The beginning of a beautiful friendshiptcskhun írta: ez,hogy is van?
Laporta: "Yes, I told Koeman that you are not my favourite coach, give me time to find an alternative and if I don't find one - you can continue."![]()

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 28., péntek 14:20
The beginning of a beautiful friendshiptcskhun írta: ez,hogy is van?
Laporta: "Yes, I told Koeman that you are not my favourite coach, give me time to find an alternative and if I don't find one - you can continue."![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. május 28., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 26., szerda 17:10
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. május 25., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 25., kedd 16:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 25., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 25., kedd 15:53
Állítólag gyenge.Süti írta: Umtiti miért lett ekkora kegyvesztett nálatok? Mikor játszott kb. legjobb belső védőtök volt.
Én mint írtam, azt várom, hogy a 3-4 éve leépült arcokat kivágják innen. Inkább legyünk 3.-4.ek jövőre is, de friss arcokkal, mint megint a fásult tagokat nézni orrvérzésig.ziro4vr írta:
Na de várj akkor ott maradtok ezzel az Araujo, Mingueza, Pedri, Busquets vonallal? Vagy lecserélni ezt a vonalat a lent említett low budget vonalra? Az se akkora frissítés feltétlen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 25., kedd 15:49
Na de várj akkor ott maradtok ezzel az Araujo, Mingueza, Pedri, Busquets vonallal? Vagy lecserélni ezt a vonalat a lent említett low budget vonalra? Az se akkora frissítés feltétlen.csababarca írta: Én barcásként sem vagyok/leszek elégedett![]()
Nekem fontosabb, hogy a koloncokat kirakjuk, vagyis nagyrészüket.
Lenglet, Piqué, Roberto, Pjanic, Braitwait, Umtiti, Coutinho/Griez.
Kb őket ki kellene paterolni, utána lehetne beszélgetni az érkezőkről.
Jó dolog ez az ingyen igazolgatás, de azért vannak kétségeim.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 25., kedd 15:44
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 25., kedd 15:37
Én barcásként sem vagyok/leszek elégedettRealista24 írta:
Tedd fel magadnak a kérdést, és magadnak is válaszolj.
Ha ezeket mi igazoljuk le, elégedett lennél?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 25., kedd 15:32
Tedd fel magadnak a kérdést, és magadnak is válaszolj._Bushido_ írta: Viszont ha azt nézzük, Wijnaldum, Aguero, Eric Garcia, Depay négyes ingyen (igen, aláíráspénzek vannak, de maga a transfer ingyen van) nem rossz bevásárlás. Sőt! Oké, hogy Agu 33, Wijnaldum 30, de szerintem jól igazoltak. Depay meg simán hozni fogja magát szerintem a kiscsapatok ellen mindenképpen.
Innentől kezdve kíváncsi leszek kik mennek. Agu jött, vélhetően a dánnéger menni fog emiatt.
Úgyhogy mivel 2 holland is megy oda, ebből gondolom, Koeman is maradni fog.
p.s. Depay esetében megtették az ajánlatukat, várják a játékos válaszát.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 25., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. május 24., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. május 22., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 22., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 22., szombat 10:30
Egy öreg Agüero meg egy másodhegedűs Depay áron hozzájuk került. Remélem a Real nem így tervez erősödni.Pad'em írta: Agüero két évre ír alá a Barcához. Kb hivatalos.
Következő úgy fest Depay lesz. 0 euróból azért nem rossz két erősítés.
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 22., szombat 9:37
Azok mennek akkor is, amikor megvesszuk az adott játékost a masik klubtol.Galacticos írta: Ezek az "ingyen" igazolasok sosem ingyen vannak. Ko kemeny alairasi penzeket fizetnek ilyenkor.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. május 22., szombat 8:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 22., szombat 6:44
Tavozik Ramos meg Varane, meg lehet hianyposztPad'em írta:Agüero a hírek szerint 5M euró körüli összegért ír alá, Cityben 12 körül keresett. Alaba fizuja viszont jó magas lesz nálunk, (cirka 12M) úgy, hogy van elég sok játékosunk magas fizetéssel már, 0 haszonnal. De amúgy engem aztán nem érdekelne az Alabára elszórt pénz ha hiányposztra jönne legalább.ToniKroos írta:
Ja 0 euro, bezzeg ha Alabáról van szó, akkor egyből úgy beszélünk róla, mintha egy vagyonba kerülne.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 22:45
Agüero a hírek szerint 5M euró körüli összegért ír alá, Cityben 12 körül keresett. Alaba fizuja viszont jó magas lesz nálunk, (cirka 12M) úgy, hogy van elég sok játékosunk magas fizetéssel már, 0 haszonnal. De amúgy engem aztán nem érdekelne az Alabára elszórt pénz ha hiányposztra jönne legalább.ToniKroos írta:Ja 0 euro, bezzeg ha Alabáról van szó, akkor egyből úgy beszélünk róla, mintha egy vagyonba kerülne.Pad'em írta: Agüero két évre ír alá a Barcához. Kb hivatalos.
Következő úgy fest Depay lesz. 0 euróból azért nem rossz két erősítés.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem