Én imádom a kopaszt, elképesztő amit itt elért a 4 éve alatt. Sok mindenben fejlődött az évek alatt, talán taktikailag a legtöbbet, de sajnos van amiben úgy látszik nem fog.
Az egyik a sokszor érthetetlen kezdő11 felrakása, innen a fotelből megmondjuk ha valami szar, akkor azt ő miért nem látja testközelből?
A másik a cseréi. Ebben is javult azért, de még mindig vagy későn cserél, vagy szarul cserél, vagy keveset cserél. Pedig az 5 cserelehetőség rengeteg segít a csapatokon, ki kéne használni. Az már más kérdés, hogy nálunk egy rakás szar volt a pad idén.
A harmadik pedig a keret menedzselése. Játékosok totális mellőzése, esély meg nem adása, közben a "haverok" agyonnyomatása, formától függetlenül. Majd ebből kifolyólag a játékosok teljes kifacsarása, aminek következménye ennek a szezonnak a végén tökéletesen látható volt. Talán ez a legidegesítőbb ZZ-ben, ebben rengeteg kéne fejlődnie, de azt gondolom, hogy ő ilyen makacs, és ebben nem fog változni.
Mindezektől függetlenül egy zseni a francia, nem tudok jobb embert elképzelni a padra, pedig az őszi-téli mélypont után én is elküldtem volna a francba, annyira cikis időszak volt. De felálltak a padlóról és brutál tavaszt hoztak, lehetőségekhez képest szép eredménnyel zártunk. Viszont ennyi hír és pletyka után szinte tuti, hogy lép, nehéz elképzelni, hogy ezek után maradjon. Nagyon sajnálatos lesz, ha így alakul, remélhetőleg egyszer még visszatér - harmadszor is.
Érdekes nyár lesz ez valószínűleg, az arany korszak egy újabb fejezete zárul, ha Varane és Ramos is lép. Modric 36 lesz már, Kroos fél év múlva 32, Marcelo is fél lábbal kint a csapatból, Benzema idén már 34, szépen lassan kiöregszik mindenki