Edző és vezetőség
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
na, remélem conte lesz ebből akkor. bl-re úgysincs sok esélyünk ezzel a kerettel. bajnok csapatot meg tud építeni, ezt már bebizonyította.
- Pad'em
Ez egy remek érv Allegri mellettRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Also: Allegri’s agent was in Madrid today.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
minden értelmes edzőt elhappoltak, maradt pereznek a digó mámorRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
@FabrizioRomano:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Ha ez történik, akkor én leadom a mezt.Pad'em írta:Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneYazid írta: jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezdIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Közül én úgy gondolom, hogy csak Asensio fog maradniPad'em írta: Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.
Csak akkor van értelme az új edzőnek, ha megújulás lesz, ezt gondolom a vezetőség egyezteti a leendő mesterrel
- Pad'em
Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneYazid írta: jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezd

Vagy pont így lesz nagyobb esély az eltakarításukra, ez is benne van.
- BlancoMark
Szerintem biztos távozik, semmi értelme nem lenne halogatni a bejelentést a maradása esetén.

én már ezt elhiszem. zizu megfáradt ilyen kóklerekkel és gondolom el lett mondva, hogy nagy változásokat nem lehet eszközölni, mert nincs lóvé. de már maga is nyilatkozta, hogy néha változásokra van szükség, nem?Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezd és egy jó munkás gárdát össze tud rakni ami elég lesz egy bajnoki címhez.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez is olyan, mint a: ZZ holnap jelenti be, hogy ......Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
Oda se neki, de ha igen....akkor sem dől össze a világ, valaki mégis csak kell a csapat élére, ha Zidane megunta a banánt. Jobbat nem tudok én sem, honnan is tudnék...
De egyelőre még Zidane az edző, Benzema is megmondta az oldalsávban

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ha lép ZZ, akkor Ő megfelelő választás jelen körülmények között.Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
- Pad'em

- h3x0r
A Lazional 2 nap utan mondott fel'shutterisland írta: rendesen repkednek a nevek nalatok, bielsat nem dobtak meg be, hogy ismeri a nyelvet, a ligat, a filozofiaja a tamadofutball, gatyaba razza az elkenyelmesedett sztarokat es nem is lenne draga ?![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
rendesen repkednek a nevek nalatok, bielsat nem dobtak meg be, hogy ismeri a nyelvet, a ligat, a filozofiaja a tamadofutball, gatyaba razza az elkenyelmesedett sztarokat es nem is lenne draga ?

- flori
Esélytelen, bedobták ez a barcánál is. Szerintem kezdhetünk megbarátkozni Allegrivel, azt vártam, hogy a meccs után azért konkrétabb lesz ZZ. Ha maradni akarna, akkor bemondta volna, nem lebegteti a semmit továbbra is. Ő nem az a zsaroló típus, nincs előttem, hogy ultimátumot ad Pereznek: "ha jön Mbappé meg Haaland akkor maradok."
Belefáradt ebbe megint, el kell fogadni. Egyelőre nincs előttem, hogy mással ez hogyan fog működni, de akár még jól is elsülhet.
Belefáradt ebbe megint, el kell fogadni. Egyelőre nincs előttem, hogy mással ez hogyan fog működni, de akár még jól is elsülhet.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Real Madrid are seriously interested in German manager Hansi Flick to replace Zidane if he decides to leave. Florentino Perez has directly contacted him, but he wants to coach the German National Team. @kicker
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Le kell vezényelni egy generációváltást.
ZZ miért nem alkalmas erre?
Mert az elmúlt két szezonban az volt az elvárás, hogy húzzon be kupákat ezzel a kerettel. Ezt abszolválta, úgy hiszem. Tavaly leakasztott egy bajnoki címet egy gyászkerettel, és idén majdnem megismételte ezt. Ha nem lett volna irányított csalás a Sevilla ellen, akkor behúzta volna idén is.
Volt vele szemben olyan elvárás, hogy újítsa meg a keretet pénz nélkül?
ZZ miért nem alkalmas erre?
Mert az elmúlt két szezonban az volt az elvárás, hogy húzzon be kupákat ezzel a kerettel. Ezt abszolválta, úgy hiszem. Tavaly leakasztott egy bajnoki címet egy gyászkerettel, és idén majdnem megismételte ezt. Ha nem lett volna irányított csalás a Sevilla ellen, akkor behúzta volna idén is.
Volt vele szemben olyan elvárás, hogy újítsa meg a keretet pénz nélkül?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha megy ZZ megy a stabja is. A legtobb edzo allando sajat stabbal dolgozik, Ha uj edzonk lesz az hozni fogja a sajat embereit.wZoLee7 írta: A közelgő eb miatt a játékos mozgások valószínűleg lassan indulnak be majd. Az edző kérdésre kell gyorsan pontot tenni. ZZ nem fog időt húzni vagy hasonló, amint lehet bejelentik, hogy megy vagy marad. ZZ ha lép akkor Allegri jön, szerintem ezek már eldöntött kérdések.
Számomra szintén fontos terület a stáb többi része, főként az erőnléti csapat, akiket le kell cserélni. Ezzel a sok sérüléssel kezdeni kell valamit, nem lehet a covidra mutogatni csak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A közelgő eb miatt a játékos mozgások valószínűleg lassan indulnak be majd. Az edző kérdésre kell gyorsan pontot tenni. ZZ nem fog időt húzni vagy hasonló, amint lehet bejelentik, hogy megy vagy marad. ZZ ha lép akkor Allegri jön, szerintem ezek már eldöntött kérdések.
Számomra szintén fontos terület a stáb többi része, főként az erőnléti csapat, akiket le kell cserélni. Ezzel a sok sérüléssel kezdeni kell valamit, nem lehet a covidra mutogatni csak.