HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 25., kedd 15:45
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 25., kedd 15:33
Dmitrovic jó nagyot ugrana előre. Anno volt az Újpestben is, majd Eibar, és Real kispad?MorataMartin írta: tessék TOP4 2021 nyarán lejáró szerződésű kapusa transfermakrt szerint: Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Rui Silva (Granada), Marko Dmitrovic (Eibar), Tomas Vaclik (Sevilla), sőt ha minden igaz Ruben Yanez korábbi saját nevelésű kapusunk is szabad lesz, Yanez idén 10 bajnokin védett a Getaféban. Erről a listáról Rui Silva vagy Tomas Vaclik is tökéletes lenne cserekapusnak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 25., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. május 25., kedd 14:56
tessék TOP4 2021 nyarán lejáró szerződésű kapusa transfermakrt szerint: Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Rui Silva (Granada), Marko Dmitrovic (Eibar), Tomas Vaclik (Sevilla), sőt ha minden igaz Ruben Yanez korábbi saját nevelésű kapusunk is szabad lesz, Yanez idén 10 bajnokin védett a Getaféban. Erről a listáról Rui Silva vagy Tomas Vaclik is tökéletes lenne cserekapusnak.Remy írta: Kiko vissza? Ki lenne erre alkalmas amúgy? Más nem jut eszembe.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 25., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 25., kedd 14:46
adomRealista24 írta: Most Jim-et játszok és kell egy rutinos spanyol csóka, aki adott esetben beugrik. Mondjuk Tibo az egész szezont lehozta egyedül.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 25., kedd 14:26
És itt jönne össze szerencsétlennek a BL.tubatibi írta: Mondjuk Buffont nagyon adnám cserekapusnak.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 25., kedd 14:26
Nem kell ő ide.tubatibi írta: Mondjuk Buffont nagyon adnám cserekapusnak.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. május 25., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. május 25., kedd 14:06
Akkor amúgy az anyjuk p.....Realista24 írta:De ők úgy gondolják, hogy Jovic+20 millarashidm írta: Szerintem Silva+10-20 milla megérné, főleg, ha nem lenne akkora a fizuigénye. Cserecsatárnak nem lenne rossz, kérdés Zizu-nak kell-e (már ha marad)....![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 25., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 25., kedd 14:04
Andriy Lunin has informed Madrid that he wants to leave, even temporarily, so that he can play regularly next season.
Buffon has emerged as one of their targets to become a backup to Thibaut Courtois.
(Todofichajes)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 25., kedd 13:57
Mar annak is orulhetunk, ha 25-30-al lehuzunk valakit. Amugy a west ham is megszivta Jovic korabbi csatar tarsaval, wxyz partfogoltjavalProfessore írta:Hát nem is tudom. Silva ára 40 misi vagyis ennyit remel erte a Frankfurt ha jól értettem. Na mármost ha adják Silvat meg néhány millió eurót az szerintem nem egy rosz bolt. Amúgy is cserecsatarnak kell valaki. Jovicert szerintem senki nem adna 50 millió körül...el magico írta:
*Pénz kéne, meg cserecsatár is. Bár nem láttam játszani Silvát, de Lewa mögött csak 2. lett a góllövőlistán egy Frankfurtban. Meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. május 25., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 25., kedd 13:49
De ők úgy gondolják, hogy Jovic+20 millarashidm írta: Szerintem Silva+10-20 milla megérné, főleg, ha nem lenne akkora a fizuigénye. Cserecsatárnak nem lenne rossz, kérdés Zizu-nak kell-e (már ha marad)....
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. május 25., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 25., kedd 13:25
Hát nem is tudom. Silva ára 40 misi vagyis ennyit remel erte a Frankfurt ha jól értettem. Na mármost ha adják Silvat meg néhány millió eurót az szerintem nem egy rosz bolt. Amúgy is cserecsatarnak kell valaki. Jovicert szerintem senki nem adna 50 millió körül...el magico írta:*Pénz kéne, meg cserecsatár is. Bár nem láttam játszani Silvát, de Lewa mögött csak 2. lett a góllövőlistán egy Frankfurtban. Meglátjuk.KAG írta:
Silva fölösleges sztem
Penz kene...
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 25., kedd 12:56
*Pénz kéne, meg cserecsatár is. Bár nem láttam játszani Silvát, de Lewa mögött csak 2. lett a góllövőlistán egy Frankfurtban. Meglátjuk.KAG írta:Silva fölösleges sztemPad'em írta: Eintracht Frankfurt want to sign Luka Jovic permanently. They would like to make an exchange between André Silva and Jovic + money (Real Madrid are interested in the Portuguese). @diarioas []
Penz kene...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 25., kedd 11:37
Nekik is kell a penz. 2 semmi playerbol lesz egy, egyet kell fizetni, es penzt is kapnanak a masikert. Ez inkabb nekunk rossz uzlet, fizessek ki, vigyek, Silvaval meg kezdjenek amit akarnakziro4vr írta: Nem teljesen értem ez miért éri meg nekik. Csávónak volt 2 jó meccse amikor sztem nagyon meg is akarta mutatni, azóta ott is kuka.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 25., kedd 11:16
Silva fölösleges sztemPad'em írta: Eintracht Frankfurt want to sign Luka Jovic permanently. They would like to make an exchange between André Silva and Jovic + money (Real Madrid are interested in the Portuguese). @diarioas []
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem