Hát nem tudom, az egyik oldalon van egy ember, akinek a legnagyobb bűne, hogy szarul beszél angolul és csak írni-olvasni tud tudományos cikkeket, a másik oldalon meg, hát, lehetne másba is belekötni, az angol tudásával együtt.db97 írta:Mondjuk ettől függetlenül nem volna rossz, ha a miniszterelnök abból a 30%-bol kerülne kiflori írta: Kontraproduktív, szart sem érnek vele. Tarlósnál már beszpták, erre ugyanazt nyomják. Javulnak az ellenzék esélyei, egyre kevesebb embernek jön be ez az uszítás. Ez az angol nyelvvizsga is… abban az országban ugat mindenki, ahol a 30% tud megszólalni másik nyelven.![]()
![]()
nó májgrenc mór in
Szóval én hajlandó lennék feláldozni a tárgyalóképes angol nyelvtudást sok minden másért cserébe, amiben a mai miniszterelnök csúnyán megbukik. Kezdjük mondjuk azzal, hogy honfitársaink tízezreinek élete érjen többet a haverok gazdagodásánál. Ha arra a szintre sikerül eljutni, hogy legalább addig szünetetltetjük a nyílt színi lopást, ameddig százával halnak a magyarok, már akkor óriásit léptünk előre. Sajnos ma nem teljesül ez a minimális feltétel sem, pedig ez tényleg nem egy nagy kérés szerintem.
Már középiskolában is okádék a nyelvtanulás, a kiejtése a tanárok 90 százalékának szánalmas, nem csoda hogy van tipikus magyar akcentus, aminé idegesítőbbet én amúgy még nem hallottam.Sajna a nyelv gyakorlati oktatása problémás, nem tudom hol csúszik el.
Szerintem nem feltétlen a középsuliban, hanem utána, mikor már nem használod, nem foglalkozol vele napi szinten, akkor elfelejti az ember.