R. Carlos írta:
Egyértelmű, hogy Contet kell hozni akkor. Bár a hírek szerint Allegri nagyon vágyik erre a posztra.
Amit Zidanetól vagy az esetlegesen érkező új edzőtől várnék első körben, hogy a feleslegtől szabadítson meg minket. Most jelenleg ez Marcelo, Isco, Asensio, Mariano, Hazard és Bale. Helyettük be kellene építeni Miguel Gutierrezt, Ödegaardot és Blancot, illetve elhozni Mbappét.
Lucas Vazquezt jó lenne, ha sikerülne megtartania és a hosszabbítást elérni vele, azonban én már Ramoshoz annyira pl nem ragaszkodok, mivel láttam milyen teljesítményt hoz Militao és Nacho. Ha Varane lépni akar, belőle is pénzt kellene csinálni, ingyen ne engedjük.
Ezekre a dolgokra szerintem már az EB után azonnal pontot kellene tenni, mivel a szezon elejére fel kell készülni.
Nehéz választani Conte és Allegri közt, mert mind a kettő mellett és ellen is van vélemény. Ami biztos, hogy Rault vegyék maguk mellé másodedzőnek, mint Ancelotti ZZ-t.
Ha tisztogatásról van szó akkor inkább Conte-t választanám, mert ő könnyen összerúgja a port bárkivel és ha kell a fél gárdát elzavarja, amire valjuk be most elég nagy szükség lenne. Ellenben vele ez a probléma is, hogy akár a vezetőséggel, akár az edzői gárdával is hasonlóképpen tud viselkedni... Tipik olasz, akinek vannak olyan dühkitörései, hogy ... jaaaajjj...
A problémát inkább abban látom, hogy mind a két edzőnél a játék egy 0... Inter szurkoló ismerőseim elismerték, hogy végre meglett a bajnoki cím, de a játék képe az olyan amire k

ra nem büszkék.
Nálunk a keret megreformálása csak az egyik dolog amivel foglalkozni kell, de a játékunkat is jó lenne feljavítani.
Továbbá Conte-nál valahogy nem bírom ezt a 3 középsővédős felállást.
Kérdés, hogy kit hozna magával az Intertől (főleg, hogy ott nyakig ér most a sz*r és játékosokat kell eladniuk). Egy Hakiminek és egy Lautaronak örülnék!