Melyik edző mondaná azt, h köszi, de a teknőc nem fér be a keretembe?flori írta: Augusztusig fixen eltart majd a saga, még edzőnk sincs jövőre.Nagyon tetszenek a mostani hírek, brutálisan kell ide.

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. május 21., péntek 12:25
Melyik edző mondaná azt, h köszi, de a teknőc nem fér be a keretembe?flori írta: Augusztusig fixen eltart majd a saga, még edzőnk sincs jövőre.Nagyon tetszenek a mostani hírek, brutálisan kell ide.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 21., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 21., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 21., péntek 11:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 21., péntek 11:08
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. május 21., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 21., péntek 10:50
Cristiano Ronaldo méltó utódja, lehetNE, esetleg az lesz, reméljük hogy jön és így is lesz.ikarus93 írta:Remélem összejön.kodo írta: Kylian Mbappé will sign his Real Madrid contract and officially join the club in a month or two.
[Josep Pedrerol]
Kylian Mbappé has already made his decision: He wants to play for Real Madrid, with or without Zidane. The manager's future does not matter.
[Diario AS]![]()
CR méltó utódja lenne.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. május 21., péntek 10:40
Remélem összejön.kodo írta: Kylian Mbappé will sign his Real Madrid contract and officially join the club in a month or two.
[Josep Pedrerol]
Kylian Mbappé has already made his decision: He wants to play for Real Madrid, with or without Zidane. The manager's future does not matter.
[Diario AS]
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 21., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 10:30
EB előtt vagy után. Ezt mondja el minden nap csak másképpen.Pad'em írta:Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Tegnap beszéltünk valami ilyesmit....
Pedrerol megint Mbappé lázban égett az éccaka - a francia 1 vagy 2 hónap múlva aláírja a szerződését velünk. A csóka annyiszor mondta már, hogy nem nagyon van hírértéke. RMCsport szerint viszont vár az EB végéig a döntéssel, hogy lássa a PSG tud e igazolni valami vonzó nevet amivel maradásra bírják...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 10:29
Volt ilyen hír tegnap, igen. De olyan is, hogy csak a jövő hétenMickey írta: Zidane ma fogja közölni a továbbiakat?
Tegnap beszéltünk valami ilyesmit....
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 21., péntek 10:15
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 21., péntek 10:14
Persze, nem lehet egy edzőt megítélni a 10 évvel ezelőtti munkásságából. Én csak arra reagáltam, hogy a távozásával esett a kút mélyére a Milan, miközben a sztárok kiöregedése, elmenetele és pótlásuk hiánya okozta, amivel Allegri semmit nem tudott kezdeni.Realista24 írta:Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:
Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Ilyen alapon még mindig Mourinho a legnagyobb koponya, ha csak az első két Realos évét veszem alapul és becsukom a szemem a későbbi munkásságát illetően.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 21., péntek 10:01
Most nem azert, de a ZZ fele Madrid jateka miben jobb pl? Megis elhozott nekunk 3 BL-t meg 2 bajnoki cimet. Ez a Real nem a latvanyos focirol volt hires, egyedul a 2016-2017-es szezonban talan, akkor is inkabb tavasszal. Inkabb eredmenyessegben. Ketto egyutt amugy is ritkan megy manapsag.kiserik írta: én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 21., péntek 9:58
Elkepeszto figura tenyleg.Pad'em írta: Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza?![]()
Bale considers retiring after Real Madrid return
The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 9:51
Akkor a véleményed ismét megalapozott.kiserik írta:Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.Realista24 írta:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.
A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.
Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem