Ennek előbb utóbb el kell jönnie és nemcsak a Barca ellen hanem a többi más meccsen is. Én nem aggódom jó lesz ez, hiába h ma kikaptunk.

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. október 26., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 26., szombat 21:50
Erről beszélek... Semmiben se maradtunk el. Ráadásul szerintem még így is könnyebben fújt a javukra... A 11-esekkel meg azért nem érdemes foglalkozni, mert azok nélkül is kellett volna legalább még egyet rúgnunk... Meg volt rá az esélyünk és mindezt nem úgy tettük, hogy beszarva védekeztünk, illetve a második félidőben... Felvállaltuk mi is a nyílt sisakos játékot(nem írom, hogy a focinkat, mert arról szerintem még Ancelottinak sincs képeBuitre írta:45% labdabirtoklás a noucampban? és kevesebbet szabálytalankodtunk? azért az kemény.Kerlon írta:Itt egy kis statisztika
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. október 26., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 26., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:41
A bírózással nem, mert ezek igenis döntő hibák, de a többivel egyetértek. Illetve azzal nem értek egyet, hogy sz*rtak bele a fiúk, mert akartak, de annyira látszott rajtuk, hogy ők sem tudják, hogy abból a felállásból mit is kéne kihozni. Összevissza passzolgattunk, elképzelés nélkül. Bale csatárnak. Jézusom. Ramos kpra... nah... szóval nagy szerencséje van Carlonak, hogy még viszonylag új edző, mert ha több ideje itt lenne, ilyenekért már erősen fejét vennék. Lehet hibázni a csapat összetételében, de ezek olyan dolgok voltak, amiket még otthon a szomszéd paraszt bácsi is tud, hogy nem sok jót ígér. Egyébként nem tudom, hogy a Barcelona ezzel az edzővel fog-e még javulni. Mi a második félidőben sokkal jobbak voltunk, kis szerencsénk van, akár gólokat is lőhettünk volna. Dühöngök a meccs miatt, de elsősorban azért, mert simán meglett volna az esélyünk, akár egy győzelemre is. A vereség ellenére is azt mondom, hogy pozitívan jöhetünk ki ebből, mert bár hiába a 6 pont lemaradás, a második félidei játékkal legközelebb ütjük őket és valószínűleg még ők is buknak a bajnokságban. Aztán még nálunk is vannak még olyan játékosok, akik csak most kezdenek formába lendülni...hogy Ramos nem vkp, Bale nem csatár illetve nincs formában éééés szartunk az egész első félidőbe. Ez volt a kulcs. A második jó volt, már-már Mou csapatának legszebb perceit idézte. Carlo elcseszte, de semmi baj, az ember a hibáiból tanul. A második félidő miatt igazából nem tudok haragudni a fiúkra, az első miatt pedig úgy is fognak forgolódni az ágyban.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. október 26., szombat 21:40
45% labdabirtoklás a noucampban? és kevesebbet szabálytalankodtunk? azért az kemény.Kerlon írta:Itt egy kis statisztika
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 26., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:31
igen, igen, igen elrontottam, az zavart meg, hogy korábban Pepet raktuk már kp-ra. Habár a többi mondat még megállja a helyét, miszerint Pepenek nem kellett volna kezdenie. Ramos meg valóban nem sokat szűrt a kp-n és hamar is besárgult, de igazából sem ő sem pedig Pepe nem hibázott nagyot, szóval nem mondom, hogy rajtuk múlott, csak alapból hibás volt a felállás, amibe nekem egyszerre nem fér bele a Ramos- Varane- Pepe hármas.Ramos szűrt a középpályán.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:28
itt is jóra, vagy legalábbis jobbra értékelték Carvajalt. Nem tudom, lehet igazatoknak van, de én nagyon sokszor láttam, hogy lemarad az emberéről, és középről Varanenak kell kifutnia, hogy szereljen. Támadásban pedig semmi plusszt nem adott hozzá, a második félidőben valamelyest pontosabban hozta fel a labdákat, de nekem egész meccsen nagyon kis nyuszinak tűnt, ami ilyen szinten nem fér bele. De akkor visszavonom, lehet mégsem volt annyira szar.Kerlon írta:http://www.whoscored.com/Matches/738558 ... eal-MadridItt egy kis statisztika. Bizony érezhető volt Marcelo, Di Maria és Ramos pont száma is... Ami érdekes, hogy Messi és Ronaldo is 7.4-et kapott... Szerintem és még Hegyi szerint is() jobb volt ma a Portugál.
Adható volt mind a két meccsen a tizenegyes. A bíró így döntött. De itt azért még Adriano kezese is ott volt és ha jól emlékszem, akkor neki már volt sárgája, amikor kezezett.felesleges bírózni...a csapat hibáin tud javítani a csapat, a bíró hibáin nem, azokkal kell törődni, a juve elleni meccs után nem volt ilyen hangos senki, pedig ott a 11-es szitu eléggé sántított
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. október 26., szombat 21:26
Ramos szűrt a középpályán.primrose írta: Pepe: Nem mondanám, hogy túl sokat szűrt a kpn, de igazából játszania sem kellett volna. Túl sok volt a védő a pályán, neki a padon kellett volna ülnie, nekünk pedig támadóbban felállnunk. 2/5
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 26., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 21:22
kössz......a nullát akárhogy hatványozhatod, nulla marad...![]()
ha nem szaladgál fel, akkor meg az lett volna a probléma, hogy nincs jobb oldalunk, szóval ezzel nincs is bajtámadásban fel, de semmi kiemelkedő. védekezésben még a második félidőben is gyakran keresni kellett, mert fenn ragadt, ha egy jobb formában lévő csapat ellen játszunk, ott komolyan lehetett volna büntetni. A szépítő gólunk után tudom, hogy már alig volt pár perc hátra a meccsből, de baromira idegesített, hogy két olyan szituáció volt amikor nálunk lehetett volna a labda, de mind a kétszer elpattan tőle az ellenfélhez. Nem volt jó és kész.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 26., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. október 26., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. október 26., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 26., szombat 21:19
csak hozzáteszem...ebben a szezonban Özilnek ebben a csapatban nincs olyanja, hogy helyepetiamadridista írta: Özil helyén Isco
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 26., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:13
támadásban fel, de semmi kiemelkedő. védekezésben még a második félidőben is gyakran keresni kellett, mert fenn ragadt, ha egy jobb formában lévő csapat ellen játszunk, ott komolyan lehetett volna büntetni. A szépítő gólunk után tudom, hogy már alig volt pár perc hátra a meccsből, de baromira idegesített, hogy két olyan szituáció volt amikor nálunk lehetett volna a labda, de mind a kétszer elpattan tőle az ellenfélhez. Nem volt jó és kész.ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavult
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 26., szombat 21:12
a nullát akárhogy hatványozhatod, nulla marad...___Samy___ írta:ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavultCarvajal: Szerintem pocsék volt. 0/5
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 21:08
ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavultCarvajal: Szerintem pocsék volt. 0/5
Jelenlévő fórumozók: 50 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem