Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 26., szerda 14:54

Fenoo írta: Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.
Plusz anyagi csődöt jelentünk és a Castillaval fogunk felállni jövő évben.
A magyar pesszimizmusnak is van egy határa, reménykedj már valamiben bmeg :lol:

Több forrás is jelezte, hogy komolyabb változások lesznek. Ne gondoljuk már, hogy egy ingyen igazolható Alaba lesz az egész. Nem mondom, hogy FMezzünk, de komoly esély van arra, hogy több erősítés is lesz.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. május 26., szerda 14:53

Ingyen, rovid szerződéssel en megpróbálnám.
"Ingyen".

Nem követem, de nagyon jó képességű játékos, ha csak későn érő típus és fejben rendbetette magát, akkor rárepülnék a klub helyében.
A Lyonnal jó a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy ne lenne egy "belső ember" aki tud súgni róla, milyen a mentalitás, edzésmunka. Persze a legmagasabb szinten akkor is besülhet, de az esélyeket lehet ilyen infomorzsákkal tuningolni.

Valamilyen opciós szerződéssel (2+1 év, meccsszám függvényében automatikus hosszabbítás - tudom, ezek nem így mennek ezen a szinten), ésszerű fizuval hoznám. Rodrygo menjen kölcsön, alibi Asensio meg Vini végleg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 26., szerda 14:48

MorataMartin írta: Egyébként Depayhoz mit szólnátok? Mármint nem őt tartanom a nyár nagyigazolásának és szerintem sosem lesz egy igazi sztárcsapat meghatározó támadója, de ingyen igazolható. Arra vagyok kíváncsi, hogy Asensiohoz, Rodrygohoz, vagy Vini Jr.-hez nem lenne előrelépés szerintetek? Esetleg felrázná kicsit a fásult támadósorunkat és nem a Barcában kötne ki :lol:
Azt, hogy magasan a legjobb szelsonk lenne jelenleg.
Ingyen, rovid szerződéssel en megpróbálnám.
Erősen benne van, hogy lefo, de a biztos szarnal a bizonytalan mindig jobb szvsz
ZIDANE

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. május 26., szerda 14:41

Egyébként Depayhoz mit szólnátok? Mármint nem őt tartanom a nyár nagyigazolásának és szerintem sosem lesz egy igazi sztárcsapat meghatározó támadója, de ingyen igazolható. Arra vagyok kíváncsi, hogy Asensiohoz, Rodrygohoz, vagy Vini Jr.-hez nem lenne előrelépés szerintetek? Esetleg felrázná kicsit a fásult támadósorunkat és nem a Barcában kötne ki :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 14:35

Mario Cortegana Goal spanyol szakértője lökött egy rakat hírmorzsát:
- Allegri az első számú jelölt továbbra is edzőnek
- 60-70 M várunk Varanért
- Nacho hosszabbítani akar
- Mariano továbbra se akar távozni
- Hazard maradni akar
- Asensio helye nem fix
- Ceballos szénája kifele áll, de új edző kérése szerint maradhat
- Jovic, Vallejo, Mayoral el lesz adva
- Reinier kölcsöne meg lesz szakítva a Dortmunddal
- Kubo potenciáljában továbbra is bízunk
- Brahimot akarja a Milan, de a 25-30M kevésnek érezzük a benne rejlő potenciál miatt
- Alaba a héten be lesz jelentve
- Galaktikus igazolás van tervben nyárra: Mbappé - sakkjátszma a PSG-vel elindult
- Camavingáról valószínű lemaradunk - PSG-vel közel a megegyezés
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 26., szerda 14:26

69erssam írta: Nemtom vót-e má, de Khedira bejelentette nemrégiben visszavonulását :mrgreen:
"Legendák: (A Real Madrid egykori nagyjai)." forum reszen keresd a hirt. :kalapos: :kalapos: :kalapos:

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. május 26., szerda 14:24

Nemtom vót-e má, de Khedira bejelentette nemrégiben visszavonulását :mrgreen:

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 26., szerda 14:04

Nem látok reális esélyt se Haaland, se Mbappe megszerzésére. A Haalandos hírek szépen el is csendesedtek, valamelyik vezetőjük ki is jelentette, hogy marad és a hírek szerint Haaland is úgy döntött, hogy inkább marad még 1 évet. Mbappevel meg mindegy, hogy mit egyezkedünk ha a PSG nem hajlandó eladni. Sőt én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy végül hosszabbít.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 26., szerda 14:04

"Alaba ya está en Madrid
El ya ex jugador del Bayern estuvo ayer visitando Valdebebas y buscando casa por las afueras de la capital mientras que el club puede anunciar el fichaje esta misma semana"

Úgy látom, ez eldőlt. Remélem, fel lesz kavarva kicsit az állóvíz. Nagy lendülettel kezdi a nyarat az öreg, reméljük, kitart a végéig és valamelyik hőn áhított támadó is érkezik mihamarabb a kettő közül.
Venni a legkönnyebb, eladni nehéz. Nehezebb feladat lesz a sok koloncot kifüstölni, akik az égvilágon senkinek nem kellenek, a helyet viszont foglalják, és természetesen mind nagyon nagyon jól érzik magukat a spanyol fővárosban.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 26., szerda 13:37

Én személy szerint nem sok esélyt látok arra, hogy az Mbappe-Haaland kettősből ne hozzuk el az egyiket. A francia felé érdeklődés nyílt titok, míg Raiolaval is volt tárgyalás. Az egyik jönni fog.
Plusz Alaba már zsebben, a Varane/Ramos parosbol legalább egy menni fog (bár én mindkettőt elengedném), cserekapus apróért és valószínűleg még egy közepes-nagy név amennyiben el tudjuk adni Hazardot.
Örülnék ha maradna ZZ, de a többséggel ellentétben én Allegrival is megnézném a csapatot.

Nem látom azt, hogy 1-2 mozogna csak idén.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. május 26., szerda 13:28

Muszi05 írta:
halamadrid írta: Allegri tapasztalatában és az eddig gyengélkedőkben bízhatunk. Ha tényleg ő lesz az edző ki tudja mit tud majd kihozni a Hazard-Asensio párosból, lehet, hogy egy csoda szemtanúi leszünk.
Remélem 60+ milliót... :kalapos:
Az se lenne rossz de akkor inkább már 80+
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Muszi05

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 26., szerda 13:22

halamadrid írta: Allegri tapasztalatában és az eddig gyengélkedőkben bízhatunk. Ha tényleg ő lesz az edző ki tudja mit tud majd kihozni a Hazard-Asensio párosból, lehet, hogy egy csoda szemtanúi leszünk.
Remélem 60+ milliót... :kalapos:
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 26., szerda 13:21

CS0ki írta: Álmodozás gyerekek... Perez elég sok helyen elmondta, hogy nincs pénz, nem lesznek itt nagy változások. 1-2 ingyenélőtől meg tudunk szabadulni talán, jönnek helyette saját nevelések, meg alaba...nem látom egyszerűen a lehetőséget nagy elorelepesre. Ha Mariano és Jovic is megy, akkor valami átmeneti megoldást hozunk erre az évre, és ennyi.
Én csak annyit tudok, hogy Perez minden hájjal megkent és nem feltétlen kell neki hinni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 26., szerda 13:20

Alaba meg egy edző.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 13:02

Real Madrid will announce at least two signings before EURO 2020 starts. @abc_deportes

Alaba és Bale? :kalapos:

Alaba tegnap már Valdebebasban volt elvileg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. május 26., szerda 12:41

Allegri tapasztalatában és az eddig gyengélkedőkben bízhatunk. Ha tényleg ő lesz az edző ki tudja mit tud majd kihozni a Hazard-Asensio párosból, lehet, hogy egy csoda szemtanúi leszünk.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 26., szerda 12:35

Jim írta: Nem értem miért kellene most középhátvéd,
inkább költenénk minden pénzt legalább 2 támadó leigazolására :hmmm:

1 évre vállalható a Nacho Militao kettős a kezdőbe is szerintem :hmmm:
Ha megy ramos es varane akkor kell egy cb. Nem tolhat le egy full szezont militaonacho paros kb csere nelkul. Amilyen a stabunk mar szeptemberbe diszkomfortosak lesznek mindketten.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 26., szerda 12:30

Nem értem miért kellene most középhátvéd,
inkább költenénk minden pénzt legalább 2 támadó leigazolására :hmmm:

1 évre vállalható a Nacho Militao kettős a kezdőbe is szerintem :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 12:20

Sajnos én is egyet kell értsek. Ez a reális, csak én nem vagyok ilyen optimista, hogy az Isco, Marcelo, Bale, Jovic sortól mind sikerül megszabadulnunk :lol:

Annyi max ha tényleg eladjuk Varane-t 60 körül, akkor azt visszaforgatjuk. De, hogy kibe-mibe azt nem tudom, Koundét akkor hoznám max ha Ramos is megy.
Torquemada írta:Dobogóra talán elég...
Első helyre is bőven, idén is csak egy kis műhiba választott el minket a címtől, meg a raklap sérülés. Barca jövőre se lesz sokkal erősebb, Atma meg max hozza majd mint idén.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 26., szerda 12:17

Dobogóra talán elég...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Vissza: