Realista24 írta:Azt hittem örülsz, hogy eddig megúsztad___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
![]()
Nem usztam meg semmit, mert mi nem toltuk sehova, ez volt az elso datum. Igaz, mi mar a covid elott elkezdtuk a szervezest.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 21., péntek 15:05
Realista24 írta:Azt hittem örülsz, hogy eddig megúsztad___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. május 21., péntek 14:53
Közben sikerült, hogy jól kipihentek legyünk addigra, vasárnap 11:48-ra 2db Pfizer időpont a közelben.lordgabi írta: Barátnőm május 6-án kapta az orosz vakcinát (anyukája unszolására csak ez jöhetett szóba, mert gyerek korától mindenki orosz gyártmányú oltást kapott annak idején nálunk), már ki is postázták neki a védettségi igazolványt.
2 nap stabil gyengeség, láz, fáradtság, azóta semmi, csupán érzi még az oltás helyét.
Regisztráltam édesapámat és próba miatt magamat is, de nem enged bejelentkezni az eeeszt honlapra még.
Ön nem jogosult oltás időpont foglalásra, az csak az előzetesen regisztráltak számára lehetséges!
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 21., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 21., péntek 12:54
Egyebkent ajanlott is, legalabb hanyinger nelkul sikerul abszolvalni az emlitett NO-GO zonakatnmate írta: Amikor valaki ugyanúgy fújta a füstöt a másik nyakába a forgalmasabb járdákon, ott tényleg tök mindegy volt.
Amúgy metróaluljárókon kívül nem nagyon tudok olyan közteret (már ha pl. a Blaha aluljáró az), ahol nagyon nagy tömeg halmozódna fel egyszerre, esetleg Nyugati előtt zebrán pl. Ilyen helyeken viszont tök jó lenne továbbra is.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. május 21., péntek 12:30
nmate írta: Amikor valaki ugyanúgy fújta a füstöt a másik nyakába a forgalmasabb járdákon, ott tényleg tök mindegy volt.![]()
Amúgy metróaluljárókon kívül nem nagyon tudok olyan közteret (már ha pl. a Blaha aluljáró az), ahol nagyon nagy tömeg halmozódna fel egyszerre, esetleg Nyugati előtt zebrán pl. Ilyen helyeken viszont tök jó lenne továbbra is.
Egyébként meg igenis van értelme - ugyan nem közterület - de BKK-nál és boltokban pl. remélem jó sokáig kötelező lesz továbbra is.
De a veszélyhelyzet marad, az a fontos. Még az önkormányzatok kifosztása nem fejeződött be.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 21., péntek 11:44
Végre. 2szer toltuk. Az összes szolgáltató szuper rendes volt, de még így sem kívánom az ellenségemnek sem ezt a tortúrát.___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. május 21., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. május 21., péntek 11:16
eddig se volt semmi értelmeSteve írta:Nem hinném, hogy lesz nagy kimondott negatív effektje, remélhetőleg.Realista24 írta: Keddtől közterületen nem kell maszk. Végre.![]()

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. május 21., péntek 11:02
Nem hinném, hogy lesz nagy kimondott negatív effektje, remélhetőleg.Realista24 írta: Keddtől közterületen nem kell maszk. Végre.![]()
___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 21., péntek 10:48
Gondolom ezt a menyecske dönti el.Realista24 írta:Azt hittem örülsz, hogy eddig megúsztad___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 10:19
Azt hittem örülsz, hogy eddig megúsztad___Samy___ írta: Es lehet lagzit tartani korlatozasok nelkul![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. május 21., péntek 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. május 19., szerda 18:14
Ön nem jogosult oltás időpont foglalásra, az csak az előzetesen regisztráltak számára lehetséges!
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2021. május 19., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. május 19., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 19., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 17., hétfő 22:03
Nem kell meglepődni, kibukott vagy gyorstalpalós it-sokat vesznek fel, azoknak nem kell normális fizut adni, ennyit tudnak.El Sie7e írta:
na akkor még próbálkozunk, köszi!
bár fura ez nekem h ilyen sokszor jön a terheléses támadás
sztem Gyurcsány messengeren összebeszélt a haverokkal, hogy minden órában 1x lépjenek be egyszerre az app-ba![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 17., hétfő 20:57
na akkor még próbálkozunk, köszi!csababarca írta:Igen.El Sie7e írta: találkozott már vki azzal a hibával az eeszt app kapcsán, hogy hiába regisztráltunk, a PIN kód beírása után az az üzenet ugrik fel, hogy kérem regisztráljon? (IOS, volt már az app is letörölve és újra letöltve, az eeszt felületen is töröltük a regisztrációt és újra végigcsináltuk a gyors és egyszerű regisztrációs folyamatot, de sehogy sem akar működni)
Túlterhelt szerintem.
Pénteken ez volt, másnap már jó volt.
Pihentesd, majd holnap próbáld újra.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 17., hétfő 20:56
Igen.El Sie7e írta: találkozott már vki azzal a hibával az eeszt app kapcsán, hogy hiába regisztráltunk, a PIN kód beírása után az az üzenet ugrik fel, hogy kérem regisztráljon? (IOS, volt már az app is letörölve és újra letöltve, az eeszt felületen is töröltük a regisztrációt és újra végigcsináltuk a gyors és egyszerű regisztrációs folyamatot, de sehogy sem akar működni)
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem