Elobb fizessek kiKAG írta: Hakimi, lautaro és lukaku is igazolható lesz a nyáron elviekben.
Hakimit én mindenképp megpróbálnám behúzni.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 26., szerda 19:41
Elobb fizessek kiKAG írta: Hakimi, lautaro és lukaku is igazolható lesz a nyáron elviekben.
Hakimit én mindenképp megpróbálnám behúzni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. május 26., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 26., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 26., szerda 15:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 15:40
https://www.transfermarkt.com/paul-pogb ... ler/122153Pad'em írta:Lövésem sincs. Eléggé leült a csillámpor Pogba körül az utóbbi években, nem vágom, jó ő még?h3x0r írta:
Pogba szerződése jövőre lejár. Egy Pogba - Varane csere?![]()
sokat volt sérült, de idén pl csinált bármit? Nem követem a MU-t. Zidane-nal körbenyalták párszor egymást, nem lepne meg a kopasz maradása esetén ha megpróbálnánk megszerezni. Passz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 15:38
Lövésem sincs. Eléggé leült a csillámpor Pogba körül az utóbbi években, nem vágom, jó ő még?h3x0r írta:Pogba szerződése jövőre lejár. Egy Pogba - Varane csere?Pad'em írta: Amúgy tényleg nyomják hónapok óta, hogy rebuild lesz, de hogy kikkel Mbappén kívül azt nem nagyon részletezik. Ma legalább volt két név - Aouar meg Pogba. Elöbbi 20-30M utóbbi franc tudja.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 26., szerda 15:34
Pogba szerződése jövőre lejár. Egy Pogba - Varane csere?Pad'em írta: Amúgy tényleg nyomják hónapok óta, hogy rebuild lesz, de hogy kikkel Mbappén kívül azt nem nagyon részletezik. Ma legalább volt két név - Aouar meg Pogba. Elöbbi 20-30M utóbbi franc tudja.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 26., szerda 15:32
Berti írta:Plusz anyagi csődöt jelentünk és a Castillaval fogunk felállni jövő évben.Fenoo írta: Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.
A magyar pesszimizmusnak is van egy határa, reménykedj már valamiben bmeg![]()
Több forrás is jelezte, hogy komolyabb változások lesznek. Ne gondoljuk már, hogy egy ingyen igazolható Alaba lesz az egész. Nem mondom, hogy FMezzünk, de komoly esély van arra, hogy több erősítés is lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 15:24
Gigi Buffon már már alá is írt....Berti írta:Plusz anyagi csődöt jelentünk és a Castillaval fogunk felállni jövő évben.Fenoo írta: Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.
Több forrás is jelezte, hogy komolyabb változások lesznek. Ne gondoljuk már, hogy egy ingyen igazolható Alaba lesz az egész. Nem mondom, hogy FMezzünk, de komoly esély van arra, hogy több erősítés is lesz.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. május 26., szerda 15:17
Így igaz. Új igazolásaink: Bale, Ceballos, Ödegaard, Kubo, Mayoral, Renier, VallejoBerti írta:Plusz anyagi csődöt jelentünk és a Castillaval fogunk felállni jövő évben.Fenoo írta: Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 26., szerda 14:54
Plusz anyagi csődöt jelentünk és a Castillaval fogunk felállni jövő évben.Fenoo írta: Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. május 26., szerda 14:53
"Ingyen".Ingyen, rovid szerződéssel en megpróbálnám.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 26., szerda 14:48
Azt, hogy magasan a legjobb szelsonk lenne jelenleg.MorataMartin írta: Egyébként Depayhoz mit szólnátok? Mármint nem őt tartanom a nyár nagyigazolásának és szerintem sosem lesz egy igazi sztárcsapat meghatározó támadója, de ingyen igazolható. Arra vagyok kíváncsi, hogy Asensiohoz, Rodrygohoz, vagy Vini Jr.-hez nem lenne előrelépés szerintetek? Esetleg felrázná kicsit a fásult támadósorunkat és nem a Barcában kötne ki![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. május 26., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 26., szerda 14:26
"Legendák: (A Real Madrid egykori nagyjai)." forum reszen keresd a hirt.69erssam írta: Nemtom vót-e má, de Khedira bejelentette nemrégiben visszavonulását![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. május 26., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 26., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 26., szerda 14:04
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem