél, egészen biztosan te jársz rosszabbul.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem