Pad'em írta: *Kibírhatatlan ember, egy hisztérikus elmebeteg, aki feltölti a keretét a veterán embereivel, aztán nyomatja a 3-5-2-öt orrvérzésig. Engem kiráz tőle a hideg*
Conte kielemezve, lapozzunk..
Mivel ZZ meg marad, pláne lapozzunk
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 26., szerda 8:45
Pad'em írta: *Kibírhatatlan ember, egy hisztérikus elmebeteg, aki feltölti a keretét a veterán embereivel, aztán nyomatja a 3-5-2-öt orrvérzésig. Engem kiráz tőle a hideg*
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 8:16
Hakimi johet vissza 20-ert. Vagy adjuk erte Odrit.Mester77 írta:Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
Conte amugy miert lecel mar Milanobol? Ott is csak eddig birta a vezetoseg?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 26., szerda 8:16
Nagyon nem követem őket, de melyik lenne jobb ide, Conte vagy Allegri ? Valamiért Conte szimpatikusabb, csak nem tudom mire fel...Mester77 írta:Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. május 26., szerda 8:14
Pénz hiány van, és kulcs játékosokat kell eladni állítólag.___Samy___ írta:
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 26., szerda 8:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 26., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 7:46
Ez egy remek érv Allegri mellettRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Also: Allegri’s agent was in Madrid today.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 26., szerda 7:14
minden értelmes edzőt elhappoltak, maradt pereznek a digó mámorRealista24 írta:Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
Massimiliano Allegri has been contacted by Juventus. Andrea Agnelli wants him back in case Pirlo will be sacked - Allegri’s priority is Real Madrid job, he’s waiting... but it only depends by Zidane final decision.
Gazzetta and Corriere dello Sport announce the farewell to the Milanese club of the Italian, which has sounded again for whites and this time would accept their call.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 26., szerda 6:38
Antonio Conte leaves Inter and already sounds for Real MadridPad'em írta: @FabrizioRomano:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 26., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 25., kedd 17:15
Ha ez történik, akkor én leadom a mezt.Pad'em írta:Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneYazid írta: jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezdIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 25., kedd 16:56
Közül én úgy gondolom, hogy csak Asensio fog maradniPad'em írta: Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneIsco, Asensio, Bale, Jovic, Marcelo meg még kitudja hány szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 25., kedd 15:24
Na ez az, én ettől tartok leginkább, hogy olyan is új lappal kezd ezredjére akinek már nagyon nem kéneYazid írta: jöhet allegri, új impulzus, talán mindenki új lappal kezd
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 25., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 25., kedd 15:17
én már ezt elhiszem. zizu megfáradt ilyen kóklerekkel és gondolom el lett mondva, hogy nagy változásokat nem lehet eszközölni, mert nincs lóvé. de már maga is nyilatkozta, hogy néha változásokra van szükség, nem?Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 25., kedd 15:14
Ez is olyan, mint a: ZZ holnap jelenti be, hogy ......Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 25., kedd 15:12
Ha lép ZZ, akkor Ő megfelelő választás jelen körülmények között.Pad'em írta:| Allegri will be the next Real Madrid manager, the club will announce Zidane's departure next week. @partidazocope
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 25., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 24., hétfő 23:56
A Lazional 2 nap utan mondott fel'shutterisland írta: rendesen repkednek a nevek nalatok, bielsat nem dobtak meg be, hogy ismeri a nyelvet, a ligat, a filozofiaja a tamadofutball, gatyaba razza az elkenyelmesedett sztarokat es nem is lenne draga ?![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem