Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
no pár gondolat. carlo rossz felállást választott. nem kell ezt szépíteni, az első klasszikusa volt, megpróbálta, az otthoni meccsen javíthatja. amíg ramos-khedira páros volt, addig felesleges elemezgetni, értékelni. a védekezés nem lett jobb, mert bár középen jobban zárt a retesz, de a szélről jött a barca, és oda rendre nem ért ki pl khedira. támadást meg így nem lehet építeni, modric egyedül, egyénileg pedig nem voltak ott az embereink a támadósorból. mikor beállt illarra, akkor már ott voltunk, nagyon jó az emberünk. bale kapcsán...no mindegy hagyjuk is nem fogom védeni a """""""100""""""" milliós játékost. jesé, benzema jól szálltak be. nem játszott minket le a barca, nem volt űrfoci, hozták amit tudnak, messi kevesebbet. mi meg adtunk egy kis előnyt, elég volt. én úgy látom, alakul a játék, bár még csikorog a gépezet, és maguk az elemek is rozsdásak néhány helyen, de ott leszünk tavasszal. addig meg túlélek pár húzzoninnenbalemegcarlo lavinát
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Jesé gólja ide vagy oda, de azért sokat kellett ma hárítania, szóval nem csoda, hogy így kiemelik.Érdekességképp írom, de a BBC-nél Valdes lett a meccsemberre egy győztes csapatból.
But he is a good boy...
Ja és szerintem Bale-lel nem lesz gond... Ronaldo is csak Benzema beállása után volt igazán jó. Előtte senki se találta a helyét... DM ma sokkal rosszabb volt náluk. Bale viszont jobban a központban van és a sport 1-esek(teljesen korrektak voltak ma) is megmondták, hogy rá még ~100 millió is nehezedik... El fogja ő még kapni a fonalat.
Érdekességképp írom, de a BBC-nél Valdes lett a meccsemberre egy győztes csapatból.
Érdekességképp írom, de a BBC-nél Valdes lett a meccsemberre egy győztes csapatból.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Szerintem minimum az egyik meccs embere ő volt. Ha Khedira belövi az egyik kiugratását, akkor most nem lenne miről beszélni és nem hiányolná senki a gólját. Ha legalább ilyen hasznosan játszana minden meccsen (van gól vagy nincs gól) akkor mindenki maximálisan elégedett lenne vele.meccs embere... hagyjuk már. Benzemának muszáj lesz gólt rúgnia, hogy ne temessék el végleg...
But he is a good boy...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ez az a Real Madrid amit szeretek, amit a második félidőben láttam. Nem kell mindig nyerni, lehet hibázni, kilehet kapni, de küzdeni akarással, helyenként szép játékkal. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de végre láttam mit akar a csapat játszani.
Bíróval nem kell foglalkozni, többet hibázott mi ránk nézve, de azt a 2-3 pontot, amit ma elbuktunk, Pepe tizenegyese visszahozta. (bár igazából ez most 6 pontos meccs volt, mert a barca az ellenfél, de mindegy)
Bíróval nem kell foglalkozni, többet hibázott mi ránk nézve, de azt a 2-3 pontot, amit ma elbuktunk, Pepe tizenegyese visszahozta. (bár igazából ez most 6 pontos meccs volt, mert a barca az ellenfél, de mindegy)
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Barca, Bíró, Carlo VS. Real Madrid 2-1
1.félidő
Carlon ment el, de igyis 1-1 lehetett volna 1-1, ugy a tizi.
Mit akart Carlo?
Kontra? Ramossal, Herceggel, 0 sebesség, pedig kontrához kell.
Ívelgetések? Asszem, de pontatlanok voltak nagyon, vagy a védők elfejelték Céék elől.
2. félidő
Megmutatta a Real, hogy kell megverni a Barcát, ennek csak egy hibája az volt, hogy nem vertük meg, de megverhettük volna. Ha ezen a 2. félidős játékon másfél fokkal javítunk, akkor az már Bayern szint, és sztem ez tavaszra meg is lesz
Kellemes csalódás
Messi, 2. félidős játék, Barca játék
Nemtom milyért volt szélen Messi, hogy Varane ne vegye őt szét, vagy mert, ha Marcinek rá kell figyelnie, nem tud feljárni. De semmit nem játszott ma.
A Barca simán verhető jó taktikával, ez már egy kiöregedett csapat.
Óriási csalódás
DM, carlo
Dm semmit nem játszott ma 0 volt. De remélem csak ma.
Carlo....ti is tudjátok
Ramos
Sztem Ramosból lehetne egy jó szűrőt faragni. Lát a pályán, ütközik, szerel, csak lassú, és Khiedrável 0.
De ne nagyon legyen szűrő, ő maradjon ott ahol van, csak mondom, hogy lehetne belőle csinálni
Bale
nem volt olyan rossz, ő volt amig pályán volt a legveszélyesebb talán. volt pár jó passza, megindulása, lövése.
Lopez
2. gól teljesen ővé volt, és az elsőt is lehetett volna védeni, de abba nem volt hibás
Amellett, hogy kikaptunk, a másodikban nagyon jó focit láthattunk, de nagyon dühös vok Carlora
De remélem összeszedi magát, sőt biztos vagyok benne.
és abban is, hogy végre Luka-Illara.Isco kp lesz, remélem mihamarabb.
1.félidő
Carlon ment el, de igyis 1-1 lehetett volna 1-1, ugy a tizi.
Mit akart Carlo?
Kontra? Ramossal, Herceggel, 0 sebesség, pedig kontrához kell.
Ívelgetések? Asszem, de pontatlanok voltak nagyon, vagy a védők elfejelték Céék elől.
2. félidő
Megmutatta a Real, hogy kell megverni a Barcát, ennek csak egy hibája az volt, hogy nem vertük meg, de megverhettük volna. Ha ezen a 2. félidős játékon másfél fokkal javítunk, akkor az már Bayern szint, és sztem ez tavaszra meg is lesz
Kellemes csalódás
Messi, 2. félidős játék, Barca játék
Nemtom milyért volt szélen Messi, hogy Varane ne vegye őt szét, vagy mert, ha Marcinek rá kell figyelnie, nem tud feljárni. De semmit nem játszott ma.
A Barca simán verhető jó taktikával, ez már egy kiöregedett csapat.
Óriási csalódás
DM, carlo
Dm semmit nem játszott ma 0 volt. De remélem csak ma.
Carlo....ti is tudjátok
Ramos
Sztem Ramosból lehetne egy jó szűrőt faragni. Lát a pályán, ütközik, szerel, csak lassú, és Khiedrável 0.
De ne nagyon legyen szűrő, ő maradjon ott ahol van, csak mondom, hogy lehetne belőle csinálni
Bale
nem volt olyan rossz, ő volt amig pályán volt a legveszélyesebb talán. volt pár jó passza, megindulása, lövése.
Lopez
2. gól teljesen ővé volt, és az elsőt is lehetett volna védeni, de abba nem volt hibás
Amellett, hogy kikaptunk, a másodikban nagyon jó focit láthattunk, de nagyon dühös vok Carlora

De remélem összeszedi magát, sőt biztos vagyok benne.
és abban is, hogy végre Luka-Illara.Isco kp lesz, remélem mihamarabb.

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Sokkal igazságosabb lett volna egy döntetlen sztem. De hát ez van. 6 pont a hátrány. Nem túl vészes még, csak hozni kell a meccseket és nyerni majd a tavaszi visszavágót. Bár igazából nekem a BL számít, ott kell jónak lenni. Be kell építeni azt akit eddig nem sikerült és össze kell állnia egy olyan felállásnak amivel a Bernabéuban az első perctől kezdve jól tudunk játszani.
Ennek előbb utóbb el kell jönnie és nemcsak a Barca ellen hanem a többi más meccsen is. Én nem aggódom jó lesz ez, hiába h ma kikaptunk.
Szóval hajrá Ancelotti!
Ennek előbb utóbb el kell jönnie és nemcsak a Barca ellen hanem a többi más meccsen is. Én nem aggódom jó lesz ez, hiába h ma kikaptunk.

Erről beszélek... Semmiben se maradtunk el. Ráadásul szerintem még így is könnyebben fújt a javukra... A 11-esekkel meg azért nem érdemes foglalkozni, mert azok nélkül is kellett volna legalább még egyet rúgnunk... Meg volt rá az esélyünk és mindezt nem úgy tettük, hogy beszarva védekeztünk, illetve a második félidőben... Felvállaltuk mi is a nyílt sisakos játékot(nem írom, hogy a focinkat, mert arról szerintem még Ancelottinak sincs képeBuitre írta:45% labdabirtoklás a noucampban? és kevesebbet szabálytalankodtunk? azért az kemény.Kerlon írta:Itt egy kis statisztika

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Egyik csapat sem tökéletes mostanság...
A Barca ma este kb. olyan volt mint a Madrid tavaly.
A Madrid meg olyan volt mint a Barca tavaly.
Persze ez csak az én észrevételem.
Semmit se láttam abból a vérszemes fociból amivel tavaly el lehetett kapni a Barcát, sőt a másik oldal játékosai mintha jobban haraptak volna, valszeg ez a letámadás visszajöttének köszönhető...
Ráadásul a Madrid volt az amely a megszerzett labdákkal csak tili tolizott. A meccs vége felé jött elő a gyors Madrid.
Ancelotti azért tudja, hogy kell belenyúlni a meccsbe azt látom.
Összegzésül:
Nem volt jó a Madrid. De Mourinho se kezdett valami túl jól a Camp Nou-ban ha jól emlékszem
A Barca meg télen szerezzen valakit a hátsó alakzatba mert gondok lehetnek még. Most még orvosolható.
Minden egyéb mást rendben találok a katalánoknál. A letámadást remekül visszahozta Tata. Viszont a kp-n Iniesta és Busi még mindig könnyelműek. Egyszerre 3-an szaggatják őket, ők meg csak forgolódnak és őrzik a labdát, várva, hogy felrúgják őket...
A Barca ma este kb. olyan volt mint a Madrid tavaly.
A Madrid meg olyan volt mint a Barca tavaly.
Persze ez csak az én észrevételem.
Semmit se láttam abból a vérszemes fociból amivel tavaly el lehetett kapni a Barcát, sőt a másik oldal játékosai mintha jobban haraptak volna, valszeg ez a letámadás visszajöttének köszönhető...
Ráadásul a Madrid volt az amely a megszerzett labdákkal csak tili tolizott. A meccs vége felé jött elő a gyors Madrid.
Ancelotti azért tudja, hogy kell belenyúlni a meccsbe azt látom.
Összegzésül:
Nem volt jó a Madrid. De Mourinho se kezdett valami túl jól a Camp Nou-ban ha jól emlékszem

A Barca meg télen szerezzen valakit a hátsó alakzatba mert gondok lehetnek még. Most még orvosolható.
Minden egyéb mást rendben találok a katalánoknál. A letámadást remekül visszahozta Tata. Viszont a kp-n Iniesta és Busi még mindig könnyelműek. Egyszerre 3-an szaggatják őket, ők meg csak forgolódnak és őrzik a labdát, várva, hogy felrúgják őket...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Man of match az akkoris Benzema. Hibátlanul játszott.
az ő behozatalával megváltozott a meccs képe és látszott, hogy nagyon akart.
és nálam 2-2 lett, mert az a penalty az ngyon nagyon egyértelműen a mienk volt...
és ha kedira 2x is úgy dönt, hogy passzol CR-nek ahelyett, h rárúgja
(Benzema kapufája után és Benzema indítása után)... persze a barcanak is máshogy végződhetett volna
én nem temetném el a csapatot, szerintem mindent leszámítva jók voltunk

és nálam 2-2 lett, mert az a penalty az ngyon nagyon egyértelműen a mienk volt...
és ha kedira 2x is úgy dönt, hogy passzol CR-nek ahelyett, h rárúgja

én nem temetném el a csapatot, szerintem mindent leszámítva jók voltunk

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
A bírózással nem, mert ezek igenis döntő hibák, de a többivel egyetértek. Illetve azzal nem értek egyet, hogy sz*rtak bele a fiúk, mert akartak, de annyira látszott rajtuk, hogy ők sem tudják, hogy abból a felállásból mit is kéne kihozni. Összevissza passzolgattunk, elképzelés nélkül. Bale csatárnak. Jézusom. Ramos kpra... nah... szóval nagy szerencséje van Carlonak, hogy még viszonylag új edző, mert ha több ideje itt lenne, ilyenekért már erősen fejét vennék. Lehet hibázni a csapat összetételében, de ezek olyan dolgok voltak, amiket még otthon a szomszéd paraszt bácsi is tud, hogy nem sok jót ígér. Egyébként nem tudom, hogy a Barcelona ezzel az edzővel fog-e még javulni. Mi a második félidőben sokkal jobbak voltunk, kis szerencsénk van, akár gólokat is lőhettünk volna. Dühöngök a meccs miatt, de elsősorban azért, mert simán meglett volna az esélyünk, akár egy győzelemre is. A vereség ellenére is azt mondom, hogy pozitívan jöhetünk ki ebből, mert bár hiába a 6 pont lemaradás, a második félidei játékkal legközelebb ütjük őket és valószínűleg még ők is buknak a bajnokságban. Aztán még nálunk is vannak még olyan játékosok, akik csak most kezdenek formába lendülni...hogy Ramos nem vkp, Bale nem csatár illetve nincs formában éééés szartunk az egész első félidőbe. Ez volt a kulcs. A második jó volt, már-már Mou csapatának legszebb perceit idézte. Carlo elcseszte, de semmi baj, az ember a hibáiból tanul. A második félidő miatt igazából nem tudok haragudni a fiúkra, az első miatt pedig úgy is fognak forgolódni az ágyban.
But he is a good boy...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
45% labdabirtoklás a noucampban? és kevesebbet szabálytalankodtunk? azért az kemény.Kerlon írta:Itt egy kis statisztika
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Miért nem jelent meg az előzőhsz-em?
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
igen, igen, igen elrontottam, az zavart meg, hogy korábban Pepet raktuk már kp-ra. Habár a többi mondat még megállja a helyét, miszerint Pepenek nem kellett volna kezdenie. Ramos meg valóban nem sokat szűrt a kp-n és hamar is besárgult, de igazából sem ő sem pedig Pepe nem hibázott nagyot, szóval nem mondom, hogy rajtuk múlott, csak alapból hibás volt a felállás, amibe nekem egyszerre nem fér bele a Ramos- Varane- Pepe hármas.Ramos szűrt a középpályán.
But he is a good boy...
-
itt is jóra, vagy legalábbis jobbra értékelték Carvajalt. Nem tudom, lehet igazatoknak van, de én nagyon sokszor láttam, hogy lemarad az emberéről, és középről Varanenak kell kifutnia, hogy szereljen. Támadásban pedig semmi plusszt nem adott hozzá, a második félidőben valamelyest pontosabban hozta fel a labdákat, de nekem egész meccsen nagyon kis nyuszinak tűnt, ami ilyen szinten nem fér bele. De akkor visszavonom, lehet mégsem volt annyira szar.Kerlon írta:http://www.whoscored.com/Matches/738558 ... eal-MadridItt egy kis statisztika. Bizony érezhető volt Marcelo, Di Maria és Ramos pont száma is... Ami érdekes, hogy Messi és Ronaldo is 7.4-et kapott... Szerintem és még Hegyi szerint is() jobb volt ma a Portugál.

Adható volt mind a két meccsen a tizenegyes. A bíró így döntött. De itt azért még Adriano kezese is ott volt és ha jól emlékszem, akkor neki már volt sárgája, amikor kezezett.felesleges bírózni...a csapat hibáin tud javítani a csapat, a bíró hibáin nem, azokkal kell törődni, a juve elleni meccs után nem volt ilyen hangos senki, pedig ott a 11-es szitu eléggé sántított
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ramos szűrt a középpályán.primrose írta: Pepe: Nem mondanám, hogy túl sokat szűrt a kpn, de igazából játszania sem kellett volna. Túl sok volt a védő a pályán, neki a padon kellett volna ülnie, nekünk pedig támadóbban felállnunk. 2/5

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
felesleges bírózni...a csapat hibáin tud javítani a csapat, a bíró hibáin nem, azokkal kell törődni, a juve elleni meccs után nem volt ilyen hangos senki, pedig ott a 11-es szitu eléggé sántított
- ___Samy___
kössz......a nullát akárhogy hatványozhatod, nulla marad...![]()

ha nem szaladgál fel, akkor meg az lett volna a probléma, hogy nincs jobb oldalunk, szóval ezzel nincs is bajtámadásban fel, de semmi kiemelkedő. védekezésben még a második félidőben is gyakran keresni kellett, mert fenn ragadt, ha egy jobb formában lévő csapat ellen játszunk, ott komolyan lehetett volna büntetni. A szépítő gólunk után tudom, hogy már alig volt pár perc hátra a meccsből, de baromira idegesített, hogy két olyan szituáció volt amikor nálunk lehetett volna a labda, de mind a kétszer elpattan tőle az ellenfélhez. Nem volt jó és kész.
volt egy néhány eset, mikor nagyon ügyesen hozta ki a labdát szorongatott helyzetből, és végre nem azt a sablon játékot kellett néznem, amit arbeloa szokott lehozni azon a poszton, ráadásul így ugye egy paraszttal kevesebben voltunk a pályán
a labdaátvételei meg szerintem az izgalomnak tudhatóak be, persze ez nem mentesíti ezek alól
de egyszerűen nem éreztem annyira szarnak, mint te
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
http://www.whoscored.com/Matches/738558 ... eal-MadridItt egy kis statisztika. Bizony érezhető volt Marcelo, Di Maria és Ramos pont száma is... Ami érdekes, hogy Messi és Ronaldo is 7.4-et kapott... Szerintem és még Hegyi szerint is(
) jobb volt ma a Portugál.

K
K
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Érdekes ez a bírózás, de szerintem max gyenge kifogásnak lehet felhasználni. Nem a bírókon múlt, hanem azon, hogy Ramos nem vkp, Bale nem csatár illetve nincs formában éééés szartunk az egész első félidőbe. Ez volt a kulcs. A második jó volt, már-már Mou csapatának legszebb perceit idézte. Carlo elcseszte, de semmi baj, az ember a hibáiból tanul. A második félidő miatt igazából nem tudok haragudni a fiúkra, az első miatt pedig úgy is fognak forgolódni az ágyban.