Remélem 60+ milliót...halamadrid írta: Allegri tapasztalatában és az eddig gyengélkedőkben bízhatunk. Ha tényleg ő lesz az edző ki tudja mit tud majd kihozni a Hazard-Asensio párosból, lehet, hogy egy csoda szemtanúi leszünk.

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 26., szerda 13:22
Remélem 60+ milliót...halamadrid írta: Allegri tapasztalatában és az eddig gyengélkedőkben bízhatunk. Ha tényleg ő lesz az edző ki tudja mit tud majd kihozni a Hazard-Asensio párosból, lehet, hogy egy csoda szemtanúi leszünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 26., szerda 13:21
Én csak annyit tudok, hogy Perez minden hájjal megkent és nem feltétlen kell neki hinni.CS0ki írta: Álmodozás gyerekek... Perez elég sok helyen elmondta, hogy nincs pénz, nem lesznek itt nagy változások. 1-2 ingyenélőtől meg tudunk szabadulni talán, jönnek helyette saját nevelések, meg alaba...nem látom egyszerűen a lehetőséget nagy elorelepesre. Ha Mariano és Jovic is megy, akkor valami átmeneti megoldást hozunk erre az évre, és ennyi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 26., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. május 26., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 26., szerda 12:35
Ha megy ramos es varane akkor kell egy cb. Nem tolhat le egy full szezont militaonacho paros kb csere nelkul. Amilyen a stabunk mar szeptemberbe diszkomfortosak lesznek mindketten.Jim írta: Nem értem miért kellene most középhátvéd,
inkább költenénk minden pénzt legalább 2 támadó leigazolására![]()
1 évre vállalható a Nacho Militao kettős a kezdőbe is szerintem![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 26., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 12:20
Első helyre is bőven, idén is csak egy kis műhiba választott el minket a címtől, meg a raklap sérülés. Barca jövőre se lesz sokkal erősebb, Atma meg max hozza majd mint idén.Torquemada írta:Dobogóra talán elég...
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 26., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 26., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 26., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 26., szerda 11:01
Mintha Varane az utóbbi időben olyan jól játszott volna.Sosem voltam az egyik legnagyobb Varane fan, de azért az csúnya lesz, ha egy fele olyan képességű KH érkezik majd kb azonos pénzért, mint amennyiért Varane lép..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 26., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 9:07
Én azon agyaltam, hogy Varane elmegy értelmes összegért, Ramos meg marad aztán Militaoval meg Nachoval lehozzák, esetleg még Alaba. Így anyagilag is jó lehetünk, ami nekünk igen fontos.KAG írta:Mickey írta:
Beszéltük már ezerszer....de azért ezzel nem számoltam komolyan.
Sosem voltam az egyik legnagyobb Varane fan, de azért az csúnya lesz, ha egy fele olyan képességű KH érkezik majd kb azonos pénzért, mint amennyiért Varane lép...![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 26., szerda 8:54
Mickey írta:Beszéltük már ezerszer....de azért ezzel nem számoltam komolyan.Pad'em írta: Real Madrid have opened talks with Sevilla for Kounde.
Real Madrid has accelerated the operation in recent hours with the player's agents. Sevilla is already looking for a replacement. Real Madrid hope to sign Kounde in the next few weeks. @Santi_J_FM []
Még a végén tényleg lép Varane meg Ramos is...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 7:12
Beszéltük már ezerszer....de azért ezzel nem számoltam komolyan.Pad'em írta: Real Madrid have opened talks with Sevilla for Kounde.
Real Madrid has accelerated the operation in recent hours with the player's agents. Sevilla is already looking for a replacement. Real Madrid hope to sign Kounde in the next few weeks. @Santi_J_FM []
Még a végén tényleg lép Varane meg Ramos is...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 25., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 25., kedd 21:33
Eddig Ő is eljut majd, sőt, arra is rájön, hogy vagy olyan ajánlatot tesz amivel mi jobban járunk, vagy nem fog visszavonulni még. Viszont mit csinálunk, kötelezzük hogy részt vegyen edzéseken? Mert ha nem akar kölcsönbe menni akkor majd minden tárgyalásnál kijelenti hogy baszik rá, senki sem akarja majd. Nekünk nincs szükségünk az unott képére sem edzésen sem meccseken. Kiüli majd az évet ha kell a teljes fizetésért. Nem látom, hogy lehetne olyan opció, hogy Bale önként eltekint a fizetése felétől és visszavonul.Anthony írta: Lemond 10-29%-ról, az nem nagy eresztés. Inkább akkor menjen kölcsönbe, ahol fizeti valaki a fizetése 50%-át, és szenvedjen csak meg érte. Mert annyiról biztosan nem fog lemondani.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem