Nekem ez kacsa, meg az egész. Nem lehet igaz.

Kroos és Karim mást mondott.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 27., csütörtök 6:19
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 27., csütörtök 3:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 27., csütörtök 0:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 27., csütörtök 0:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 0:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. május 26., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. május 26., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 26., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 26., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 26., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: dennson » 2021. május 26., szerda 19:12
Aggodalomra semmi ok, Modric lenyomja játékosedzőként a jövő évet.ToniKroos írta:Az lesz a jó, Zidane addig gondolkozik, hogy elintézi egy körben, hogy ő megy, Allegriről meg lecsúszunk.Pad'em írta: Both Juventus and Inter are calling Allegri, but he still has Real Madrid as his priority. However, he won't wait for too long. Madrid will only go for Allegri if Zidane wants to leave, and Zidane hasn't decided yet. Timing is key.
@FabrizioRomano
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. május 26., szerda 18:21
Az lesz a jó, Zidane addig gondolkozik, hogy elintézi egy körben, hogy ő megy, Allegriről meg lecsúszunk.Pad'em írta: Both Juventus and Inter are calling Allegri, but he still has Real Madrid as his priority. However, he won't wait for too long. Madrid will only go for Allegri if Zidane wants to leave, and Zidane hasn't decided yet. Timing is key.
@FabrizioRomano
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 17:00
Legjobb morzsák....Pad'em írta: Both Juventus and Inter are calling Allegri, but he still has Real Madrid as his priority. However, he won't wait for too long. Madrid will only go for Allegri if Zidane wants to leave, and Zidane hasn't decided yet. Timing is key.
@FabrizioRomano
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 16:03
Nyilvan, ez is teljesen ertheto, de nem csak ez a ket csatar letezik. Cavanit pl a mai napig nem ertem miert nem huztuk be.Realista24 írta:Ha én is olyan opciókat látnék, mint Jovic, Mariano, akkor én is csak Karimot játszatnám vagy inkább csatár nélkül.___Samy___ írta:
En egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy maradni fog a keret.
Marcelo meg Isco mar nala is kegyvesztettnek mondhato, latja, hogy mindketto halott ugy mar. Isconak csak annyi szerencseje volt, hogy Odegaardot nem tudta maradasra beszelni, kulonben ot engedi el januarban. Marcelo helyett meg mar Miguel kezdett az utolso meccseken.
Marianot tovabbra sem hasznalja, Vinit meg Asensiot meg muszaj, mert nincs mas.
Szrrintem most mar Militao is bizonyitott neki eleget.
Azt fel lehet hozni ellene, hogy Benzeman kivul mas csatart ki se probal, illetve, hogy a CKM-et mar szarra hajtja. De kizart dolog, hogy ezt a keretet o nem akarja mar frissiteni.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 16:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 26., szerda 15:59
Ha én is olyan opciókat látnék, mint Jovic, Mariano, akkor én is csak Karimot játszatnám vagy inkább csatár nélkül.___Samy___ írta:En egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy maradni fog a keret.Mester77 írta: Oke. Szavazzunk
- ZZ marad, de a keret is![]()
- Allegri jön, de csak tucat, félmegoldások lesznek a keretben![]()
- Conte jön, és megkapunk mindenkit, akit szeretnénk (futball igazolásokról beszélünk)
Marcelo meg Isco mar nala is kegyvesztettnek mondhato, latja, hogy mindketto halott ugy mar. Isconak csak annyi szerencseje volt, hogy Odegaardot nem tudta maradasra beszelni, kulonben ot engedi el januarban. Marcelo helyett meg mar Miguel kezdett az utolso meccseken.
Marianot tovabbra sem hasznalja, Vinit meg Asensiot meg muszaj, mert nincs mas.
Szrrintem most mar Militao is bizonyitott neki eleget.
Azt fel lehet hozni ellene, hogy Benzeman kivul mas csatart ki se probal, illetve, hogy a CKM-et mar szarra hajtja. De kizart dolog, hogy ezt a keretet o nem akarja mar frissiteni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 15:49
En egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy maradni fog a keret.Mester77 írta: Oke. Szavazzunk
- ZZ marad, de a keret is![]()
- Allegri jön, de csak tucat, félmegoldások lesznek a keretben![]()
- Conte jön, és megkapunk mindenkit, akit szeretnénk (futball igazolásokról beszélünk)
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem