De ha ilyen a felhozatal, akkor ZZt haza kell csalni a lakásába, a telefont elvenni tőle, kívülről rácsukni az ajtót, a kulcsot meg odaadni Pereznek, hogy tegye zsebre.

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. május 26., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 26., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. május 26., szerda 10:06
+1Csabi írta: na, remélem conte lesz ebből akkor. bl-re úgysincs sok esélyünk ezzel a kerettel. bajnok csapatot meg tud építeni, ezt már bebizonyította.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 26., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 26., szerda 9:39
Na akiknek nem volt jo allegri, nesztek.wZoLee7 írta: Na csak Contet ne![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 26., szerda 8:54
+1, teljesen ideggyenge a pali.Pad'em írta: Nem véletlen, hogy az Inter drukkerek nagy része nem siratja Contét a 10 év után elhozott bajnoki cím mellett se. Kibírhatatlan ember, egy hisztérikus elmebeteg, aki feltölti a keretét a veterán embereivel, aztán nyomatja a 3-5-2-öt orrvérzésig. Engem kiráz tőle a hideg, de az tuti, hogy csak úgy jönne ide, ha a képére formálhatná a csapatot (Pont ezért nem fog jönni, itt nem kapna teljhatalmat). Aztan ha nem hozzák el neki Vidalt telesírja a sajtót
Részemről sokkal inkább Allegri, ha már digók
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 26., szerda 8:45
Pad'em írta: *Kibírhatatlan ember, egy hisztérikus elmebeteg, aki feltölti a keretét a veterán embereivel, aztán nyomatja a 3-5-2-öt orrvérzésig. Engem kiráz tőle a hideg*
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 8:16
Hakimi johet vissza 20-ert. Vagy adjuk erte Odrit.Mester77 írta:Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
Conte amugy miert lecel mar Milanobol? Ott is csak eddig birta a vezetoseg?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 8:16
Nagyon nem követem őket, de melyik lenne jobb ide, Conte vagy Allegri ? Valamiért Conte szimpatikusabb, csak nem tudom mire fel...Mester77 írta:Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. május 26., szerda 8:14
Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 8:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 26., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 7:46
Ez egy remek érv Allegri mellettRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Also: Allegri’s agent was in Madrid today.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 26., szerda 7:14
minden értelmes edzőt elhappoltak, maradt pereznek a digó mámorRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 26., szerda 6:38
Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 25., kedd 17:15
Ha ez történik, akkor én leadom a mezt.Pad'em írta:Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneYazid írta: jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezdIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 25., kedd 16:56
Közül én úgy gondolom, hogy csak Asensio fog maradniPad'em írta: Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem