Részleteke, az se kizárt, hogy az egészet, olvastam, de attól még megtartanám. Így lenne mindkét szélsőhátvéd posztra egy védekezőbb felfogású, és egy támadóbb. Elég nagy előny ez szerintem.Toky írta:Coentrao-t már annyiszor leírtuk, nem fogom még egyszer. Olvass vissza, ha érdekel.
Pepe meg.. Oké, hogy nem Perez embere, de ez ennyire fontos? Nekem meg a szurkolóknak tuti nem, de Pereznek ez ennyire "megalázó" - nem feltétlen ez a jó szó -, ha olyan ember van itt, aki nem az ő embere. Megosztó személyiség... Akkor is a világ egyik legjobb védője, és ez az, ami számít nekem, nem az, hogy ki hozta. Ha elengedném csak is azért, mert öregszik, bár 4 év minimum van még benne, és csak is akkor, ha minőségileg megfelelően tudjuk pótolni. Mert, ha Albiol marad, és azzal ő lesz a 3. számú khv, hát attól mentsen meg minket a jóIsten!
Nem vagyok bent biztos, hogy Abra mást keresne. Mi is úgy vásároltuk ki, hát nehogy már -ahogy valaki írta a minap- mi legyünk a máltai szeretetszolgálat..Ha azt mondjuk, hogy pénzt kérünk érte, akkor Abramovic mást keres helyette
Komolyan ennyire sötét ott a bagázs?Sajnos csak arról vannak hírek, hogy mögé hoznának embert